Şimdi Ara

Denon AVR-1911 Receiver'a Hoparlör Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftasonu, bir Denon AVR-1911 Receiver aldım. Hoparlörünü seçmeyi bilmediğim ve dolayısı ile yanlış bir seçim yapmamamak için alamadım. Dinleyemediğim için de bütün haftasonu oturup receiver'ı seyrettim :)

Sizden rica bana yol göstermeniz. Hangi hoparlör setini almalıyım? Bütçem 2.000,00 TRY civarı...

Şimdiden çok teşekkürler.

• Hayırlı olsun nekadar aldınız 1911'i?

Energy CF 70 ve CF 50'leri çok met ediyorlar, ben daha dinleyemedim bence bir dinleyin..
  • daha öncede dinledim,1911 ile dali concept serisi müthiş uyumlu.
    keyif alarak dinlersin ve bütçenede tam uygun
  • F/P Olarak Dali Concept Zaten Uyumlu Olduğunu Herkes Öğrendi ve Klişe Gibi Oldu Olay Artık.

Öte Yandan Energy i Denon da Dinlemedim Ancak CF-70 ve Takımını Birkaç Gün Önce Aldım Onkyo 608 e Sürüyorum. İlk Dinlediğim de 578 le Dinledim Fazlaca İyiydi Detaylar Hem Stereo da Hem Sinemada, Şimdi Elimdeki 608 İle Bi-Wire Yapıp da Bir Deneyeceğim. Son Kararı Vermeden Önce Mutlaka Dinlenmesi Gereken Bir Speaker Energy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 15 Mart 2011; 3:21:38 >
  • Merhabalar,

@ allornone
    Teşekkürler, 1450 TRY'ye aldım.

Dali concept'in hangi modelini önerirsiniz? Fiyatları yaklaşık ne kadardır ve nereden alınır?

Şimdiden teşekkürler...
  • Concept 8 Concept1 ve Concept Center Gayet İdeal Eğer Uygun Bütçeli Dali İsteniyorsa Sub. Hariç 2000TL Civarı Olması Lazım Net Fiyatlar Şu An Nedir Bilmiyorum Ortalama Olarak Yazdım.
  • concept8 i de sürüyor 1911 ama,concept6 yı tam anlamı ile sürecektir,zira 8 ile sese biraz fazla abandığınızda amfinin
    gücünün yetmediğini anlıyorsunuz.6 ile bu sorun yaşanmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVR SEÇİMİ ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.