Şimdi Ara

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
34
Favori
50.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla inanmayın bugün yatırdılar. Hb cüzdana atmıştım gelmedi abim ise ty cüzdana atmıştı ona yattı 120₺

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt
    Nereye çekmiştiniz? Hb cüzdana atanlara yatmadı sanırım. Yani sms ile katılan ya da katılmayan değil sorun. Abim de smsle katıldı ona yattı çünkü ty cüzdana atmış

• straat41 S kullanıcısına yanıt
    120₺ puan olan eticaretten bahsediyoruz değil mi?

• talyurt T kullanıcısına yanıt

Hepsicüzdan yatti benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Ben ekran görüntüsü atıyorum size özelden

• 200 kampanyadan 30 görevden yattı. son kullanma tarihi göremedim. var mı son kullanma tarihi puanların bilgisi olan var mı?

• abalbil kullanıcısına yanıt

mantıklı geldi hocam hemen başvuru geçtim. " indirim " ifadesi geçiyor da bonus puan vermeyecekler mi ? İndirim dediklerinden kastı ne acaba?

• abalbil kullanıcısına yanıt
    Net kart varsa bonus alsak katılamıyorum değiş mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Puanları nerelerde harcıyorsunuz arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her ayın ilk haftası otomatik olarak +200tl olarak yansıyor dönem içine. Bonus vs. değil borç ödemiş gibi görünüyor.

@spdial

n11.com, gitti gidiyor, hepsiburada harcama yaptım. (Bonusu çıkmayan olursa sanal kartıyla da deneyebilir o zamanda işlem yaptığım oldu. )

HB cüzdansız alışveriş yaptım.

• Müşteri temsilcisi onayı ile kampanyaya katılanlardan yüklenen arkadaşlar var mı ? Ben biraz önce aradım yükleneceği bilgisi verildi ama 10 takla attım derdimi anlatmak için her müşteri temsilcisine durumu anlatmaktan bıktım bee  

• helsloot kullanıcısına yanıt

aynı durumdayım aramadım da henüz, bakalım ne yapacaklar. direkt kartı kapatırım hiç uğraşamam şahsen.

• 400 TL alışverişe 30 bonus kampanyası vardı. Trendyoldan cüzdanla aldıklarım yatmış. Hepsiburadadan cüzdanla aldıklarım yatmamış.

• Kabız ediyor müşteri temsilcisi.

• 2 hafta once mh ile gorustuğumde cüzdan ödemeleri yansımayabilit demişlerdi şikayet olusturmustum burdaki bazı arkadaslar niye bankanın kulağına su kaçırıyorsun filan demişlerdi niyetleri belli ileriki zamanlarda cüzdan yüklemelerini muaf tutacaklar bana bonus yattı diğer arkadaslara da tavsiyem şikayet kaydı olusturun seve seve verecekler

• Hocam siz hepsipay ile ödeme yapmış mıydınız

Kaptanın görevi yattı. 400/200 yattı.

Çağrı merkezini aradım. E-ticaret puanları gün içinde yatacak. Yatmaz ise yarın kayır oluşturalım dedi.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum.. yatanlar dün olduğu için (deniz hep puanları erken yatırıyor) bizde sorun olduğu kesin.. bizzat abime de dün yattı eticaret çünkü

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.