Şimdi Ara

DENON KULLANICILARI VEYA BİLEN ÜSTATLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Denon ile ilgili kimse bişey bilmiyomu.
    Sır gibi sanki, internetide araştırdım yorum veya forum yok fikir sahibi olabileceğim. Yardım lütfen ses ve sinema bazlı analiz edebilecek veya kıyaslama yapabilecek birilerine ihtiyacım var
    Şimdiden teşekkürler

• tecrubeye degıl okuduklarıma dayanarak pıyasada var olan ve mutlaka tercıhler arasında dusunulmesı gereken bır marka oldugunu solemek ısterım..

Yapım kalıtesıyle ılgılı oldukca ıyı yazılar var ..

bır de bugun guvenılır bı kaynaktan ogrendıgım kadarıyla denon dınlemek almak ısteyen arkadaslar sabah erken saatlerde madia markt ta olsunlar

1018 modelınde gercekten saka gıbı bır fıyat olacak ve yanında denon dvd ıle beraber satılacak merak edenler ıcın modeller soyle:

dvd 1940
    avr 1908

bakalım aramızda alan cıkacak mı cok merak edıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimaron

tecrubeye degıl okuduklarıma dayanarak pıyasada var olan ve mutlaka tercıhler arasında dusunulmesı gereken bır marka oldugunu solemek ısterım..

Yapım kalıtesıyle ılgılı oldukca ıyı yazılar var ..

bır de bugun guvenılır bı kaynaktan ogrendıgım kadarıyla denon dınlemek almak ısteyen arkadaslar sabah erken saatlerde madia markt ta olsunlar

1018 modelınde gercekten saka gıbı bır fıyat olacak ve yanında denon dvd ıle beraber satılacak merak edenler ıcın modeller soyle:

dvd 1940
    avr 1908

bakalım aramızda alan cıkacak mı cok merak edıyorum..
    Creapure, dediklerini tam anlayamadım.Yarın mı olacak kampanya? Öyleyse yarın 8'de gideyim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 1 Ağustos 2008; 18:14:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Creapure, dediklerini tam anlayamadım.Yarın mı olacak kampanya? Öyleyse yarın 8'de gideyim ben

Alıntıları Göster
    Şimdi, yarın sabah Denon 1908'de kampanya varmı yok mu ?Gidipte elimiz boş dönmeyelim
  • quote:

Şimdi, yarın sabah Denon 1908'de kampanya varmı yok mu ?Gidipte elimiz boş dönmeyelim

Alıntıları Göster
    3805 kullanmış biri olarak ses rengi şu an kullandığım 875 onkyo ile aynı olduğunu biliyorum .işçilik filanda aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHako

3805 kullanmış biri olarak ses rengi şu an kullandığım 875 onkyo ile aynı olduğunu biliyorum .işçilik filanda aynı

Alıntıları Göster
    Yalnız AVS forumlarında Denon 1908 için çok güzel şeyler söylenmemiş.HK'nın yada Onkyo'nun daha iyi olduğu söyleniyor
  • quote:

Yalnız AVS forumlarında Denon 1908 için çok güzel şeyler söylenmemiş.HK'nın yada Onkyo'nun daha iyi olduğu söyleniyor

Alıntıları Göster
    bana solenen yarın(cumartesı) kampanya olduguydu.

Adet olarak da 10 adet gonderıldıgı soylendı.. umarım bı aksaklık lmaz ve ben de ılgılenenlerı yanlıs yonlendırmıs olmam..

Onkyo benım okudugum kadarıyla denon ve hk ya gore bıraz daha (gorecelı) sorunlu ama bır cok kullanıcı cok memnun

avsde denon baslıgında soyle bı sorunum var dıyenı ve kullanıcı hatası olduguna karar verılmeyen bı sorun gormedım..( yanlıs baglama bılgı eksıklıgı vs )

onkyoda bahsedılen en onemlı ıkı sorun ps3 baglantısında gelen ugultu ve ısınma sorunu .. bu konuda da bızım kullanıcılarımız sorun yasamadıklarını soyledıler..

Ses rengı olarak onkyodan cok az da olsa daha ıı oldugunu sıoyleyen bı kullanıcıya rataldım o da onceden onkyo kullanmıs ve sona denona gecmıs..

okuduklarımdan edındıgım bılgıler bu yonde gerısı sızın butcenız,e begenınıze ve kulagınıza kalmıs..

selamlar..

• quote:

bana solenen yarın(cumartesı) kampanya olduguydu.

Adet olarak da 10 adet gonderıldıgı soylendı.. umarım bı aksaklık lmaz ve ben de ılgılenenlerı yanlıs yonlendırmıs olmam..

Onkyo benım okudugum kadarıyla denon ve hk ya gore bıraz daha (gorecelı) sorunlu ama bır cok kullanıcı cok memnun

avsde denon baslıgında soyle bı sorunum var dıyenı ve kullanıcı hatası olduguna karar verılmeyen bı sorun gormedım..( yanlıs baglama bılgı eksıklıgı vs )

onkyoda bahsedılen en onemlı ıkı sorun ps3 baglantısında gelen ugultu ve ısınma sorunu .. bu konuda da bızım kullanıcılarımız sorun yasamadıklarını soyledıler..

Ses rengı olarak onkyodan cok az da olsa daha ıı oldugunu sıoyleyen bı kullanıcıya rataldım o da onceden onkyo kullanmıs ve sona denona gecmıs..

okuduklarımdan edındıgım bılgıler bu yonde gerısı sızın butcenız,e begenınıze ve kulagınıza kalmıs..

selamlar..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bizzat media markete gittim ve baktım
    Denon 1908 ve DVD playerı 2900YTLden 1550 YTLye inmiş.
    Daha vardı 8-9 tane ilgilenenlere duyurulur.

İncelemelrim veya sizlerin yorumlarıyla DENON dan vazgeçtim saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: seridari

Alıntıları Göster
    incelemelerini sonuclarını ve sebeplerini bizimle paylasırmısın..

avryi hangı kolonlara baglamıslardı deneme sansın oldu mu vs...

bu arada kimseyi yanlıs yonlendirmemis olduguma sevindim..

rahatladım valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 2 Ağustos 2008; 13:19:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seridari

Alıntıları Göster
    Denondan vazgeçilir mi? Yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Denon'un üst modellerinin çok iyi olmasına rağmen, 1908 modelinin çook iyi olmadığı söyleniyor.Denon 1908 almak yerine , HK 354 yada Pioneer 1017 almak daha mantıklı gibi.Yada beklemek

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Denon'un üst modellerinin çok iyi olmasına rağmen, 1908 modelinin çook iyi olmadığı söyleniyor.Denon 1908 almak yerine , HK 354 yada Pioneer 1017 almak daha mantıklı gibi.Yada beklemek

Alıntıları Göster
    İlgilenenler için Denon'un kendi sayfasından ürünlerine şöyle bir göz gezdirmelerini tavsiye ederim. Ürünlerin iç resimleri, arka ve ön resimleriyle tüm detaylı teknik spesifikasyonlarını görebilirsiniz bu site de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

İlgilenenler için Denon'un kendi sayfasından ürünlerine şöyle bir göz gezdirmelerini tavsiye ederim. Ürünlerin iç resimleri, arka ve ön resimleriyle tüm detaylı teknik spesifikasyonlarını görebilirsiniz bu site de.

Alıntıları Göster
    acıkcası su an kafamda olan tek model denon 1909 her ne kadar teknika pio1018i tavsiye etse de nedense denon icime daha cok sindi ..

45 gune kadar piyasaya girmis olacak beklenen giris fiyatı da 800€ civarı..

bı de speaker isini halletsem tam olacak ama hem gozume, hem kulagıma, hem butceme gore bı karar henuz veremedim..

1908 icin mediamarkt taki de ciddi fırsatmıs bu arada

• quote:

acıkcası su an kafamda olan tek model denon 1909 her ne kadar teknika pio1018i tavsiye etse de nedense denon icime daha cok sindi ..

45 gune kadar piyasaya girmis olacak beklenen giris fiyatı da 800€ civarı..

bı de speaker isini halletsem tam olacak ama hem gozume, hem kulagıma, hem butceme gore bı karar henuz veremedim..

1908 icin mediamarkt taki de ciddi fırsatmıs bu arada

Alıntıları Göster
    Creapure, 1909'un 1908'den ses kalitesi olarakta daha iyi olacağı söyleniyor.Yeni nesil ses formatlarını destekleyen AVR'lerin çıkması arifesinde, sanırım benim gibi birçok insan eskisine çok fazla para vermek istemyor.Keşke paket olarak değilde DVD'siz daha uyguna satsalardı.DVD, gereksiz yere fiyatı şişirmiş.

Birde 1909'un 800€ olacağını söylüyorsun.Bu Türkiye fiyatımıdır ?

• quote:

Creapure, 1909'un 1908'den ses kalitesi olarakta daha iyi olacağı söyleniyor.Yeni nesil ses formatlarını destekleyen AVR'lerin çıkması arifesinde, sanırım benim gibi birçok insan eskisine çok fazla para vermek istemyor.Keşke paket olarak değilde DVD'siz daha uyguna satsalardı.DVD, gereksiz yere fiyatı şişirmiş.

Birde 1909'un 800€ olacağını söylüyorsun.Bu Türkiye fiyatımıdır ?

Alıntıları Göster
    evet tr fıyatı.. tabı kdv yı de eklemeyı unutmamak lazım ...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

Şu andaki kurla yaklaşık 1700 YTL yapıyor.Denon 1908'e 1550 YTL vermektense 1909'a 1700 YTL vermek mantıklı.Tabi benim gibi DVD'yi önemsemiyorsanız .

Peki 1909'un ne zaman Türkiye'ye geleceğini biliyormusun ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

Şu andaki kurla yaklaşık 1700 YTL yapıyor.Denon 1908'e 1550 YTL vermektense 1909'a 1700 YTL vermek mantıklı.Tabi benim gibi DVD'yi önemsemiyorsanız .

Peki 1909'un ne zaman Türkiye'ye geleceğini biliyormusun ?

Alıntıları Göster
    45 gun sonra gelmesı beklenıyor su an ıcın..

yalnız arkadaslar yabana atmamak lazım 1908 ve dvd beraber verılıyor o fıyata yarın zaman ayırabılırsem kesın gıdıp denıycem..

1909 da yenı gelen ıkı ses formatı var ek larak hatırladıgım kadarıyla bı denon sıtesıne gırıp farkı gosteren bı ımg atıım buraya merak edenler fayadalansın..

• quote:

45 gun sonra gelmesı beklenıyor su an ıcın..

yalnız arkadaslar yabana atmamak lazım 1908 ve dvd beraber verılıyor o fıyata yarın zaman ayırabılırsem kesın gıdıp denıycem..

1909 da yenı gelen ıkı ses formatı var ek larak hatırladıgım kadarıyla bı denon sıtesıne gırıp farkı gosteren bı ımg atıım buraya merak edenler fayadalansın..

Alıntıları Göster
    Sanırım 1909 aynı zamanda 1080p upscale yapıyor

• quote:

Sanırım 1909 aynı zamanda 1080p upscale yapıyor

Alıntıları Göster
    evet yaptıgı soylenıyor ama henuz bu konuda aaa evet super yapıyor dıyen bırıne rastlamadım.. zaten avs dekıler ıcın nerdeyse hıc onemlı degıl..

ımajdan karsılastırmayı gorebılırsınız .. denonun us sıtesınden aldım..

• quote:

evet yaptıgı soylenıyor ama henuz bu konuda aaa evet super yapıyor dıyen bırıne rastlamadım.. zaten avs dekıler ıcın nerdeyse hıc onemlı degıl..

ımajdan karsılastırmayı gorebılırsınız .. denonun us sıtesınden aldım..

Alıntıları Göster
    2 markayı bilen birisi olarak, Teknika Hoca'dan, Denon 1909 ve Pioneer 1918'i (yada Denon 1908 vs Pioneer 1017) karşılaştırmasını bekliyoruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.