< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl (79. sayfa)
-
-
www.bonusdenizbank.com+ bonus ::Bonus Kampanyalarhttp://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?t=t&campaignId=4324-14ce37e6a4afd6e7ba70bb073b6f6316&title=denizbank%2bkredi%2bkartina%2bbasvurun%2c%2bilk%2b3%2bay%2binternet%2bharcamalarinizin%2byarisi%2bbizden%2bolsun!%2b
Bu ay da devam ediyormuş.
-
Hayır değildim. Sadece fastpay vardı.
-
Başımdan geçen olay şaka gibi, kredi kartı uzun süre gelmeyince denizbank i aradım. Kart size teslim edilmiş diyor almadım diyorum inanmıyor Takip numarasından baktım teslim edildi yazıyor yanında da başkasına ait bir isim soyisim. Bu kadar saçma iş olur mu? Temassızdan ya harcama yapılsaydı? İkincisi benim geçen ay yaptığım alışverişe kart kapatıldığı için yatmayacak mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denizbanktan herşey beklenir, 3 aydır kullandığım kart kilitlenmiş. mobilde kartı göremiyorum, ona bağlı sanal kart duruyor. Mh aradım bildirim gönderemeden bişey yapamayız diyor şubeye gidin diyor.
-
Beyler 200'ler ne zaman yatar sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam pazartesi diye düşünüyorum
Eyvallah hocam
müşteri olmadığınız için şubeye yönlendirmiş olabilir. önce müşteri olup sonra karta başvurmak daha garanti çözüm
-
müşteriyseniz mobilden belgeler kısmından baktınız mı sözleşmeye, kart sözleşmeli çünkü. atılan imzayı da görebilirsiniz
-
Şikayetvar.com daki mesajları kopyala yapıştır yapın kart numaranızla. Ertesi gün aidat iptal edildi diye sms geliyor. Sorunsuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mart ayı kaptanın görevi devam…
Şubat ayı harcamalarından gelecek olan 200 TL yatmış
-
Bana daha yatmamış
Şubat 200 iade yatmış ancak kaptanın görevi ile market bonuslar henüz yatmamış.
-
Zamanları bugün müydü
Geçen ay hem kaptanın görevi hem de iadeler 4ünde yatmış. Benim kart banka tarafından kapatılmıştı bugün açtırdım, 200 iadeyi gördüm ama kaptanın görevini görmedim. Garanti marketleri dün yatırdığı için denizde yatırmıştır diye bekliyordum ama hiç bonus yok, inş kart geçici kapalı diye yatırmamazlık yapmazlar, yoksa bu sefer ben kapatırım kartı.
-
Geçen ayın kaptanı yattı kontrol edin 👍quote:
Orijinalden alıntı: soltaireGeçen ay hem kaptanın görevi hem de iadeler 4ünde yatmış. Benim kart banka tarafından kapatılmıştı bugün açtırdım, 200 iadeyi gördüm ama kaptanın görevini görmedim. Garanti marketleri dün yatırdığı için denizde yatırmıştır diye bekliyordum ama hiç bonus yok, inş kart geçici kapalı diye yatırmamazlık yapmazlar, yoksa bu sefer ben kapatırım kartı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet iadelerden sonra kaptanda yatırılmış, market puanlarını bekliyoruz
-
Kart aidatı 180 TL. Başvurdum ama iade etmiyoruz dediler. İptal mi etsem?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X