Şimdi Ara

Denizcilik Konusunda İlgilenenler ve Kendini Geliştirmek İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır forumun bu bölümünde arkadaşlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Ama bazı konular var ki hem buralara sığmıyor, hem de zaten daha önce bu konularda kendi bloğumda bilgileri paylaştım. Gerçi ben yine özeti burada geçiyorum ama.

Neyse artık meslekten de ötürü benim web siteme çok fazla zaman ayıramıyorum. Denizcilik ile ilgili kendini geliştirmek isteyen, araştırmacı ruhlu arkadaşlarımı siteme editör olarak alıp onların da paylaşımlarıma ortak olmasını istiyorum.

Bu konuda gönüllü arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler. Makine Güverte hiç farketmez. Hepimiz denizcilik adına herşeyi bilemeyiz. Amacım sizlerin araştırdığı, tecrübe ettiği veya taze öğrendiğiniz bilgileri herkes ile paylaşıp daha fazla faydalı olabilmek.

Şimdiden teşekkür ederim.

Merak eden arkadaşım var ise site adresim
    www.bilgirotasi.com
    国产精品高清视频免费 亚洲国产精品免费线观看视频 午夜国产精品视频在线
    http://www.bilgirotasi.com

• Abi ben denizcilik üniversitesine gitmek istiyorum.Şuan Trabzon mesleki ve teknik Anadolu lisesindeyim.Tabi ki en iyi üniversiteye gitmek amacım.Biri bana akıl verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizcilik o kadar ayrıntılı ve farklı bir meslek ki öyle burda 2 satır yazılarak anlatamaz kimse.Kusura bakma ama armut piş ağzıma düş istiyorsun.

Bu forumda yıllardır yazılanlar anlatılanlar var.Oku biraz araştır.Zaten yavaş yavaş bir fikrin oluşacaktır.

Araştırdıktan sonra gene de aklında kalan ayrıntılar olursa burdan veya özelden bana hiç çekinmeden sorabilirsin.Her türlü sorunu cevaplamaya çalışırım.

Allah selamet versin.
  • Denizcilik üniversitesi konusunda bilgi verebilecek var mı?
    İlk günden itibaren neler yapılıyor hangi dersler var mezun olunca hangi görevle işe başlayabiliyoruz veya görevimizi üniversite devam ederken mi belirliyoruz bilgim sıfır. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizcilik fakültesi mülakatlar, denizcilik mesleği ile ilgiliwww.denizcilikbilgileri.net siteme beklerim.
    Buradan da kısaca bahsedeyim isterseniz. Ülkemizde bir denizcilik üniversitesi yok maalesef. Hani her şeyiyle sadece denizcilik alanında eğitim veren demek istiyorum.
    Bu alanda en eski ve köklü üniversite itü denizcilik fakültesi. Üniformalı eğitim verir ve ast üst hiyerarşisi içerisinde 4 yıl eğitim alırsın. Her sene yazları gemide staj olur. 3. Sınıfın 2. Dönemimde okulda ders yoktur. 15 krediye karşılık gelen açık deniz eğitimine, ticari gemilere gidersin. Mezun olduğun üniversiteye göre iş bulabilme şansın değişkenlik gösterir. Makina veya Güverte bölümlerinden hangisine karar vereceksen baştan vermelisin. Güverte dediğim deniz ulaştırma işletme mühendisliği, makine de gemi makineleri işletme mühendisliği.
    Denizde tecrübe edinmiş bir gemi makineleri mezunu neredeyse karada her alanda kolaylıkla iş bulabilir. Deniz ulaştırma mezunları da gmim leri kadar olmasa bile çok güzel şartlarda, yönetici kadrolarında çalışabilir.
    Ben daha detaylı bilgi için siteme de beklerim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.