Şimdi Ara

DENİZKARTIM 240TL'YE VARAN BONUSLA MERHABA DİYOR! %20 BONUS KAYIT SONRASI İLK ALIŞVERİŞ.... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
26
Favori
34.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 tl yi kazanmak için illa 250 harcamak gerekmiyor galiba, 100 harcasak da verir 1 harcasak da verir gibi anlaşılıyor şart sadece uygulamadan katılım yapmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Açıklamalarda belirtilmiş zaten. Yukarıda aksi yönde cevaplar gördüm, düzeltmek istedim. İlk 2 haftada alışveriş yapmadan 10TL bonusu alan birçok insan var. Yorum veya düşünce değil bu, net tecrübe. 10TL bonus sadece uygulama katılımı için veriliyor, tek şartı bu. Alışveriş yapsan da yapmasan da veriliyor belirtlen tarihte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 4 Aralık 2017; 12:14:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 taksitle beyaz eşya aldım gelmedi

• boynerde sıkıntı yok .puan hemen yattı

• Çetinkaya oluyor mu deneyen, bilen var mı?
  • Bi önceki n11 den sarı lira almıştık olmuştu. Neden olmuyor bu sefer

• son kampanyada hepsiburada'yı deneyen var mı?
  • pvnrt34 P kullanıcısına yanıt
    Aynen bi kişi felan daha desene çeyrek felan garanti olsa. İptal edilse hemen denicem de iptal edilmiyormuş lanet ürün.

• 10 Aralık günü yapılacak alışveriş kampanyada geçerli olur dimi arkadaşlar?? O gün boşum sadece

• Arkadaşlar denizbank in sürekli reklamını yaptığı indirimkartimda. Com diye bir site var. Bu site güvenilir mi acaba? Bilen, duyan, alışveriş yapan var mi?

• Bosluguma geldi 110 liralık alışverişte kartı kullandım 22tl bonus yattı karta.. şimdi başka alışveriş yapsam kalan 28lirayi vermezler mi??

İlk alışverişte diye yazıyor? Parça parça yapmaya izin vermiyor mu?

• remy_ kullanıcısına yanıt
    Maalesef gitti 28 hocam :(
  • 1v1y’den ayakkabı alacağım. Geçerli olur diye ümit ediyorum.

• Arkadaşlar kampanyayı uygulamada göremeyenler için şöyle bi yöntem buldum. Bende işe yaradı, göremeyen varsa faydası olur umarım.

Şimdi denizkartım uygulamasını açıp daha sonra bilgilerimizle giriş yapıyoruz.
    Altta en sağda yer alan menü sekmesine giriyoruz. AVM seçeneğine girince Türkiye'de yer alan tüm AVM'ler görünüyor. Bazı AVM'lerin altında 0 kampanya, bazılarında 2 kampanya vs. gibi denizbankın kampanyası olan avmler görünüyor. 0'dan farklı kampanyası olan Herhangi bir AVM'ye girince, malum kampanya karşımıza çıkyor.Anasayfada görünmesi gereken kampanyayı ta burda bulduk ama olsun. Katılımı yapıp altta yer alan takipler menüsünden devam eden kampanyaları kontrol edip söz konusu kampanyaya katılım yaptığımızın sağlamasını yapıyoruz.

• uen denyobank 2 hafta kampanya tanımlamadı vermedi en avantajlı olanlardan faydalanamadım

şimdi bugün nasıl olduysa( dh haricinde pek ilgi yok galiba kampanyalarına) müşteri bulamadılar katılım umdukları gibi deel galiba
    benim adalet özellikli platinumsal afilide ilk defa KAMPANYAYA KATIL butonu aktif olmuş e youh yani ayrımcılıka son veridiler duygusala bağladılar

giyimden %20 ve katılıma 10 tl bonus

iş işten geçtiken sonra sür eşeğini niğdeye

bundan sonra Denizbank afili bonusmuş kampanyaymış kullanmam artık yeminimi bozmam ülen! yemedik kampanyayı

2 senedir kullanmadığım İNeG bank 100/75 verecek 7 aralıkta. Denizbank afili de 2 sene kullanmak yasak
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Ne almistiniz acaba orda birde hopi kazanımı olabilir

• unforgiven55 U kullanıcısına yanıt
    hediye kart

• Columbia mağazaları giyim geçiyordur değil mi ?

• dostlar 2. hafta n11 den 260 tl lik sipariş geçip 50 tl bonus almıstım alısverişin 48 tl lik olan kısmını iptal etmek zorunda kaldım bu kampanyayı kullandığımıda unutmustum geri karta 48 tl iade olucak kampanya sartlarında iptal ve iadeler göz önünde bulundurulur diyor sizde 50 tl nin tamamımı gider yoksa kalan 212 tl lik alısverişi sayıp sadece 48 tl nin %20 si olan 9.6 tl mi gider normalde 9.6 silmesi gerekir ama denizbank bu hiç güvenemiyorum basına gelen var mı benzer durum ?
  • hrvl H kullanıcısına yanıt
    Bende bunumerak ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.