Şimdi Ara

Denon 1911 mi Onkyo 608 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son raşatırmalarıma bakılırsa bu iki üründen birini alacağım ama malesef kararsızım forumdaki tecrübeleri arkadaşalarıma soruyorum

Onkyo tx sr 608
    Denon Avr 1911

bu iki amfi arasında hangisinden en iyi verimi alabilirim ? tamamen sinema olarak kullanacağım
    ve hangi hoparlörle ?

• İyilerin İçinde İyiyi Seçmek Zordur Bende Bunlar Arasında Kaldım Ancak Kafama Yatan 608 Oldu. Fakat Her İkiside Güzel Cihazlar. Biraz Ses Karakteristikleri Farklı Onkyo Daha Naturel ve Yumuşak Tonlamalara Sahip. Tabi Kullanılan Kablo ve Sürülen Speaker lara Göre Değişir Durum. Hoparlör Seçen Cihazlar Değildir Genellikle Bunlar. Kulağınıza Göre Dali-Jamo-Energy-Klipsch Gibi Markalara Bakabilirsiniz.
  • benim için tok ve güçlü bir ses önemli sinemada yani tüm ayrıntıları ve ses efektlerini çok iyi bir şekilde duyabileceğim bi avr bana yeterli olur siz memnunmusunuz 608 n sinema performansından ?
  • Denon Sert ve Yüksek Seslerde Parlak Geldi Bana Yinede Dediğim Gibi Her İkiside Güzel Cihazlar Ancak Ses Konusunda Bana En Doğal Gelen Onkyo Oldu Sesler Gayet Doğal ve Berrak Unutmadan Kullanacağınız Speaker da Bu Duruma Etken Olduğunu Hatırlatayım. Onkyo yu Hep Compact Sistem de Sürdük Hem de Kule ve Bookshelf Modeller İle Denedik Fazlası İle Tatminkardı Hem Sinemada Hem Stereo da.
  • heralde cihaz seçimim büyük ihtimalle onkyo olacak hem güç nedeniyle hemde performans nedeniyle
  • 608 tek geçilir,her özelliği ile....
  • Orijinalden alıntı: tamerege

608 tek geçilir,her özelliği ile....
    [/qu608 bana daha çekici geliyo aşık oldum ayrıca hastalık gibi bişey bu ya daha ilk sistem kuruyorum şimdiden 3-5 amfi hoparlör değiştiresim var sonu yok bu işin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon onkyo Vs tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende aynı karasızlık içindeyim ama bende kafada birde harman kardon avr 260 var ...
    Çünkü hapörlör sistemim Harman kardon hkts 30 bu yüzden 608 özellikler yönünden süper ama ses uyumu açısından harmanımı tercih etmeliyim ?????
  • ;)
    Ben de 2 ilave ile bu konuyu biraz daha karmaşıklaştırsam nasıl olur? :p

Aynı çelişkide ben de kaldım lakin tam bunları araştırıken çıkmak üzere olan Sony STR-DN2010 a rastladım.
    Derken, Harman Kardon AVR 260 ya da 360 da bunlara dahilo oldu.

Aslında Onkyo 608 ben kullanmadım ama harika bir cihaz (mış). EISA ödüllü filan.
    Ucuz chip kullandığından Denon 1911 i safdışı bıraktı benim ses konusunu danıştığım ve bilgisine güvendiğim satıcım ;)

Benzer fiyatlara (Sony STR-DN2010 un fiyatını bilemiyorum) alınacak AVR ler bunlar sanki.. amazon'dahttp://www.amazon.com/Sony-STR-DN2010-network-receiver-channel/dp/B00423NH56/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1301660725&sr=8-1
    531 USD
    Onkyo 608 ise: 302 USD ;)

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucoskun -- 1 Nisan 2011; 16:27:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.