Şimdi Ara

Denizli Pamukkalede olanlar bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nasipse haftaya denizli pamukkale çivrilde olucam ordaki myo ya çıktı tercihim orasını iyi bilen biri bana ortam hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim .

• Kuzenim Orada Fen Bilgisi Öğretmenliği okuyor.Gayet memnun.
  • Eyvallah dostum teşekkür ettim de daha net bi bilgisi olandan yardım alabilirsem şayet içim rahat etsin :D
  • 4 gece 5 gün Honazda idim. Anca dayandim. Ve kaydı sildirip döndüm. Denizli den uzak dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Travertenlerdeyim şu an sor

• kemalca1111 K kullanıcısına yanıt
    Dostum ben merkez kampüsü çekemiyorum 2 yıl oldu hala beğenemezken sen ilçeye geliyorsun birde. Allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Dostum ben merkez kampüsü çekemiyorum 2 yıl oldu hala beğenemezken sen ilçeye geliyorsun birde. Allah yardımcın olsun
    Denizli'den üniversite için İzmir'e gelmiş biri olarak sabır diliyorum sizlere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Denizli'den lise için istanbula gittim, kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Denizli'den lise için istanbula gittim, kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    Oha harbimi ya la olum ağlıycam ciddimisiniz trollemiyonuz demi nolur trollüyoz diyin allam nolur
  • Gule gule

• quote:

Orijinalden alıntı: Redese

Gule gule
    Olur öyle arada hatalar hayatta çok kasma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

Olur öyle arada hatalar hayatta çok kasma.

Alıntıları Göster
    Ciddiyim elim ayağım koyverdi şuan benim üniversiteye gitmedeki en büyük sebebim yaşadığım ilçenin bildiğin taşra olması 2. bi vakayı daha bu bünye kaldırmaz off :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalca1111

Ciddiyim elim ayağım koyverdi şuan benim üniversiteye gitmedeki en büyük sebebim yaşadığım ilçenin bildiğin taşra olması 2. bi vakayı daha bu bünye kaldırmaz off :/

Alıntıları Göster
    arkadaşlar başka bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalca1111

Valla hocam ben İzmir'den Denizli Kınıklı'ya geldim herşey elimin altında 3-4 tane avmsi filan var zannetiğin kadar kötü bir yer değil fakat halkı çok atarlı ve dolandırıcı
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    halkı falan cidden umrumda değil ben şahsen burda gezicek yer olmadığı için neredeyse hiç gezemiyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum o yüzden sordum umarım hayal kırıklığına uğramam ve 2 sene boyunca okur bol bol gezerim ozaman tabi gezicek yer varsa
  • Çivril nispeten buyuk bir ilce ama merkeze baya bir uzak 100km kadar. Sanirim civril usak iline daha yakin, tam emin olmamakla birlikte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hekim kullanıcısına yanıt
    Uşağa daha yakın olduğunu bende duydum sosyal aktivite yapabiliceğimiz pek bi yerde yokmuş galiba sinema tiyatrol falan o yüzden biraz kötü
  • Bende merkez kampüsteyim eğitim fakültesi. İlçelerini pek beğenmiyorlar ama denizli güzel yer benim hoşuma gidiyor

• Senin yaptığını çivrilliler yapmaz diye söz var denizlide geçmiş olsun ayrıca merkezle arası 1.5 saat sürüyor ortalama

• Eniştem makina bolum başkanı güzel yer ben sevdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.