Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
39.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Fazladan yaptıkları iadeleri "CRM - Hatalı Cashback - Düzeltme" adıyla düzeltmişler.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Fazladan yaptıkları iadeleri "CRM - Hatalı Cashback - Düzeltme" adıyla düzeltmişler.

Vay anasını. Hiç yakıştı mı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warline -- 24 Şubat 2015; 22:21:40 >
  • bankada anormal olan birşeyler var. benim kartlarımı iptal etmişler. fazla indirim ve puan kazandığım içinmi anlamadım.
  • Bittin sen netkartişim olmaz artık senle
    2 kere yapilan indirimler duzeltildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün postayla ayın 17 sinde kesilen ekstre geldi hala ektrenin ekinde avantaj paketlerini tanıtıyorlar. Adamlar sanırım alelacele paketleri kaldırdılar ve paket bilgilerini heryerden silme zamanları olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin garibi tüm puanlar yattı diye bir kısım daha alışverişi Net Kart'la yapmamıştım. O hatayı yapmasalar daha alışveriş yapıp puanları kazanacaktım. Böyle garip işleyen sistem olmaz gerçekten.

Ek Kartıma ayın 12'si itibariyle kampanya tanımlamıştım ve 9,9 tl de kesildi. Bakalım onunla ilgili yaptığım alışverişlere iade yansıyacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 26 Şubat 2015; 18:21:12 >
  • azad012 kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN DENİZBANK KREDİ KARTLARIYLA DÜZENLİ OLARAK KAMPANYALARA KATILAN VE İNDİRİM + BONUS KAZANAN MÜŞTERİLERİN KARTLARINI HABERSİZCE İPTAL EDİYOR. NEDENİNİ SORDUĞUNDA ŞUBE+ ŞİKAYET HATTI HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYOR. SON ANDA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ AĞZINDAN KAÇIRDI. DEDİĞİ ŞEY : DÜZENLİ HARCAMALARINIZDAN ( kampanyalar ) DOLAYI BANKAMIZ ZARARA UĞRAMIŞTIR. BU NEDENLE DİYE AĞZINDAN KAÇIRDI. BİR DAHA TEKRARLAR MISIN DEYİNCE KESİNLİKLE CEVAP VERMİYOR.
    BU NASIL BİR BANKA ZİHNİYETİ ANLAMIŞ DEĞİLİM. KAMPANYALARI GÖSTERİŞ İÇİN YAPIYORLAR. DEVAMLI KAMPANYALARA KATILIRSANIZ TÜM KARTLAR INIZ İPTAL OLUR. DİKKAT EDİN. TANIYIN DENİZBANK ZİHNİYETİNİ.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTE35353535

ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN DENİZBANK KREDİ KARTLARIYLA DÜZENLİ OLARAK KAMPANYALARA KATILAN VE İNDİRİM + BONUS KAZANAN MÜŞTERİLERİN KARTLARINI HABERSİZCE İPTAL EDİYOR. NEDENİNİ SORDUĞUNDA ŞUBE+ ŞİKAYET HATTI HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYOR. SON ANDA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ AĞZINDAN KAÇIRDI. DEDİĞİ ŞEY : DÜZENLİ HARCAMALARINIZDAN ( kampanyalar ) DOLAYI BANKAMIZ ZARARA UĞRAMIŞTIR. BU NEDENLE DİYE AĞZINDAN KAÇIRDI. BİR DAHA TEKRARLAR MISIN DEYİNCE KESİNLİKLE CEVAP VERMİYOR.
    BU NASIL BİR BANKA ZİHNİYETİ ANLAMIŞ DEĞİLİM. KAMPANYALARI GÖSTERİŞ İÇİN YAPIYORLAR. DEVAMLI KAMPANYALARA KATILIRSANIZ TÜM KARTLAR INIZ İPTAL OLUR. DİKKAT EDİN. TANIYIN DENİZBANK ZİHNİYETİNİ.....

Hayret verici br durum o zaman kampanyayı neden yapıyorlar madem ödül zarar veryorsa kampanyayı yapmasınlar tabi o zaman kimse kartlarını almayacak şaka gibi bir durum eğer böyleyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTE35353535

bunu yazmak için mi üye oldun arkadaşım? böyle gizlendiğine göre belliki bankayı zarara uğratmışsın :) banka müşterisi olurken imzaladığımız kıryüz kağıt var, hatırladın mı, dikkat et o banka o kağıtlarda yazanları işletipte bu işin peşine düşmesin.

• Evet sizleri bilgilendirmek için üye oldum. Kimliğim açık neden gizle neyim. Kampanya ya Katılmak suç ise kabul ediyorum. SÖZLEŞME de neler yazdığını bildiğim için zaten genel müdür Hakan ateş e kadar durumu ilettim. Allahtan başka kimseden korkumuz yok bizim. Hakkımızı da sonuna kadar ararız.

• konuyu bence uzatmanın anlamı yok, konu bence biten sıcak fırsatlarda yer almalı artık
  • Arkadaşlar üstteki arkadaş doğru söylüyor.

Aynı olay benimde başıma geldi birebir doğrudur olay, tüm kartlarım habersiz iptal edildi.

Yukarıda başka bir arkadaşta bahsetmişti.

Denizbank aynen söylendiği gibi düzenli kampanyalara katılanların kartlarını fesh ediyor. Haber bile vermiyor.

Bu arada yasal yollara başvuracağım.
  • oooo bonuslar silinmeden harcayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: datox

Arkadaşlar üstteki arkadaş doğru söylüyor.

Aynı olay benimde başıma geldi birebir doğrudur olay, tüm kartlarım habersiz iptal edildi.

Yukarıda başka bir arkadaşta bahsetmişti.

Denizbank aynen söylendiği gibi düzenli kampanyalara katılanların kartlarını fesh ediyor. Haber bile vermiyor.

Bu arada yasal yollara başvuracağım.

öyle saçma şey olur mu ?
    benim de denizbank kartlarım var hiç birisi de iptal olmadı ki. hemen hemen tüm kampanyalarına katılıyorum. benim kartı neden kapatmadılar o zaman ?
  • Sizin yeterince bankaya zarar verdiğinizi düşünmemişler o zaman.

Üstadım saçma olduğuna katılıyorum, zaten saçma olduğu için açıklama yapmaya kaçınıyorlar, çünkü haklı değiller.

Telefonda tam olarak bana söylenen (10'larca kere arayıp açıklama istememden sonra)

"Siz ve bazı müşterilerimizin harcama işlemleri bankamıza zarar veriyor ve risk doğuruyor, bankamız bu tip müşterilerin çalışmasından zarar ettiği için tüm kredi kartlarınız iptal edilmiştir"

Hangi harcamaymış, neyin zararmıymış diye cevap verince "daha fazla bir açıklama yapamıyorum" diyip kapatıyorlar konuyu.

Şimdi hepimiz bunun indirimler/bonuslar/kampanyalar'la ilgili olduğunu biliyoruz. Üzerine kart ücreti ödememek için uğraşıyoruz. Kısaca banka benden memnun değil ve bu şekilde bir aksiyonu alıyor.
  • datox D kullanıcısına yanıt
    Bugun mu kapattilar??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kartı kapatılan arkadaşlar tek sefer 500 TL mi çektiriyordu acaba eş dost POS'larından?

• Ne kadar kötü bir ay oldu Şubat

1. Denizbank net kart bir anda bitti.
    2. Pocell 12 Kr. Yakıt indirimi bir anda 2 Kr.indirim oldu.
    3. Vakıf world kartın wp ile uçak bileti alma Hakkı Mart itibariyle sona erdi.
    4. N11.com sallamatik 111 puan verirken zamanında, yine bu ay 11 puana düşürdü.
    Yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 27 Şubat 2015; 22:19:28 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu denizbank anlayamıyorum.kampanyayı yaparlar ondan sonra kimse katılmasın ha yoksa kapatırım kartları......ne demeli böyle bankaya......ateşkesler sizce...

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.