Şimdi Ara

DENON KULLANICILARI VEYA BİLEN ÜSTATLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazıyorum.

Pioneer 1018 AH
  • Kısa bir karşılaştırma oldu

Teknika Hocam,Pioneer 1018'nın Türkiye'ye tam olarak ne zaman ve kaça geleceğini biliyormusun ?
  • Ezbere söylemiyeyim ama eylül sonu ekim başı gibi geliyor ve benim tahminimce fiyatı 1400-1900 arasında olacak. Ama şu da var. Pioneer'de bazı kartlara peşin fiyatına 12 ay taksit kampanyası da oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Kısa bir karşılaştırma oldu

Teknika Hocam,Pioneer 1018'nın Türkiye'ye tam olarak ne zaman ve kaça geleceğini biliyormusun ?
  • Evet arkadaşlar.Gittim, gördüm yazıyorum.Görüntü olarak biraz eski tip gözüküyor.DVD olarak pakete dahil olan aygıt, aynı samanda SACD (yanlış yazmış olabilirim:) olarak kullanılabilniyor.Yabancı müzik CD'si konmuştu.Subwoofer olmamasına rağmen, umduğum kadar olmasada çok güzel ses veriyordu.Bence DVD'li olarak 1599 YTL'ye satacaklarına, DVD'siz 1000 YTL'yeverilseydi daha çabuk gidebilirdi.Ümraniye Medimarkt'a eğer 10 tane göndermişlerse sanırım şu ana kadar ya hiç satılmadı yada bir tane satıldı
  • quote:

Evet arkadaşlar.Gittim, gördüm yazıyorum.Görüntü olarak biraz eski tip gözüküyor.DVD olarak pakete dahil olan aygıt, aynı samanda SACD (yanlış yazmış olabilirim:) olarak kullanılabilniyor.Yabancı müzik CD'si konmuştu.Subwoofer olmamasına rağmen, umduğum kadar olmasada çok güzel ses veriyordu.Bence DVD'li olarak 1599 YTL'ye satacaklarına, DVD'siz 1000 YTL'yeverilseydi daha çabuk gidebilirdi.Ümraniye Medimarkt'a eğer 10 tane göndermişlerse sanırım şu ana kadar ya hiç satılmadı yada bir tane satıldı

hangı hoplarla beraber deneme sansı buldun.. herhangı bır ayara yada ıstedıgın gıbı kurcalama sansın oldu mu ?

ben bugun (pazar) gıtmeyı planlıyodum ama planlar altust oldu

• yeah 1908 ya da 1018 alacağınıza daha uygun fiyatlı onkyo tx-sr605 daha iyi.ki 605 denon 1908 den iyi ampli babında.akabinde 1018 i bilmediğim özellikleri olsa bile diyelim pioneer ı aratmaz eleyebilir bile 605.
    edit:cümle sonuna 605 eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 3 Ağustos 2008; 15:49:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

yeah 1908 ya da 1018 alacağınıza daha uygun fiyatlı onkyo tx-sr605 daha iyi.ki 605 denon 1908 den iyi ampli babında.akabinde 1018 i bilmediğim özellikleri olsa diyelim pioneer ı aratmaz elebyebilir bile.

Hocam, tam bir kafa karışıklığı oldu.Şimfi f/p ürünü olarak ne öneriliyor? Onkyo 605'mi ,606' mı ? Yamaha 661'mi 663 mü? Pioneer 1017 yada 1018'mi ?Çok karıştı
  • çok fazla farkedeceğini sanmıyorum..
    kesene hangisi daha uygunsa onu seç bence..
    pio larda usb girişi çok güzel mesela.. tak memory stick'i dinle mp3 leri... neden 605'e bunu koymamışlar anlamış değilim. maliyeti ne ki olsa olsa 5$ dır herhalde.
    gerisi hikaye.. o kadar araştırıp 605 aldım. ama aynı giriş seviyesindeki pio ya da hk ya da sony alsaydım farkını çok anlarmıydım... hayır
    anlayacak kadar profesyonel değilim zaten..

quote:

quote:

yeah 1908 ya da 1018 alacağınıza daha uygun fiyatlı onkyo tx-sr605 daha iyi.ki 605 denon 1908 den iyi ampli babında.akabinde 1018 i bilmediğim özellikleri olsa diyelim pioneer ı aratmaz elebyebilir bile.

Hocam, tam bir kafa karışıklığı oldu.Şimfi f/p ürünü olarak ne öneriliyor? Onkyo 605'mi ,606' mı ? Yamaha 661'mi 663 mü? Pioneer 1017 yada 1018'mi ?Çok karıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir

çok fazla farkedeceğini sanmıyorum..
    kesene hangisi daha uygunsa onu seç bence..
    pio larda usb girişi çok güzel mesela.. tak memory stick'i dinle mp3 leri... neden 605'e bunu koymamışlar anlamış değilim. maliyeti ne ki olsa olsa 5$ dır herhalde.
    gerisi hikaye.. o kadar araştırıp 605 aldım. ama aynı giriş seviyesindeki pio ya da hk ya da sony alsaydım farkını çok anlarmıydım... hayır
    anlayacak kadar profesyonel değilim zaten..

quote:

quote:

Budur
    Giriş seviyesi kullanıcıları olarak fazla kasmaya gerek yok, bu işin sonu yok çünkü, sevgili theraptorx, eğer böyle giderse seneye bu zamanlar sen hala avr arayışı içinde olacaksın ve 1 yıl avr siz geçirmiş olacaksın Tabi ki araştırmak gerekli ama bir yerde de dur demeliyiz bence

• Amf23, açıkcası şu an yeni nesil formatlarını beklemiyor olmasam, çoktan amfi almıştım.O yüzden bir iki ay sonra yeni modeller Türkiye'ye gelince kararımı vermiş olacağım.Arada forumda hem zaman geçiriyor hemde birşeyler öğrenmiş oluyoruz.İleride birisi amfi almak istese, bizim bu yazdıklarımıza bakarak karar verecek.Fena mı
  • Amfi alacaklar bu postlara bakarak karar mı verecek yoksa daha çok kararsız mı kalacak, şüpheliyim
  • raptorx,
    yeni nesil formatları nedir?1500ytl veririm dersek pioneer alırız.arada 500ytl fark var.değer mi siz karar verin 605 ile. ikisi de güncel. pioneer 1018 ister istemez önde bunu da belirteyim.ama çok açık ara önde değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Amfi alacaklar bu postlara bakarak karar mı verecek yoksa daha çok kararsız mı kalacak, şüpheliyim

Nihayetinde yazdıklarımız, artık sadece bize ait olmuyor.Bunda sonrada amfi almak isteyenler, sanırım bu konuda Türkiye'nin en büyük forumuna denk geleceklerdir.Biz şu an arkadaşca konuşuyoruz, tartışıyoruz.Sonuçta herkes,kendi aldığı eşyanın incelemesini ,artısını, eksisini yazarsa ortaya hazine çıkar.Karar okuyana kalır

quote:

raptorx,
    yeni nesil formatları nedir?1500ytl veririm dersek pioneer alırız.arada 500ytl fark var.değer mi siz karar verin 605 ile. ikisi de güncel. pioneer 1018 ister istemez önde bunu da belirteyim.ama çok açık ara önde değil.

Cantan üstadım, sende haklısın.Pioneer yada Yamaha yenilmez değil.Zaten daha tam kararda vermedim.Bekleme süresinde böyle konuşup, güncelden uzak kalmamaya çalışıyoruz.İşin kötü yanı 1500 YTL'ye Amerika'da Elit modeller satılıyor.O yüzden belki birkampanya daha yakalayıp HK, Yamaha yada Onkyo alış oluruz.Kimbilir

• yav bı denoncu ben kaldım .. yav alsam kıme ne sorcam
    iilla onkyo aldıracaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

yav bı denoncu ben kaldım .. yav alsam kıme ne sorcam

Benim için Onkyo hala ilk sıralarda değil.Şu an HK 255, Pioneer 1018 yada Yamaha 663 ilk 3 sırayı paylaşıyor
  • daha önce yamaha 661 alıp kullandımama hop uyumsuzluğu yüzünden hemen sattım şimdide 361 kuıllanıyorum yeni alacağım anfinin artık farkllı bir marka olmasını istiyorum nedense benim içinde şimdilik ilk sırada onkyo 606 ve piooner 1018 bulunuyor pioneer tip olarak çok daha hoşuma gitti açıkcası ayrıca cantan üstad yazdığın cümlelerden ben artık bişey çıkaramaz oldum bir gün onkyo ile pioneeri nasıl kıyaslarsınız diyorsun şimdide pioneer biraz daha önde kalite olarak diyorsun hatta bir kaç msj öncesindede 605 piooneri eleyebilir demişsin sen böle kararsız kalırsan bizler ne yaparız şimdi?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

yav bı denoncu ben kaldım .. yav alsam kıme ne sorcam

Benim için Onkyo hala ilk sıralarda değil.Şu an HK 255, Pioneer 1018 yada Yamaha 663 ilk 3 sırayı paylaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 4 Ağustos 2008; 12:08:43 >

• birincisi bu
    quote:

yeah 1908 ya da 1018 alacağınıza daha uygun fiyatlı onkyo tx-sr605 daha iyi.ki 605 denon 1908 den iyi ampli babında.akabinde 1018 i bilmediğim özellikleri olsa bile diyelim pioneer ı aratmaz eleyebilir bile 605.

ikinci msjda bu

raptorx,
  • divx yada dvd seyredecek isen yeni nesil ses formatlarını desteklemesine ne gerek vardır?
    ama alacağım AVR son model olsun, herşeyi desteklesin, geri kalmasın dersen o ayrı tabii..
    ben 605 aldım ama ekstra olan özelliklerini kullanamıyorum ki.
    mp3 ya da divx film seyredeceğim. dvd ya da CD bile değil...

yeni nesil ses formatlarını desteklemiş, desteklememiş neyime.. aldıktan sonra anlıyorum bunları şimdi

divx yada mp3 kullanıcısı iseniz en güzeli ucuzundan sağlam bir AVR almak.. o hayli hayli yeter..
  • gaziemir kardeş o zaman gel seninle benim kız gibi yamaha 361 ile senin kız gibi onkyo 605 takas yapalım(fiyat farkını konuşuruz)ne dersin hem sen biraz stres atmış olursun hem ben içimdeki canavarı azda olsa durdururum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 4 Ağustos 2008; 13:01:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

birincisi bu
    quote:

yeah 1908 ya da 1018 alacağınıza daha uygun fiyatlı onkyo tx-sr605 daha iyi.ki 605 denon 1908 den iyi ampli babında.akabinde 1018 i bilmediğim özellikleri olsa bile diyelim pioneer ı aratmaz eleyebilir bile 605.

ikinci msjda bu

raptorx,

haklısın. kısa açıklamalarla yetindim.

görüşlerim aynen geçerli.
    605 fiyatıyla 1018 eleyebilir bile.sonunda bile var. ve kısaca güç babında baktım 605 in hiçte sıradan olmadığına kanaat getirdim. yalnız 1018 hala beklerim incelemek için.görünüşleri selefleri vsx-1015 den daha kötü bana kalırsa.mesele görünüş olsa.
    605 ise selefleriyle bir tutuyorum ve 605 i incelediğimde hem güncelliğiyle hem yamaha 357, pioneer 915, 917 seğmentinde görünsede çok daha iyi olduğunu belirteyim.akabinde 1018 gibi cihazlar ihtiyaç duymayabilirsiniz. 1018, 110Watts; onkyo 90 Watts. yani sr705 getirelim daha iyi.
    akabinde Sefalenk sevgili kardeşim pioneer ile onkyo nasıl kıyaslarsınız derken modelleri kıyaslamışımdır. buyuk ihtimalle vsx-417 ile onkyo 605 dir.alt topikler sherwood topiğinde ki pionner tartışması.
    pio 417; 600ytl alınacağına 950 ytl verir, açık ara iyi onkyo 605 alırım!
    velev ki çok eski seri pioneer VSA series in gönlümde apayrı yeri vardır ve hala da öyledir.ya da bir THX ultra onkyo DS989 filan filan.sonuç olarak marka ya göre yorum yapmam yani.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.