Şimdi Ara

Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.712
Cevap
49
Favori
132.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Net kart alın hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Hayır değildim. Sadece fastpay vardı.

• Başımdan geçen olay şaka gibi, kredi kartı uzun süre gelmeyince denizbank i aradım. Kart size teslim edilmiş diyor almadım diyorum inanmıyor Takip numarasından baktım teslim edildi yazıyor yanında da başkasına ait bir isim soyisim. Bu kadar saçma iş olur mu? Temassızdan ya harcama yapılsaydı? İkincisi benim geçen ay yaptığım alışverişe kart kapatıldığı için yatmayacak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizbanktan herşey beklenir, 3 aydır kullandığım kart kilitlenmiş. mobilde kartı göremiyorum, ona bağlı sanal kart duruyor. Mh aradım bildirim gönderemeden bişey yapamayız diyor şubeye gidin diyor.

• Beyler 200'ler ne zaman yatar sizce?

• kronik10.5 kullanıcısına yanıt
    Hocam pazartesi diye düşünüyorum

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

müşteri olmadığınız için şubeye yönlendirmiş olabilir. önce müşteri olup sonra karta başvurmak daha garanti çözüm

• müşteriyseniz mobilden belgeler kısmından baktınız mı sözleşmeye, kart sözleşmeli çünkü. atılan imzayı da görebilirsiniz

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar.com daki mesajları kopyala yapıştır yapın kart numaranızla. Ertesi gün aidat iptal edildi diye sms geliyor. Sorunsuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mart ayı kaptanın görevi devam…

• Şubat ayı harcamalarından gelecek olan 200 TL yatmış

• Bana daha yatmamış

• Şubat 200 iade yatmış ancak kaptanın görevi ile market bonuslar henüz yatmamış.

• soltaire S kullanıcısına yanıt
    Zamanları bugün müydü

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Geçen ay hem kaptanın görevi hem de iadeler 4ünde yatmış. Benim kart banka tarafından kapatılmıştı bugün açtırdım, 200 iadeyi gördüm ama kaptanın görevini görmedim. Garanti marketleri dün yatırdığı için denizde yatırmıştır diye bekliyordum ama hiç bonus yok, inş kart geçici kapalı diye yatırmamazlık yapmazlar, yoksa bu sefer ben kapatırım kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: soltaire

Geçen ay hem kaptanın görevi hem de iadeler 4ünde yatmış. Benim kart banka tarafından kapatılmıştı bugün açtırdım, 200 iadeyi gördüm ama kaptanın görevini görmedim. Garanti marketleri dün yatırdığı için denizde yatırmıştır diye bekliyordum ama hiç bonus yok, inş kart geçici kapalı diye yatırmamazlık yapmazlar, yoksa bu sefer ben kapatırım kartı.

Geçen ayın kaptanı yattı kontrol edin 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet iadelerden sonra kaptanda yatırılmış, market puanlarını bekliyoruz

• Kart aidatı 180 TL. Başvurdum ama iade etmiyoruz dediler. İptal mi etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.