Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
39.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1064

Kapat dedim, ikiletmedi. Gitti kart!

Üstteki arkadaş bana pek tutarlı gelmedi,bir mesajında kapattim gitti demiş diğer mesajında 50 TL aldım demiş.Büyük ihtimalle gaza getirme amaçlı mesajlar yazmış. Boş verin kartın ücreti yok zaten bırakın bir köşede kalsin, bakarsın farklı bir kampanya yaparlar.

tam mh konusuerken yazdım kardes son anda teklıf ettı yok dıyemdım Puanın yüzü sıcaktır diye .
    yalan soyluyorsam da eve gıdemeyeyım 50 tl puanı hemen 2 gun ıcınde kullandım tam kapattıracaktım hanım dursun 1-2 ay ayıp olur bu kadar da olmaz dedı beklıyorum hıc kullanmıyorum

• şu konuyu kilitlesinler bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

arkadaşlar bu kartla ilgili yeni kampanya başlatılana kadar bu konu çöpe dönecek gibi.. Alternatif kart arayışında olanlar için başka kart önerisi olan var mı ?

denizbonus kredi kartı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

arkadaşlar bu kartla ilgili yeni kampanya başlatılana kadar bu konu çöpe dönecek gibi.. Alternatif kart arayışında olanlar için başka kart önerisi olan var mı ?

Ala ala ? Cidden mi ? Kart ücretsiz ve iade kampanyalı mı o da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Ala ala ? Cidden mi ? Kart ücretsiz ve iade kampanyalı mı o da ?

KART UCRETLI IADE KAMPANYASI

AMA BGIR SURU KAMPANYASI VAR Hocam

• Bugün hem Bonus kartımı kapattım hemde maaş müşterisi olduğum için önce aidat olmadığını söyleyip daha sonra 30 lira aidat ücreti alan Ziraat Maximum kartımı.Yani kredi kartsız kaldım.
  • Benim net kartimda 70 lira bonus vardi bir baktim 45 liraya dusmus bonus tutari sikayet olusturdum baska boyle birsey basina gelen var mi?

• kartı kapatın dedım hemen kapattılar..teklıf meklıf yapmadılar..hayret...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kapatayım dedim 30tl puan yüklediler. Koşul şart da yok.
    Harcadım yarın kapatıyorum

• Maas hesabi actiracam. 2banka secenegim var. denizdemi acsam yoksa finansbanktami. sizce su ara hangisi avantajli kredi kart imkani sagliyor. Harcamalarim genellikle market ve akaryakit.

• quote:

Orijinalden alıntı: folkeyno

Maas hesabi actiracam. 2banka secenegim var. denizdemi acsam yoksa finansbanktami. sizce su ara hangisi avantajli kredi kart imkani sagliyor. Harcamalarim genellikle market ve akaryakit.

Ben deniz derim.

• Hiç karlı değil

• sword88 S kullanıcısına yanıt
    Neden Deniz dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: folkeyno

Neden Deniz dersiniz?

Şu anda finansbank ve denizbank sitelerine girip kampanyaları incelerseniz, zaten tavsiye bile istemeden direk olarak denizde açtırırsınız. Sorunlar yok mu, var. Bonuslar yatmıyor, kayıt açtırılıyor, ama muhakkak yatıyor. Kampanya olarak finansın çok önünde.

• Biraz önce net kartı kapattırmak için aradım 30 lira bonus yüklediler ama net kart kampanyalara katılamıyor deyince katılamayacak ona yapacak bir şey yok dediler, 30 lirayı harcayıp kapatacağım, böyle kart mı olur.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.