Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldığına göre garanti gibi kampanyalar durur artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bu ayki kredi kartı ekstreme 107 tl lik kredi kartı aidatı yansıtılmış iade ediyorlarmı arayınca bu zamana kadar hep iptal ettirdim şikayet vardan da şikayet oluşturdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Selamlar bu ayki kredi kartı ekstreme 107 tl lik kredi kartı aidatı yansıtılmış iade ediyorlarmı arayınca bu zamana kadar hep iptal ettirdim şikayet vardan da şikayet oluşturdum
    49 lira yansımış pedere. 2 kere konuştum olmaz dediler. Bende kapatacam dedim. Olur dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

a101 ve bim denizbonus üye işyerleri sınıfında geçiyor mu acaba
    A101 geçiyor bim bilinmiyor

• faruxxx F kullanıcısına yanıt
    Evet her ikisi de bonus üye işyeri...

• Arkadaşlar 107 TL lik kart ücreti iadesi için telefonuma sesli arama geldi ve olumsuz sonuçlandı , ne yapabiliriz ?
  • quote:

Arkadaşlar 107 TL lik kart ücreti iadesi için telefonuma sesli arama geldi ve olumsuz sonuçlandı , ne yapabiliriz ?
    Kapatma blöfü işe yarıyor hocam.
  • ben garanti bonusu kapattım qaxess açtırdım. mis gibi kampanyası var ilk 8 ay toplam 400 chip para kazanabilirsiniz. forumda başlığı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Kapatma blöfü işe yarıyor hocam.

Alıntıları Göster
    Hocam bazende şak diye kapatıyorlar ama :) biraz çıtlattım ama kapatacak gibi oldu bir de 20 haziranda 70 TL bonus yüklemesi var + borç var , BDDK'ya yazdım oradan gelecek yanıt olumsuz olursa bankalar birliğine yazacağım sonrasında geçen yıl işe yaramıştı
  • quote:

Hocam bazende şak diye kapatıyorlar ama :) biraz çıtlattım ama kapatacak gibi oldu bir de 20 haziranda 70 TL bonus yüklemesi var + borç var , BDDK'ya yazdım oradan gelecek yanıt olumsuz olursa bankalar birliğine yazacağım sonrasında geçen yıl işe yaramıştı

Alıntıları Göster
    Benim hep onaylıyor musunuz kısmından önce teklif geliyor. Cüzzi miktar harcama sözüne geri iade ediyorlar. En son 2 ay önce yaptım. Sistemleri değiştiyse bilemem.
  • BDDK aracılığı ile yaptığım başvuruya da olumsuz yanıt geldi , son olarak Türkiye Bankalar birliğine başvurdum , eğer buradan da olumsuz yanıt gelirse lanet olsun diyip kartımı iptal ettireceğim bunca yıldır hiç uğraştırmadan iptal ediyorlardı , ancak bu sene niye diretiyorlar anlamadım !!!
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    kartı kapatıp türkiye bankalar birliğine başvurursanız iade alırsınız, kartı kullanmaya devam edip iade alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rid.van

kartı kapatıp türkiye bankalar birliğine başvurursanız iade alırsınız, kartı kullanmaya devam edip iade alamazsınız.
    Bunu nerden biliyorsunuz ? kapatmak mı gerekiyor illa kazanmak için ? başvurduktan sonra kapatsak olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rid.van

Mesela burada kapatmadan almış kullanıcı ??

https://www.zulfumehmet.com/kredi-karti-kart-aidatini-geri-alma/
  • Bugün 50TL bonusu yatan var mı teknoloji alışverişinden?
  • Arkadaşlar daha evvel Açıkladılar..

Aidat ücretsiz bonus puansız kartları var.

Hem kampanya olsun hem para gelsin hem aidat vermem demek yanlis

• Kart aidat iadesi için aradık talep aldılar ama malesef olumsuz sonuçlandı. Daha sonra kartı kapatmak için aradık neden kapatmak istiyorsunuz diye sorduklarında aidat iade edilmedi o yüzden dedik ve 3 ay 100 er lira harcama sözünüze iade aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-28350607C -- 21 Haziran 2018; 11:46:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Arkadaşlar daha evvel Açıkladılar..

Aidat ücretsiz bonus puansız kartları var.

Hem kampanya olsun hem para gelsin hem aidat vermem demek yanlis
    bankacımısınız kapatırız olur biter seçenek çok piyasada. ben 17 yıllık garanti bonusu kapattım valla. axess aldım an azından kampanya yapıyor doğru dürüst
  • Banada 3 aylık 100 lira karşılığında iade edildi..

zaten taksitleriniz var bunlar karışıyır dedi..

okey dedim
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Başvurumun reddine karar verdiler, gerekçe kısmından bu anlam çıkıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.