Şimdi Ara

Denizbank Afilli Kart Avantajlarını Paylaşalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
8
Favori
12.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

şubat 2015 : 92 TL kart aidatı aldılar. itiraz ettik bakalım. dönüş yapacaklar. bekliyoruz.

başvurum olumsuz sonuçlanınca kartımı iptal edin dedim. 50 TL bonus yükleyelim dediler. 42 TL ne olacak dedim. Bunun üzerine 92 TL iade ettiler. Kullanmaya devam.
  • geçmiş olsun. Kendi kampanyaları çok az ama denk geldi mi iş görüyor. Pazar kahvaltısını kullanıyorum bir tek, mngyi hiç duymadım denemek lazım son zamanlarda deneyen var mı
  • Afili kartı sadece pazar kahvaltıları için kullananların kartlarını iptal edeceklermiş gibi bir dedikodu duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası..
  • İlk çıktığında benimda vardı Afili kartım ilk açılışa özel 50 Tl bonus yüklemişlerdi..Öyleki diğer kartlara göre bonus iyi geliyordu..Taki ilk yıl bitip 2.yılda 60 Tl (3 yıl önce) kart aidatı geldiğinde direk kapattırdım.

Doktor,avukat veya pilot değilim..1.500 TL maaşım var bana niye verdiler anlamadım..Afili kartı biz gibi 3 kuruş maaş alanlar için uygun kart değil şu olur aylık 5000 TL 10000 Tl harcama yaparsın güzel puan verir aidatı çıkartır ama öbür türlü uzak dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

İlk çıktığında benimda vardı Afili kartım ilk açılışa özel 50 Tl bonus yüklemişlerdi..Öyleki diğer kartlara göre bonus iyi geliyordu..Taki ilk yıl bitip 2.yılda 60 Tl (3 yıl önce) kart aidatı geldiğinde direk kapattırdım.

Doktor,avukat veya pilot değilim..1.500 TL maaşım var bana niye verdiler anlamadım..Afili kartı biz gibi 3 kuruş maaş alanlar için uygun kart değil şu olur aylık 5000 TL 10000 Tl harcama yaparsın güzel puan verir aidatı çıkartır ama öbür türlü uzak dursun.

bahsedildiği gibi hiç puan vermiyor. Belki ilk zaman veriyordu öyle şuan sıradan bir visadan farkı yok benim için. Ekstra bir iki şey koymuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

İlk çıktığında benimda vardı Afili kartım ilk açılışa özel 50 Tl bonus yüklemişlerdi..Öyleki diğer kartlara göre bonus iyi geliyordu..Taki ilk yıl bitip 2.yılda 60 Tl (3 yıl önce) kart aidatı geldiğinde direk kapattırdım.

bahsedildiği gibi hiç puan vermiyor. Belki ilk zaman veriyordu öyle şuan sıradan bir visadan farkı yok benim için. Ekstra bir iki şey koymuşlar.

Bilmiyorum dostum 3 yıl önce felan güzel puan veriyordu..Şimdi belki onuda kesmişlerdir..Bir tek ismi var o zaman başkar bir şey yok..Birde banka sıra beklerken size farklı numara veriyor

• DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Yok be üstad. sadece iki pazar kahvaltısı ile kart ücreti çıkıyor neredeyse. tabi biz kalabalık bir aileyiz o ayrı.
    Sinema biletinin de yuzde 30 unu geri ödediler geçende.
    Gayet başarılı bir kart

Anadolu Jet Lounge lar ücretsiz mesela :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun itibariyle senelik kart ucreti icin kartımdan 101 lira alınmıstır. iptale değer
  • Benden de 111 ₺ aidat kesmis inekler. Aradim

Itiraz ettim. Olumsuz diye bi telesekreter konusmasi aradi.

Iptal de etmiyorum limit yuksek ve lounglar bedava 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADIOWINGS

Benden de 111 ₺ aidat kesmis inekler. Aradim

Itiraz ettim. Olumsuz diye bi telesekreter konusmasi aradi.

Iptal de etmiyorum limit yuksek ve lounglar bedava 😊

hocam parafly dan üstün bir yanını göremiyorum onda da aynı şekilde lanclar bedava cumartesi restoran indirimi ispark her yer lanc bunları saymıyorum bile yazın topladıgım puan 250 tl yani 750 tl lik bedava arac kiraladım afilli hikaye
  • ADIOWINGS kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum oldu. İtiraz reddedildi. Aradım kapatın dedim, 1 yıl kapatmamak koşuluyla iade ettiler. Aynı şekilde bülöf tutmaz limiti kaybeder miyim diye ücretsiz net kart var yedekte. Kapatırlarsa tekrar başvurup çıkartırım, limit de kaybetmem.
  • mali müşavirlere özel kart gönderdiler daha açmadım kampanyaları çok azmış tereddütte kaldım açmakla açmamak arasında
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.