Şimdi Ara

Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.712
Cevap
49
Favori
132.479
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba tekrar başvuru yapsam pazartesi onaylanır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfozcn67

Acaba tekrar başvuru yapsam pazartesi onaylanır mı?

Onaylandiysa bekleyin tekrar başvuru yapmanıza gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ay kampanyadan faydalanmak için istiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfozcn67

Bu ay kampanyadan faydalanmak için istiyordum.

Mh arayın detaylı bilgi alın derim bir de istiyorsanız kartı (eğer kart kuryede ise) size yakın şubeye isteyebilirsiniz ama bu ay yararlanma olasılığınız düşük gibi

• Geçen pazar başvuru yapmıştım hala işlem devam ediyormuş. Bu ayın kampanyasını geçireceğim heralde. Başvuru iptal edip Mart'ta yenilesem olurmu acaba

• Arkadaşlar kartınıza ne zaman aidat yansıyacağını müşteri hizmetleri görüntüleyebiliyor isterseniz bilgi alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Mh arayın detaylı bilgi alın derim bir de istiyorsanız kartı (eğer kart kuryede ise) size yakın şubeye isteyebilirsiniz ama bu ay yararlanma olasılığınız düşük gibi

Alıntıları Göster
    Aynen öyle görünüyor hocam.

• Arkadaşlar selam, bonus gold kartım onaylandı henüz teslim almadım ama sanal kart ile parça parça olmak üzere 400 TL'lik alışveriş yaptım online olarak. Parça parça yapılan örn: 120 TL-250TL-40TL gibi totalde 400 harcanmış işleme tek seferde ekstreye indirim yapıyorlar değil mi?

• Hocam bir şey soracağım hepsiburada elektronik olarak mı geciyor bonus poslarında

• quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

Hocam bir şey soracağım hepsiburada elektronik olarak mı geciyor bonus poslarında
    Ben Hepsiburada' dan ziyade HB cüzdana yükleme yapıp harcama yapıyorum ama elektronik olarak sayması lazım eğer başka bir kampanya ile birleştirme yapmayacaksınız %50 indirim kampanyasına HB cüzdan da Hepsiburada'da dahil olur

• Hocam selamlar, üstte yazdığım mesaja dönüş yapma imkanınız varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: kalilinux

Hocam selamlar, üstte yazdığım mesaja dönüş yapma imkanınız varmıdır

Tek seferde 400 TL harcama gibi bir şey yok parça parça da yapabilirsiniz yeter ki 400 TL olsun yeter bir sonraki ay ilk 5 iş günü içinde (değişmediyse) %50 indirim olarak yansır

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Tek seferde 400 TL harcama gibi bir şey yok parça parça da yapabilirsiniz yeter ki 400 TL olsun yeter bir sonraki ay ilk 5 iş günü içinde (değişmediyse) %50 indirim olarak yansır

Alıntıları Göster
    Kart onaylanırsa elimize geçmeden sanal kart oluşturup alışveriş yapsak oluyormu. Geçen pazar başvuru yaptım hala onaylanmadı . yarın son gün eğer ararlarsa ona göre kabul edeceğim yoksa almayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: tm7119

Kart onaylanırsa elimize geçmeden sanal kart oluşturup alışveriş yapsak oluyormu. Geçen pazar başvuru yaptım hala onaylanmadı . yarın son gün eğer ararlarsa ona göre kabul edeceğim yoksa almayacağım

Alıntıları Göster
    Ben denizbank müşterisi değildim kredi kartım onaylandı sonra bankaya gidip isimsiz kart alıp mobil şifrede aldım lakin ona rağmen fiziki kart gelene kadar sanal kartı da kullanmadım bende böyleydi şimdi nasıl bilmiyorum

• İnternetten başvurdum en yakın şubeye gidip başvurunuzu tamamlayınız demişti gittim şubeden aldım kartı. Şimdi de siz şubeden kart başvurusu yapmışsınız diyerek kampanyayı saymıyor BBDK yazdım bakalım nolcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

İnternetten başvurdum en yakın şubeye gidip başvurunuzu tamamlayınız demişti gittim şubeden aldım kartı. Şimdi de siz şubeden kart başvurusu yapmışsınız diyerek kampanyayı saymıyor BBDK yazdım bakalım nolcak.

Siz başvuruyu yaptıktan sonra sizi mh arayıp başvuruyu tamamladılar mı?

• Hayır sadece başvurunuzun tamamlanması için en yakın denizbank şubesine gidin diye kısa mesaj gelmişti.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

müşteri misiniz

• Benim kart başvurumu 8 gün oldu tamamlamadilar. Ararlarsa kabul etmeyeceğim Şubat ayı boşa geçmiş oldu

• 6.ayda kk üyelik ücreti kitlemeye çalıştıkları için kartı iptal ettim. cepteteb ve ykb worldden devam. benzer kampanyalar oluyor zaten, boşuna aidat ödemeye gerek yok, kartı yeterince sömürdük

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.