Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde yatmadı kayıt açtırdım daha önceden talimatı olan müşteriler katılamaz dediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bp 4 x100 25 ekstre indirimini de vermedil.er kampanya sitelerinden kaybolmuş kimsenin haberi yok. ben burdaki başlıktan buldum da söyledim
  • Kasım'da yeni bonus alanlara 100TL üzeri ilk alışverişe 50TL bonus yüklenen var mı? Sözde 29 Aralık'ta yüklenecekti. Mesaj yazıp sordum, yatan bonus yok çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Benim 29 aralıkta yattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşı kampanya bonusları yüklenen varmı

•  Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar

• Yılbaşı kampanyası olan 80 tl bonus yüklenmiş arkadaşlar bilginize..

• Takiminin golleri ile kazandigin bonuslar kartina yuklenmistir. Takimin seninle kazansin, sen takiminin golleriyle!Bonuslarini 20 Ocak tarihine kadar harcayabilirsin. Kullanmadigin bonuslar 19 Ocak'ta geri alinacaktir. SMS almamak icin IPTAL SMS yazip 6292'ye gonderin. Bilgi:
    dnz.im
    + bonus ::Ana Sayfa
    http://dnz.im/j5M9K
    MERSIS: 0292008449600341 B002

Bu mesajda beyni yanar insanın. Alt tarafı 6tl bonus gelmiş. 20 Ocak tarihine kadar harca demiş 19 ocakta geri alırım demis.. ulan Denizbank şikayet edenler haklı dedirtiyorsun bazı sacmaliklarinla

• ferdidemir kullanıcısına yanıt
    Arayıp kartı kapatıyorum de. 3 ay 100'er lira harcama sözüne iade ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: remy_

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar

hem wifi hem mobil veri üstüne birde 80 tl bonus zenginlik böyle birşey
  • 2018 Aidatlarini (Kart Ucreti) Ocakta mı Kesiyor DenizBank?

31 Ocakta 98 tl kestiler.iade edin dedim etmediler

İnsan en azindan ..harcama yap

...sure kullan

...adet otamatik odeme talimati ver der.

Teklifte bulunmadilar.Tek kredi kartim oldugu icin kapatiyorum demedim bazi bankalar tamam deyip karti kapatiyormus 50-100 tl gelsin derken eldeki tek kredi karti kapanmasin..

Keske diger bankalar gibi Kasim-Aralik ta Kart ucreti kesilseydi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 5 Şubat 2018; 14:6:25 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Ocakta 98 lira kestiler. Kartı kapatın dedim. 3 ay ayda 100 lira harcayın deyip 98 lirayı iade ettiler. Normalde kullanmadığım karttı.

• Sevgi dolu Denz Bonus kampanyasının takibi yapılıyor mu uygulamadan ? 2 sipariş geçtim ama gözükmüyor
  • Beyler selam denizbank sesli yanıt sistemini yenilemiş hiçbir şekilde mülteri temsilcisine bağlanamıyorum çıldıracam , bu ne saçmalık yahu en kısa yoldan nasıl bağlanabilirim
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Once 2. Sonra 0 tuşlayarak bağlanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

2018 Aidatlarini (Kart Ucreti) Ocakta mı Kesiyor DenizBank?

31 Ocakta 98 tl kestiler.iade edin dedim etmediler

İnsan en azindan ..harcama yap

...sure kullan

...adet otamatik odeme talimati ver der.

Teklifte bulunmadilar.Tek kredi kartim oldugu icin kapatiyorum demedim bazi bankalar tamam deyip karti kapatiyormus 50-100 tl gelsin derken eldeki tek kredi karti kapanmasin..

Keske diger bankalar gibi Kasim-Aralik ta Kart ucreti kesilseydi!!!

banada şubat ayında 98 tl kesmişler,arasammı diye düşünüyorum.kartı kapatın desem hem daha taksitli borç var,hem kartın limiti yüksek.bende mecburen kartı kullanmıyacağım, elbet arayacaklar harcama yap 100 tl bonus verelim diye.zaten enpara kredi kartı varken pek kullanmaya fırsat'da kalmıyor.

• DenizBonus için 98 tl kart ücreti yansıdı. Müşteri hizmetlerini aradım talep açalım dediler. 3 gün sonra sesli yanıt sisteminden müracaatınız olumsuz sonuçlandı dedi.

Dün tekrar aradım müşteri hizmetlerini kartımı kapatmak istiyorum dedim. İlgili birime aktarıyoruz dediler, ordaki müşteri temsilcisi kart ücreti yüzünden müşteri kaybetmek istemiyoruz, kart ücretinin iptalini yapıyorum, 1 sene kartı kapatmayın dedi ve işlem tamamlandı

daha önceki yıllarda şu kadar harcama talimatı vs deyip bonus olarak yükleniyordu şimdi direk iptal ettiler. Kartı biraz daha aktif kullanıyorum ondan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master21

Sevgi dolu Denz Bonus kampanyasının takibi yapılıyor mu uygulamadan ? 2 sipariş geçtim ama gözükmüyor

takip ete basınca hiçbişi olmuyor hocam bende de. tam bir deniz klasiği işte
  • denizbank sevgililer günü kampanya bonusu 60 tl erken yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

denizbank sevgililer günü kampanya bonusu 60 tl erken yattı

Yatırdıkları gibi geri aldılar ama, mh yi aradım yanlışlık olmuş yarın yatması gerekiyormuş bu bonusun

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.