DenizBank ile İnternet Alışverişlerinde 400 TL’ye Varan Bonus (2. sayfa)

-
-
Puanlar yalan oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
400 Tl olunca hesaplayamadilar demek ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir defada kayıt açmadan yatırsalar çok şaşıracağım.
-
kvkk onayı vermeniz gerekebilir. ilgili metini önceki sayfalra yazmıştım. mail atın onu
-
Merhaba, bilgi için teşekkür ediyorum. Mesajı bu konuda mı yazmıştınız? Ben bulamadım da...
-
web internet şubeden bize ulaşın kısmına girin. bildirim tipini talep->kartlar->kredi kartları-> Kampanya Sorunu seçin.
içeriğe de şunu yazın.
Denizkartım uygulamasında kampanyalar gözükmüyor.
kişisel verilerin korunması ve veri işleme hakkında açık rıza onayı veriyorum.
şeklinde yazın.
-
ayın 7'sinde yatmıyo mu bu kampanya. yeni gelen kampanyaya baktım 7 haziran diyor. daha gelen giden yok. market de gelmemiş. bi tek kaptanın görevinden 50 geldi.
-
Cüzdan yüklemelerine de bonus veriyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakerim1976 -- 5 Mayıs 2023; 20:56:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cüzdan yuklemelerinde parayı geri cekebiliyo muyuz? Hepsiburada cuzdandan ibana transferi kaldırmıştı sanırım
Vermiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kartla hiç denemedim ama maximum ile 1000 TL yükledim 75 TL maxipuan verdi hepsipay.
-
nerede harcama yapmıştınız?
-
Market 400 lira 26 Nisan'da yattı.
E-ticaret 5 Mayıs'ta yatacaktı.
deniz bonus
E-ticaret Alışverişlerinize 400 TL’ye Varan Bonus!https://www.denizbonus.com/kampanyalar/eticaret-bonus-kampanya-400tl -
çekersin tabi. iş bankası da maxipuanları 3e katlayarak ödüllendirir diye söylenti vardı
-
eticaret yalan oldu sanırım kayıt açılacak o halde
-
-
😀😳😄😂😂👌👍👍
Kayıt açtınız mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X