Şimdi Ara

DENON DVD-700 PROGRESİVE SCAN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Doğubank'ta gezinirken Dikmen'de Denon DVD-700 beğendim ve aldım.Ama daha sonra cihazda prograsive scan olmadığını anladım.Şimdi kafama takıldı bu.Acaba prograsive scan görüntüde çok fazla etkilimi ? Anlayamadığım bir başka konuda daha ucuz modelinde prograsive scan olmasına rağmen DVD-700 modelinde yok, acaba prograsive scan olayını benmi gözümde çok büyütüyorum ? Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımını talep ediyorum.Kutusunu açmadım, değiştireceklerinide pek sanmıyorum ama içimdeki kuşkuyu atmam lazım.

Saygılarımla.

• progresive scan özelliği, uygun bir tv ile kuulanıldığında oldukça fark yaratır..
    uygun olmayan tv'lerde ise hiç görüntü alamazsınız..

yaratacağı farkı da daha az titreşimli ya da titreşimsiz, akıcı bir görüntü olarak söyleyebiliriz..
  • @reverse arkadaş açıklamış olayı zaten.

Eğer yeni aldıysan ve değiştirme imkanın varsa değiştir.

Bu arada o ürün 12/54 bit görüntü işlemcisi içeren eski bir model. Geç olmadan değiştir.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: reverse

progresive scan özelliği, uygun bir tv ile kuulanıldığında oldukça fark yaratır..
    uygun olmayan tv'lerde ise hiç görüntü alamazsınız..

yaratacağı farkı da daha az titreşimli ya da titreşimsiz, akıcı bir görüntü olarak söyleyebiliriz..
  • Selamlar ;

Yardımlar ve yorumlar için teşekkür ederim.Dvd değiştirildi ve yerine Pıoneer DV-490V-K model dvd-divx player alındı.

Saygılarımla.
  • Çok memnun oldum. İyi etmişsin. Güle güle kullan.

Saygılar...
  • hayırlı olsun...
  • @teknika bu konunun yeri değil biliyorum bana samsung p365 i önerir misin?altyazı sorunu yaşar mıyım0( divxde türkçe karakter vs..)?bunu çok merak ediyorum. iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar ;

Teknika benim için en büyük referans senin Denon için yaptığın yorum oldu.Dün aradığımda bana Prograsive Scan kullanmam için projeksiyon cihazım olması gerektiği, yoksa farkı anlayamayacağımı ve kaliteli bir scart kablosu ile göründüde farkı hissedeceğimi söylediler.Bende bunun üzerine fırladım 25 ytl. vererek scart kablo aldım.Ama hissedilir hiçbirşey yoktu.Kurdum kalsın ne yapalım dedim içimden.Sabah işe gitmeden önce senin yorumunu ( diğer arkadaşların yorumlarıda yönlendirici ve kıymetliydi yanlış anlaşılmasın lütfen ) okuyunca toparladım cihazı, götürüp değiştirdim.Sanırım çokta iyi oldu benim için.Herkese değerli yorumları ve yönlendirmeleri için tekrar teşekkür ederim.Bir teşekkürde değiştirmezler diye korktuğum, ama sıcak karşılayıp değiştirme işlemini yapan Dikmen'e.

Saygılarımla.
  • Bana güvenip sorduğun için telekkür ediyorum. Ancak sorduğun Dvd Player hakkında bir bilgim yok ve ürünü görüp kullanmadımda.

Cihazı tanıyan arkadaşlar varsa umarım yardımcı olacaklardır sana.

Sadece şunu söyleyebilirim. Özellikle son 2-3 yıldır, Samsung çok ciddi atılımlar yaptı Dünya'da ve Türkiye'de.
    Cihazları da gayet iyi yorumlar alıyor. Yanlız sorduğun Dvd Player'in yazılım güncellemeleri ne derece de bulunabiliyor, dediğim gibi bilmiyorum. İstersen bu konuyu ev elektroniği bölümünde Dvd/Divx Player başlıklı bölümde bir sor.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

@teknika bu konunun yeri değil biliyorum bana samsung p365 i önerir misin?altyazı sorunu yaşar mıyım0( divxde türkçe karakter vs..)?bunu çok merak ediyorum. iyi günler

• Bence Progressive scan çok göz yoran bişey bende YAMAHA S-557 var hiç açmıyorum o özelliği DENON gibi en kıral birkaç markadan birini almışsın tadını çıkartmaya bak bence güle güle kullan
  • Kardeş şaka yapıyorsun heralde.

Eğer şaka yapmıyorsan, ya farklı bir bağlantı ile yaptığın bağlantıyı Progresive Scan zannediyorsun, Ya Tv'de bir anormallik var, Ya da gözlerde bir sorun var.

Yahu progressive Scan'ın en önemli amaçlarından biri de zaten gözü yormamak.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Bence Progressive scan çok göz yoran bişey bende YAMAHA S-557 var hiç açmıyorum o özelliği DENON gibi en kıral birkaç markadan birini almışsın tadını çıkartmaya bak bence güle güle kullan

• eskiden SAMSUNG SlimFitTv vardı onda çok parlak göz alıcı bir görüntü veriyordu şimdi SlimFit'i iyade edip yerine aldığım Bordeaux LCD'de denedim güzel görüntü verdi yannış bilgi vermiş oldum herhalde yada Progressive scan Tüplü Tvlerde kötü görünüyordur LCD'de problem yok kusura bakmayın kankalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.