Şimdi Ara

Denizbank Afilli Kart Avantajlarını Paylaşalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
8
Favori
12.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rodmank

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

valla iyiymiş...paraftada cumartesileri yemek.kahvaltı v.s indirimi var...ama mutlaka paraf pos cihazından çekilmesi gerekiyoır....aslında paraf ve deniz bunusta enterasan para birikiyor...tüm kampanyaları takip edemediğimiz için bilemiyoruz ama geçen sene sonu parafta 327 tl birikmişti..şok oldum ...

Hocam ben haftasonu yararlanıyorum bugüne kadarda hiç biri paraf postu değildi. Önemli olan restraunt olarak tanımlı olması.

Bence parafın avantajları daha iyi özellikle ispark olayı.

evet doğru..çekilen yerin restaurant olarak kayıtlı olması gerekiyor...
  • seasoul kullanıcısına yanıt
    Hocam mesleğiniz nedir? Mevduat şartı olmadan o mesleklere veriyorlarmı? Öyle bir ibare göremedim sitede.
  • Kart ücretini iade ediyor mu Denizbank ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen gun benide aradilae , bu karti vermek icin ama kabul etmemistim. Mevduatim falanda yok.

Eger iyi kampanyalar olursa alabilirim

• %30 restoran indiriminde 1 seferde max 40TL kazanabilirsiniz. Yani 140TL hesaba 40TL indirim alırsınız en verimli şekilde. 200TL'de gelse 40TL indirim oluyor.

Ama her pazar yapabilirsiniz bunu 40TL 40TL.
  • benim ve eşimin kart ücretini iade ettiler. eşim genelde benim kartları kullandığı için afili kartını nerdeyse hiç kullanmamasına rağmen tek aramada hemen iptal ettiler. pazar kahvaltı indirim olayı cok güzel oluyor. kahvaltı için çıkmasan bile gidip börek tatlı kurabiye bile alsan indirim bi sonraki ekstrede yansıyor.
    otopark havaalanında ne kadar ücret ödemen gerekiyorsa yarısı iade ediliyor. bana edildi en azından.
    kargo anlaşması bitti..
    tüm bonus kampanyalarına dahil oluyorsun. en son elektronik kampanyası 200 tl bonus yatırdı..
    mesleğe cok baktıklarını sanmıyorum.. herhangi bonus kartın var ise afili istediğinde gönderirler diye biliyorum. ancak şu anda son düzenleme ile maaşın 4 katı üzeri kredi kartı limiti verilemiyor. daha önceki limitler baki kalıyor.
  • Kart ücretinden nasıl yırtarız? 70 tl kitlemeleri yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Kart ücretinden nasıl yırtarız? 70 tl kitlemeleri yakındır.

arıyorum hiç geri vites yapmadan kapatıyorum diyorum kartı
    iade edip üste 30 tl bonus yatırıyolar zaten gıcık bi banka atarımı yapıyorum 14000 limiti var
  • Bende dun basvurdum karta bakalim ne zaman gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamiy

quote:

iade edip üste 30 tl bonus yatırıyolar zaten gıcık bi banka atarımı yapıyorum 14000 limiti var

O zaman kart ücreti yansıdı mı alo yapıp itiraz edicez. Gerekirse tehdit edip kapatın kartı dicez.
  • Bana iade etmediler. Bankalar birliğine gidebilirsiniz dediler. Oysa gecen ay bonus klasik kart ücretini iade etmişlerdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mamiy

quote:

O zaman kart ücreti yansıdı mı alo yapıp itiraz edicez. Gerekirse tehdit edip kapatın kartı dicez.

Walla kardeşim şuana kadar onlara aidat ilgili bi ücret vermedim üstüne kile bonus aldım deniz bankın onada yansıttılar onada itiraz ettim onuda iade ettiler zaten ben kapattrıma taraftarıyım wordle axess im var yetiyo ama yeni düzenleme ile kart aidatı alıcak bankalar gazetede okudum

• pazar kahvaltı indiriminde düzenleme yapmışlar.bir defada en fazla 50 tl ayda 200tl indirim diye düzenlemişler. indirimler kahvaltının yapıldıgı günden sonraki hafta içinde karta iade olacaktır diye yazıyor.
     Denizbank Afilli Kart Avantajlarını Paylaşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

pazar kahvaltı indiriminde düzenleme yapmışlar.bir defada en fazla 50 tl ayda 200tl indirim diye düzenlemişler. indirimler kahvaltının yapıldıgı günden sonraki hafta içinde karta iade olacaktır diye yazıyor.
     Denizbank Afilli Kart Avantajlarını Paylaşalım

Çok bişey değiştirmemişler.

40TL 'ye max kullanım 200TL'ydi.

Şimdi 50TL'ye max kullanım 200TL oldu.

• sitesinde ücretsiz kargo gönderimiyle ilgili bir ibare bulamadım. Kaldırmışlar sanırım..
  • Finansbanak Cardfinans Doctors var bende.
    Hem aidat vs yok hem de 2 parça kuru temizleme her ay bedeva.
    Daha önce başka artıları da vardı (bedavaya yakın dergi aboneliği, mesleki sigortada indirim vs)
    ama kırpa kırpa bu kaldı :)
    Ben memnunum içim rahat aidat iptal ederler mi etmezler mi diye...
  • Afili kullanicilari nerde? Yokmu kampanya ?

• Arkadaşlar Afilli bonus kart ücreti kesilmemesi şartı ile verildi ama 80 tl ücret kesti,bahsettiği kampanyalar yalan çıktı.özellikle akaryakıt kampansı var dendi ama yalan çıktı.
    Ayrıca bazı müşterilere kart ücretini iade etti,bana etmedi.çifte standart uyguladı.müşteri hizmetleri kısa sürede size dönüş yapılacak dedi ama 1 ay dönüş yapmadı.bu sebeplerle kesinlikle afilli bonusa yaklaşmayın.diğer kartlar hem ücret almıyor hem de birçok kampanya yapıyor en önemlisi de bu kadar çok yalan söylemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dondu37

Arkadaşlar Afilli bonus kart ücreti kesilmemesi şartı ile verildi ama 80 tl ücret kesti,bahsettiği kampanyalar yalan çıktı.özellikle akaryakıt kampansı var dendi ama yalan çıktı.
    Ayrıca bazı müşterilere kart ücretini iade etti,bana etmedi.çifte standart uyguladı.müşteri hizmetleri kısa sürede size dönüş yapılacak dedi ama 1 ay dönüş yapmadı.bu sebeplerle kesinlikle afilli bonusa yaklaşmayın.diğer kartlar hem ücret almıyor hem de birçok kampanya yapıyor en önemlisi de bu kadar çok yalan söylemiyor.

Aynen katılıyorum. Ben tüketici hakem heyetine başvurup alınan ücretin iadesini isteyeceğim. Kartı da kapatacağım. Tavsiye etmiyorum.

• şubat 2015 : 92 TL kart aidatı aldılar. itiraz ettik bakalım. dönüş yapacaklar. bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.