Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
39.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HARCAMA TUTARLARINI MERAK ETMİŞŞİN BELİRTEYİM: 140 TL - 170 TL - 200 TL CİVARLARINDA HARCAMA TUTARLARIDIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Ne kadar kötü bir ay oldu Şubat

1. Denizbank net kart bir anda bitti.
    2. Pocell 12 Kr. Yakıt indirimi bir anda 2 Kr.indirim oldu.
    3. Vakıf world kartın wp ile uçak bileti alma Hakkı Mart itibariyle sona erdi.
    4. N11.com sallamatik 111 puan verirken zamanında, yine bu ay 11 puana düşürdü.
    Yanılıyor muyum?

Bir tane de ben ekleyeyim. Passoligin 50 tl iade kampanyası da bu ay sona erdi.
  • BLACK FEBRUARY

let our sons and daughters mourne for us...

coming soon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTE35353535

HARCAMA TUTARLARINI MERAK ETMİŞŞİN BELİRTEYİM: 140 TL - 170 TL - 200 TL CİVARLARINDA HARCAMA TUTARLARIDIR.

kaç kart vardı?
  • Ben bugün Net kartımı kapattım. Bir haftaya kadar dönüş yapılacak dendi. Sonraki kart garanti Bonus olacak onun da borcunu azaltıp kapatacağım. Bonus ve çip puan kazanmaya çalışmayacağım. Bir taraftan kazanıyorum başka bir taraftan başka yere gider çıkıyor. Herkese bol Bonus kazanmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da almayı düşünüyordum, iyi ki araştırmışım. Denizbankla işimiz olmaz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: askurto

Ben bugün Net kartımı kapattım. Bir haftaya kadar dönüş yapılacak dendi. Sonraki kart garanti Bonus olacak onun da borcunu azaltıp kapatacağım. Bonus ve çip puan kazanmaya çalışmayacağım. Bir taraftan kazanıyorum başka bir taraftan başka yere gider çıkıyor. Herkese bol Bonus kazanmalar

Bonus kazanımlari konusunda aynı şeyleri düşünüyorum olabildiğince bereketsiz kazançlar, nereye gittiği belli olmuyor.

• Karta yansıyan duzeltmelerde vermedikleri odemeyi tahsil etmisler, iki haftadir yazisiyorum. Donemici islemlerinizi kontrol edin, hata varsa duzelttirmeye calisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Karta yansıyan duzeltmelerde vermedikleri odemeyi tahsil etmisler, iki haftadir yazisiyorum. Donemici islemlerinizi kontrol edin, hata varsa duzelttirmeye calisin.

benım ıcın net kart artık bıtmıstır kapattırdım hem esımınkı hem benımkını
  • Kredi kartlarimin toplam limiti nedeniyle alamadigim, her ay faturalara bakinca baska kartlarla odeyesimin gelmedigi keske olsa dedigim kart. Gidisi de olay olmus gordugum kadariyla. Artik onumuzdeki kartlara bakacaz :)

• Kapatmak için aradım Karşılıksız Şartsız şurtsuz 30 tl bonus yüklediler kabul ettim ne yapalım son güzelliği de böle yaptı net kart...

• quote:

Orijinalden alıntı: istceko

Kredi kartlarimin toplam limiti nedeniyle alamadigim, her ay faturalara bakinca baska kartlarla odeyesimin gelmedigi keske olsa dedigim kart. Gidisi de olay olmus gordugum kadariyla. Artik onumuzdeki kartlara bakacaz :)

Ben tam mh görüşürken mh bayan dediki size taahutsuz koşulsuz 50 TL bonus verelim dediler kartı kapatmayin dediler okeyledim

• Kapat dedim, ikiletmedi. Gitti kart!

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1064

Kapat dedim, ikiletmedi. Gitti kart!

Üstteki arkadaş bana pek tutarlı gelmedi,bir mesajında kapattim gitti demiş diğer mesajında 50 TL aldım demiş.Büyük ihtimalle gaza getirme amaçlı mesajlar yazmış. Boş verin kartın ücreti yok zaten bırakın bir köşede kalsin, bakarsın farklı bir kampanya yaparlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 asil 2 ekkartta kapattık direk kapattı bonus verelim demediler

• bana 5 ay süresince her ay 500 lira harcayın 100 lira bonus yükleyelim dediler ayrıca diretincede hemen 30 lira bonus daha yükleyelim dediler kabul etmedim
  • historical2012 H kullanıcısına yanıt
    Karistirmis olmayasin!

• Yanlış alıntı olmuş, @ILKERATLIILKER e yönelikti mesajım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu kartla ilgili yeni kampanya başlatılana kadar bu konu çöpe dönecek gibi.. Alternatif kart arayışında olanlar için başka kart önerisi olan var mı ?
  • odea bank var ama 3 haftadır bir kart gönderemediler. konusu var bakabilirsiniz.

şimdi aradım başvurumu onaylamamışlar. edirne'de şube yok diye sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 24 Mart 2015; 15:00:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.