Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ing için bu sene konu açılmamış o yüzden burdan yazıyorum, ing ramazan bonusu yatan var mı arkadaşlar, biz 3 farklı kartla yaptık, üçünede yatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

ing için bu sene konu açılmamış o yüzden burdan yazıyorum, ing ramazan bonusu yatan var mı arkadaşlar, biz 3 farklı kartla yaptık, üçünede yatmadı.

Bana dün bonusunuz yattı diye mesaj geldi, ancak kontrol etmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay kampanyalarda hareket yok denizbankta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz bonus platinum kartımı iptal ettirmek istedim.müşteri hz. aklımı çeldi. 2018 aralık ayına kadar kart ücreti muafiyeti verdi.kabul ettim.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    dostum aynı durumdayız.80 tl bonusu kullanamadım silindi.eksi bonus görünüyor kartım. aradım. kartı iptal edecem dedim.gene kayıt actılar.bekliyorum
  • mekansiz047 M kullanıcısına yanıt
    Ben geçen iptal ettirdim 75 TL üzerine para verdiler :D Kart aidatı diyecekler yine iptal edin diyeceğim geri yatıracaklar :D
  • LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    kart ucreti hic odemedim.6 ay once iptal etmeme icin 75 tl bonus vermislerdi.6 ay acik kalma sarti vardi sadece.o sure bitti simdi ise 1.5 yil kart ucreti muafiyeti verdi

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Benim de emekli maaşım denizbankta olduğu için k.kartım da orada fakat ben de bıktım bu numaralardan geçen ay kazandığım bonusları harcadım birde ne göreyim eksi bonusa düşmüşüm.ararsam iptal için arayacağm artık
  • her ay gelip dert yanıyor gibi oluyor ama çıldıracam sonunda. o ay 30 liralık bonus kazanıyorum diyelim. yüklemeden önce -8 liraya falan düşürüyorlar puanı. sonra 30 lira bonusumu yüklüyorlar 22 liralık puanım oluyor. bankaya başvuruyorum. 10-15 günde düzeltiyorlar ama bu seferde kazanılan puanın süresi dolduğu için siliniyor. 2 ayda bir 8 lira puan tosluyorlar. neden kesiyorsunuz onu soruyorum diyorum ona da cevap vermiyorlar. ilgili kuruma da başvuruyorum, puanları geri yükledik diyorlar ama e sildiniz? vallahi bu kadar dandik banka olamaz. işyeriniz çalışıyordur anlarım. seçme şansı varken bu bankaya seçene hayret ederim. devlet adam gibi devlet olsa keser okkalı cezayı ama derdimizi anlatamıyoruz işte.
  • bu geruzekali mi yoksa cakal banka denizbank bir 70 bonus yatirdi kullanilabilir bonus 20 gorunuyordu.20 yi kullandik.bugun baktim -50 geri alim yapmis.

• bu ay bir cacik yok ya,kampanyalar fos

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok dandik banka ama idare ediyoruz işte

• D-Şarj Bonus indirimleri ya yansımıyor ya da eksik yansıyor. Kapatmama sözü vermemiş olsaydım uğraşmadan kapatırdım.

• GittiGidiyor yapan var mı

• Geri zekalı bir banka hocam.aynı durum 1-2 aydır sürekli bende de oluyor.

• D sarj bonus bir kaç aydır inidirim konusunda sıkıntı çıkartmakta idi bundan önceki başvurularım olumlu sonuçlandı bu ayki eksik indirim sebebiyle yapmış olduğum başvuru ise olumsuz sonuçlandı bende bunun üzerine kartı kapatmak için müşteri hizmetlerini aradığımda 6 ay kapatmama sözüne 50 TL teklif ettiler kabul ettim. Online alışveriş kampanyasından eksik yansıyan indirim sebebiyle de e devlet üzerinden Türkiye Bankalar Birliği Hakem heyetine başvuruda bulundum.
  • arkadaşlar afilli bonusum var, 3 senedir emekli maaşımı denizbanktan akmama rağmen hersene 100 küsür lira ücret alıyorlar. Sırf kesilmesin diye otomatik ödeme talimatı verin dediler, 3 tane verdim, bu ay gene 111 lira ücret almışlar. Ne yapmam lazım? lütfen yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvntcvk11

arkadaşlar afilli bonusum var, 3 senedir emekli maaşımı denizbanktan akmama rağmen hersene 100 küsür lira ücret alıyorlar. Sırf kesilmesin diye otomatik ödeme talimatı verin dediler, 3 tane verdim, bu ay gene 111 lira ücret almışlar. Ne yapmam lazım? lütfen yardım edin...

Kesinti yapılan kart ekstrelerinizi çıktı alın, kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetine müracaat edin.

• Opet deniz bonus kampanya linkini paylaşır mısınız?

• Uwais kullanıcısına yanıt
    www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?t=t&campaignId=3316-399de06fe996a876450d1467d1e6873a&title=opette 40 tl indirim firsati!

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.