< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (91. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Black'i bilmiyorum ama normal Bonus'un aidatını her yıl iade alıyorum. En kolay iade eden banka. Kart iptal bölümüne bağlanıp konuyu aktarmak yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 defa denedim kaydınızı aldık dedi ama olumsuz döndüler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben geri aldım hocam. Uygulamadan yazdım, iade ettiler. Ancak tel ile mh olmaz dedi, iptal edin deyince, sorgusuz kapandı kart, uygulamada görünmez oldu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesai saatleri içinde arayıp kart iptal birimine bağlanın. Kartınızı kapatmak istediğinizi söyleyin. Sebep sorduklarında kart aidatı dersiniz. Ben yıllardır bu yöntemle alıyorum. Kayıt oluşturulursa hep reddediliyor. O an canlı canlı iade eden kişi, mesai saatleri içinde görev yapıyor.
Direkt kartımı kapattılar herhangi bi kampanya falan sunmadılar kapattılar. Tüketici hakem heyeti göründü bize
Hocam, yazmıştım böyle olduğunu ben. Uygulamadan yazın...
-
Uygulamada neresi ben müşteri memnuniyeti merkezinde de talep oluşturdum oradan da olumsuz döndü
tekrar ara kartını aç 7 günde kartt tamamen kapanmıyor
pazartesi mesai saatlerinde öğlende veya sabah müsait olunca 1-2 kez deneme yal
On yıldır kart ücretini böyle alıyordum. Kartı çok aktif de kullanmıyorum. Demek ki müşteri bazlı teklif sunuluyor.
Yalnız iptal kapatma birimi değil sanırım bağlandığınız , normal müşteri hizmetleri 2 kartımı yedi öyle.
Pegasus Denizbank taksit diyor sitesinde fakat bilet alımında görünmüyor.Acaba taksit otomatik mi yapıyor bilen var mı ?
-
Ben 2 defa aradım,iade vermediler.Sonra şikayetvar sitesine yazdım ve iade yattı.
-
Her sene direk şikayetvara yazınca direk iade alıyorum kart aidatını
-
2.kez şikayetvara sert Bi dille yazınca iade aldım. Günü geçmişti ekstrenin faizlerini falan da silmişler komple. Herkese teşekkür ederim
Kaptanın görevi başlamış yine buayki Kasım görevi lakin haberiniz olsun arkadaşlar şuanlık adımsayar çalışmıyor bende bilginize ama diğer kampanya katılım+düzenli limit artışı çalışıyor sadece adımsayar da sorun var şimdilik bakalım tekrar düzelince yazarım tekrardan tşkler en derin saygılarımla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyseki düzelmiş yine adımsayar çalışmaya başladı buayki kaptanın görevinde 👍👍
Şidmiye kadar kampanyalar denizkartımda gözüküyordu bu ay gözükmüyor konuyla ilgili bilgisi önerisi olan var mı?
Denizkartım app-sol üstte profil-sağ üstte ayarlar-altta KVKK aydınlatma onaylanmalı. Onay verdin hala gelmiyor ise e-posta ile KVKK onay verdim neden hala kampanyalarım gelmiyor diye iletebilirsin yahut MH ye sorabilirsin
Bahsettğin yerde onaylama onaylama vazgeç vs herhangi bir buton bulunmuyor mhye çağrı merkezinden ulaşıp kayıt açtım ama hiç umudum yok bahsettiğiniz maili tam olarak hangi mail adresine göndermem gerekli acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X