Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denizbank paracard in sanal kampanyasinda operatörlerin web siteleri üzerinden yapılan fatura ödemeleri dahil oluyor mu ?
  • Arkadaşlar nu paracarta yüklenen bonus puanları nerede kullanabilirim yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 2 Ağustos 2017; 2:59:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvntcvk11

arkadaşlar afilli bonusum var, 3 senedir emekli maaşımı denizbanktan akmama rağmen hersene 100 küsür lira ücret alıyorlar. Sırf kesilmesin diye otomatik ödeme talimatı verin dediler, 3 tane verdim, bu ay gene 111 lira ücret almışlar. Ne yapmam lazım? lütfen yardım edin...

Emekli bonus kart ile değiştirin 38 TL ücreti var.Kartı sürekli kullanıyorsanız kapatmak için aradığınızda iade ediliyor genelde.
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    emekli bonus kart için bendende 43TL kesmişlerdi ancak iade için aradığımızda iade ettiler hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4500 Tl harca 60 tl bonus. KOLAY4 yazın 3280'e gönderin diye mesaj geldi.
  • earthwat E kullanıcısına yanıt
    sen çok harcıyorsun anlaşılan bana 750 harca 40 tl bonus diye mesaj geldi, KOLAY1 yaz 3280'e yolla diyorlardı bende yolladım.bakalım ay sonuna kadar 750 lira harcayabilecekmiyim
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Enteresan banka aylık 500 tl harcamama göndermiş bu mesajı😂😂

• 750yi parça parça yapsak oluyor mu

• inexo kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam.

• KOLAY12345 kampanyasının içeriklerini yazar mısınız ? Bana mesaj gelmedi denemek istiyorum.

• gittigidiyor bonusu yüklenen var mı?

• valihalil V kullanıcısına yanıt
    Maalesef banada yatmadı

• Kişiye özel olabilir. Uzun zamandır kullanmadığım Afilli bonus karta 50×5 TL harcamaya 25 TL bonus geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: necati146

Kişiye özel olabilir. Uzun zamandır kullanmadığım Afilli bonus karta 50×5 TL harcamaya 25 TL bonus geldi

50 kere 5tl mi!

ben hayatimda ayda 50 islem yapmadim

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    5kez 50 dir o

• gittigidiyor 50 tl bonus yatıı.
  • arkadaşlar denizbonus kartım var birde kullanmadığım kartım daha var ada bonus diye 2 yıl önce denizden kredi kullandıgımda şube göndermiş kabul etmedim zorla kabul ettirdiler kart ücreti gelirse bizi arayın iptal ederiz diye neyse kabul ettim aldım kartı 11.ay 2016da ilk kart ücreti geldi aradım 1 yıl kapatmamaya kart ücretini iptal ettiler şimdi 1 yıl dolmadan 8.ayda bir kart ücreti daha yazmışlar arıyorum iptal etmiyorlar 1 yıllık tahhüdüm bitmediği için kapatamıyorum şikayet vara yazdım olmadı bugün bbdkya yazdım daha sonuçlanmadı bekliyorum..

konuyu uzatmıyayım bu karaktersiz bankanın 1 yıl dolmadan tekrar kart ücreti almaları yasalmı doğrumu?

nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
  • ben iptal ettim deniz bonus u boşa kart ücreti ödemeye gerek yok

• Gözgöz Bonus kredi kartımı kapatmak için aradım 6 ay kapatmama sözüne 50 TL verdiler, D-sarj bonus için de aramıştım onun için de vermişlerdi. Ek kartlar için deneyen var mı acaba?
  • rid.van R kullanıcısına yanıt
    Bende Konya bonusu kapatacaktım 6ay söze 50tl almıştım süre dolunca iptal edip gözgöz alabilirim malum sebeplerle

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.