< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Denizbanktan yeni kredi kartı alana 3 ay int. alışverişi için %50 toplam 300 tl (82. sayfa)
-
-
Yarın da ses çıkmazsa iptal bölümüne bağlanıcam hocam. Vermezler kapatırlarsa edevlet ten tüketici hakem heyetine mi basvuru yapmam gerekiyor yoksa başka bir bölüm mü basvurulacak yer?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim denizbank maaş kartımdan ziyade 1 adet daha hiç kullanmadığım Denizbank kredi kartım var. Bunu iptal ettirsem kapattırsam para alırlar mı bilgisi olan var mı ? Daha hiç şifresini falan açtırnadım 6 senedir üzerime tanımlı ama ben kartı kırıp attım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
180 gün hareket görmeyen karttan aidat alamazlarquote:
Orijinalden alıntı: Malamadre Cruzz
Benim denizbank maaş kartımdan ziyade 1 adet daha hiç kullanmadığım Denizbank kredi kartım var. Bunu iptal ettirsem kapattırsam para alırlar mı bilgisi olan var mı ? Daha hiç şifresini falan açtırnadım 6 senedir üzerime tanımlı ama ben kartı kırıp attım
Sağolasın hocam müşteri hizmetlerini arayıp iptalini sağlayacağım
Bekliyoruz merakla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
500 küsür harcamama rağmen sadece 55 tl yatırılmış.Neden 200 tl değil,anlamadım gitti.
-
Bugün sabah SMS geldi aidat iadesi yattı 255 TL...
Nasıl bir yol izlediniz hocam
İlk önce aradım aidat gelmiş iptalini istiyorum dedim kayıt oluşturdu. 2 saat sonra denizbank aradı telesekreter konustu iade yapamıyoruz dedi. Bende şikayetvara yazmıştım. Bugün mesaj geldi iade tutarınız kartınıza iade edilmiştir diye. Şikayetvarda hazır yazılar var insanların yazdığı sadece kart numarası ve miktarı değiştirdim şikayet oluşturdum. Benim anladığım şikayetvara yazınca kesin iade ediyorlar ertesi gün SMS ile iade gerçekleşiyor..
255 tl aidatı duyunca müşteri hizmetlerine başvuruyu iptal ettim. 300 tl için gereksiz kasmaya gerek yok bence
-
İndiriminizi alın sonrasında net karta başvurup kapatın aidat hemen gelmiyor bana 6. ekstrede gelmişti aidat ama 3 ay 100 TL harcamaya aidatı da aldımquote:
Orijinalden alıntı: cheem255 tl aidatı duyunca müşteri hizmetlerine başvuruyu iptal ettim. 300 tl için gereksiz kasmaya gerek yok bence
Birinci aydan sonra yansıyabilir dedikten sonra riske girmeye gerek yok... Net değiller.
İlk aidatı mutlaka iade ediyorlar gerek bankalar birliği yolu ile gerek şikayetvar yolu ile gerekse de bankayı arayarak iade alırsınız ama siz bilirsiniz tabii kiquote:
Orijinalden alıntı: cheem
Birinci aydan sonra yansıyabilir dedikten sonra riske girmeye gerek yok... Net değiller.
Mart ayında başvurup ilk 200tl iadesini alan oldumu? En geç bu gun yatması gerekmiyormuydu?
Ben mart 23 de hesabı kullanmaya başladım ve 200 tl iadem yattı. kaptanın görevlerinden 50tl de aldım. toplam hacamam 3000tl civarı oldu.
-
Arkadaşlar kart yıllık ücreti ile ilgili aklında soru olanlar için yazıyorum
Denizbank black kartını aldıktan 6 ay sonra 389.5 TL kart aidatı yansıtıldı. Aradım iadesini talep ettim. 2 gün sonra dönüş yapıldı ve kabul edilmedi.
Ardından Şikayetvara yazdım zaten hazır bir şablon var 3 4 kısmı değiştirip şikayeti oluşturuyorsunuz. Şikayeti oluşturduktan 2 saat sonra kart yıllık ücreti tarafıma iade edildi.
Net kartta kaptanın görevleri oluyor mu
sanal kart acsana hocam hemen kampanya orada gozukuyor sanaldan islem yapinca kampanyaya kayıt olup faydalanılır galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X