< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (31. sayfa)
-
-
Hocam vallahi ekstreye baktım Trendyol cüzdan harcaması direkt trendyol.com gözüküyor ama Hepsiburada harcaması hepsipay olarak gözüküyor. Arayıp kayıt açtırmak lazım ama olumlu dönerler mi bilmiyorum. Ama bizim gibi bonusu yatmayan çok kişi olması lazım nedense 2 kişiyiz şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar eticaret değil demekki diğer kampanyaya hb saydı buna saymadı nedense.. yani 200₺ yarısı bizden bonusu hb cüzdan geçerli oldu. Ne salak işlerle uğraştırıyolar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın ola hayrola. Kayıt açtırır, alırız.
-
Bonuslar yıl sonunda sıfırlanıyor mu son kullanım nedir detayını bilen var mı ? n11 alışverişi yapmıştım yatmış.
-
bakalım bende yarın kayıt actırıcam kaptan görevi 30 geldi e ticaret 60 geldi ilk basvuruda 3 aylık 600 tl nin ilk ay 200 ü geldi fakat sanal kart kampanyası 200 gelmedi
-
puanlar yatmamıştı, aradım harcamayı sanal kartla yapmamışsınız ondan yüklenmenmeyecek dediler.
Edit: Arayıp kapattırdım kartı. akşam akşam sinirlerim bozuldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelf7 -- 8 Aralık 2021; 17:3:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal kartla yaptım yine yatmadı kayıt açtırdım bakalım ne olcak
Puanlarda skt var mı?
-
Hayır hocam
Benim E TICARET 30 yatmadı katılım mesajı ni alışveriş sonrası yapmıştım sonradan aklıma geldiği için o yüzden mi yaramıştır boşuna arayıp kayıt actirmayalim .
Bana e-ticaret 30 gelmedi. Önce kayıt sonra alışveriş yapmıştım.
Ben şimdiden kayıt açtırdım
Dün öğlen aradık kayıt oluşturduk bakalım. Vermemeleri için sebep yok bakalım ne diyecekler. Henüz aryan soran yok.
Son kullanma tarihi sordun bilmiyoruz dedi kadın 😁 ciddi misiniz dedim evet dedi 😁
Ben de böyle bir şeye sebep olurum diye hep foruma sormaya çalışıyorum bazen de çok mu soruyorum diyorum ama işi hepten karıştırmaktan iyidir demek ki. Ne diyelim beraberce mantıklı ve yararımıza ortak hareket edebiliriz inşallah bir gün. İsyanınız bu ekonomik dönemde gayet yerinde tabi.
Kaptanın görevi ve e ticaret farklı kampanya mı? Kaptanın görevi 15 TL yattı sadece
E tabiki de farklı
İyi de neden geciktirirsiniz ki kullanın gitsin…
4 adet kart ile aldım hocam. Araç megane 4 otobüs değil hepsini almıyor 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X