Bildirim
DENON KULLANICILARI VEYA BİLEN ÜSTATLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tecrubeye degıl okuduklarıma dayanarak pıyasada var olan ve mutlaka tercıhler arasında dusunulmesı gereken bır marka oldugunu solemek ısterım..
Yapım kalıtesıyle ılgılı oldukca ıyı yazılar var ..
bır de bugun guvenılır bı kaynaktan ogrendıgım kadarıyla denon dınlemek almak ısteyen arkadaslar sabah erken saatlerde madia markt ta olsunlar
1018 modelınde gercekten saka gıbı bır fıyat olacak ve yanında denon dvd ıle beraber satılacak merak edenler ıcın modeller soyle:
dvd 1940
avr 1908
bakalım aramızda alan cıkacak mı cok merak edıyorum.. -
Creapure, dediklerini tam anlayamadım.Yarın mı olacak kampanya? Öyleyse yarın 8'de gideyim benquote:
Orijinalden alıntı: Mimaron
tecrubeye degıl okuduklarıma dayanarak pıyasada var olan ve mutlaka tercıhler arasında dusunulmesı gereken bır marka oldugunu solemek ısterım..
Yapım kalıtesıyle ılgılı oldukca ıyı yazılar var ..
bır de bugun guvenılır bı kaynaktan ogrendıgım kadarıyla denon dınlemek almak ısteyen arkadaslar sabah erken saatlerde madia markt ta olsunlar
1018 modelınde gercekten saka gıbı bır fıyat olacak ve yanında denon dvd ıle beraber satılacak merak edenler ıcın modeller soyle:
dvd 1940
avr 1908
bakalım aramızda alan cıkacak mı cok merak edıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 1 Ağustos 2008; 18:14:37 >
-
Şimdi, yarın sabah Denon 1908'de kampanya varmı yok mu ?Gidipte elimiz boş dönmeyelimquote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
Creapure, dediklerini tam anlayamadım.Yarın mı olacak kampanya? Öyleyse yarın 8'de gideyim ben
Alıntıları Göster -
3805 kullanmış biri olarak ses rengi şu an kullandığım 875 onkyo ile aynı olduğunu biliyorum .işçilik filanda aynıquote:
Şimdi, yarın sabah Denon 1908'de kampanya varmı yok mu ?Gidipte elimiz boş dönmeyelim
Alıntıları Göster -
Yalnız AVS forumlarında Denon 1908 için çok güzel şeyler söylenmemiş.HK'nın yada Onkyo'nun daha iyi olduğu söyleniyorquote:
Orijinalden alıntı: DHako
3805 kullanmış biri olarak ses rengi şu an kullandığım 875 onkyo ile aynı olduğunu biliyorum .işçilik filanda aynı
Alıntıları Göster -
bana solenen yarın(cumartesı) kampanya olduguydu.quote:
Yalnız AVS forumlarında Denon 1908 için çok güzel şeyler söylenmemiş.HK'nın yada Onkyo'nun daha iyi olduğu söyleniyor
Alıntıları Göster
Adet olarak da 10 adet gonderıldıgı soylendı.. umarım bı aksaklık lmaz ve ben de ılgılenenlerı yanlıs yonlendırmıs olmam..
Onkyo benım okudugum kadarıyla denon ve hk ya gore bıraz daha (gorecelı) sorunlu ama bır cok kullanıcı cok memnun
avsde denon baslıgında soyle bı sorunum var dıyenı ve kullanıcı hatası olduguna karar verılmeyen bı sorun gormedım..( yanlıs baglama bılgı eksıklıgı vs )
onkyoda bahsedılen en onemlı ıkı sorun ps3 baglantısında gelen ugultu ve ısınma sorunu .. bu konuda da bızım kullanıcılarımız sorun yasamadıklarını soyledıler..
Ses rengı olarak onkyodan cok az da olsa daha ıı oldugunu sıoyleyen bı kullanıcıya rataldım o da onceden onkyo kullanmıs ve sona denona gecmıs..
okuduklarımdan edındıgım bılgıler bu yonde gerısı sızın butcenız,e begenınıze ve kulagınıza kalmıs..
selamlar..
-
Arkadaşlar bizzat media markete gittim ve baktımquote:
bana solenen yarın(cumartesı) kampanya olduguydu.
Adet olarak da 10 adet gonderıldıgı soylendı.. umarım bı aksaklık lmaz ve ben de ılgılenenlerı yanlıs yonlendırmıs olmam..
Onkyo benım okudugum kadarıyla denon ve hk ya gore bıraz daha (gorecelı) sorunlu ama bır cok kullanıcı cok memnun
avsde denon baslıgında soyle bı sorunum var dıyenı ve kullanıcı hatası olduguna karar verılmeyen bı sorun gormedım..( yanlıs baglama bılgı eksıklıgı vs )
onkyoda bahsedılen en onemlı ıkı sorun ps3 baglantısında gelen ugultu ve ısınma sorunu .. bu konuda da bızım kullanıcılarımız sorun yasamadıklarını soyledıler..
Ses rengı olarak onkyodan cok az da olsa daha ıı oldugunu sıoyleyen bı kullanıcıya rataldım o da onceden onkyo kullanmıs ve sona denona gecmıs..
okuduklarımdan edındıgım bılgıler bu yonde gerısı sızın butcenız,e begenınıze ve kulagınıza kalmıs..
selamlar..
Alıntıları Göster
Denon 1908 ve DVD playerı 2900YTLden 1550 YTLye inmiş.
Daha vardı 8-9 tane ilgilenenlere duyurulur.
İncelemelrim veya sizlerin yorumlarıyla DENON dan vazgeçtim saolun
-
incelemelerini sonuclarını ve sebeplerini bizimle paylasırmısın..quote:
Orijinalden alıntı: seridari
Arkadaşlar bizzat media markete gittim ve baktım
Alıntıları Göster
avryi hangı kolonlara baglamıslardı deneme sansın oldu mu vs...
bu arada kimseyi yanlıs yonlendirmemis olduguma sevindim..
rahatladım valla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 2 Ağustos 2008; 13:19:52 >
-
Denondan vazgeçilir mi? Yaa.quote:
Orijinalden alıntı: seridari
Arkadaşlar bizzat media markete gittim ve baktım
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Denondan vazgeçilir mi? Yaa.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: teknika
Denon'un üst modellerinin çok iyi olmasına rağmen, 1908 modelinin çook iyi olmadığı söyleniyor.Denon 1908 almak yerine , HK 354 yada Pioneer 1017 almak daha mantıklı gibi.Yada beklemek
-
İlgilenenler için Denon'un kendi sayfasından ürünlerine şöyle bir göz gezdirmelerini tavsiye ederim. Ürünlerin iç resimleri, arka ve ön resimleriyle tüm detaylı teknik spesifikasyonlarını görebilirsiniz bu site de.quote:
Orijinalden alıntı: theraptorxquote:
Orjinalden alıntı: teknika
Denon'un üst modellerinin çok iyi olmasına rağmen, 1908 modelinin çook iyi olmadığı söyleniyor.Denon 1908 almak yerine , HK 354 yada Pioneer 1017 almak daha mantıklı gibi.Yada beklemek
Alıntıları Göster
-
acıkcası su an kafamda olan tek model denon 1909 her ne kadar teknika pio1018i tavsiye etse de nedense denon icime daha cok sindi ..quote:
Orijinalden alıntı: Guest
İlgilenenler için Denon'un kendi sayfasından ürünlerine şöyle bir göz gezdirmelerini tavsiye ederim. Ürünlerin iç resimleri, arka ve ön resimleriyle tüm detaylı teknik spesifikasyonlarını görebilirsiniz bu site de.
Alıntıları Göster
45 gune kadar piyasaya girmis olacak beklenen giris fiyatı da 800€ civarı..
bı de speaker isini halletsem tam olacak ama hem gozume, hem kulagıma, hem butceme gore bı karar henuz veremedim..
1908 icin mediamarkt taki de ciddi fırsatmıs bu arada
-
Creapure, 1909'un 1908'den ses kalitesi olarakta daha iyi olacağı söyleniyor.Yeni nesil ses formatlarını destekleyen AVR'lerin çıkması arifesinde, sanırım benim gibi birçok insan eskisine çok fazla para vermek istemyor.Keşke paket olarak değilde DVD'siz daha uyguna satsalardı.DVD, gereksiz yere fiyatı şişirmiş.quote:
acıkcası su an kafamda olan tek model denon 1909 her ne kadar teknika pio1018i tavsiye etse de nedense denon icime daha cok sindi ..
45 gune kadar piyasaya girmis olacak beklenen giris fiyatı da 800€ civarı..
bı de speaker isini halletsem tam olacak ama hem gozume, hem kulagıma, hem butceme gore bı karar henuz veremedim..
1908 icin mediamarkt taki de ciddi fırsatmıs bu arada
Alıntıları Göster
Birde 1909'un 800€ olacağını söylüyorsun.Bu Türkiye fiyatımıdır ?
-
evet tr fıyatı.. tabı kdv yı de eklemeyı unutmamak lazım ...quote:
Creapure, 1909'un 1908'den ses kalitesi olarakta daha iyi olacağı söyleniyor.Yeni nesil ses formatlarını destekleyen AVR'lerin çıkması arifesinde, sanırım benim gibi birçok insan eskisine çok fazla para vermek istemyor.Keşke paket olarak değilde DVD'siz daha uyguna satsalardı.DVD, gereksiz yere fiyatı şişirmiş.
Birde 1909'un 800€ olacağını söylüyorsun.Bu Türkiye fiyatımıdır ?
Alıntıları Göster -
quote:
evet tr fıyatı.. tabı kdv yı de eklemeyı unutmamak lazım ...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Creapure
Şu andaki kurla yaklaşık 1700 YTL yapıyor.Denon 1908'e 1550 YTL vermektense 1909'a 1700 YTL vermek mantıklı.Tabi benim gibi DVD'yi önemsemiyorsanız .
Peki 1909'un ne zaman Türkiye'ye geleceğini biliyormusun ?
-
45 gun sonra gelmesı beklenıyor su an ıcın..quote:
Orijinalden alıntı: theraptorxquote:
Orjinalden alıntı: Creapure
Şu andaki kurla yaklaşık 1700 YTL yapıyor.Denon 1908'e 1550 YTL vermektense 1909'a 1700 YTL vermek mantıklı.Tabi benim gibi DVD'yi önemsemiyorsanız .
Peki 1909'un ne zaman Türkiye'ye geleceğini biliyormusun ?
Alıntıları Göster
yalnız arkadaslar yabana atmamak lazım 1908 ve dvd beraber verılıyor o fıyata yarın zaman ayırabılırsem kesın gıdıp denıycem..
1909 da yenı gelen ıkı ses formatı var ek larak hatırladıgım kadarıyla bı denon sıtesıne gırıp farkı gosteren bı ımg atıım buraya merak edenler fayadalansın..
-
Sanırım 1909 aynı zamanda 1080p upscale yapıyorquote:
45 gun sonra gelmesı beklenıyor su an ıcın..
yalnız arkadaslar yabana atmamak lazım 1908 ve dvd beraber verılıyor o fıyata yarın zaman ayırabılırsem kesın gıdıp denıycem..
1909 da yenı gelen ıkı ses formatı var ek larak hatırladıgım kadarıyla bı denon sıtesıne gırıp farkı gosteren bı ımg atıım buraya merak edenler fayadalansın..
Alıntıları Göster
-
evet yaptıgı soylenıyor ama henuz bu konuda aaa evet super yapıyor dıyen bırıne rastlamadım.. zaten avs dekıler ıcın nerdeyse hıc onemlı degıl..quote:
Sanırım 1909 aynı zamanda 1080p upscale yapıyor
Alıntıları Göster
ımajdan karsılastırmayı gorebılırsınız .. denonun us sıtesınden aldım..
-
2 markayı bilen birisi olarak, Teknika Hoca'dan, Denon 1909 ve Pioneer 1918'i (yada Denon 1908 vs Pioneer 1017) karşılaştırmasını bekliyoruzquote:
evet yaptıgı soylenıyor ama henuz bu konuda aaa evet super yapıyor dıyen bırıne rastlamadım.. zaten avs dekıler ıcın nerdeyse hıc onemlı degıl..
ımajdan karsılastırmayı gorebılırsınız .. denonun us sıtesınden aldım..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- spdıf nedir
- android teyp ekolayzer ayarı
- lg soundbar subwoofer bağlantı sorunu
- ses yalıtım boyası işe yarıyor mu
- anfi neden ısınır
- en iyi hoparlör markaları
- en iyi ses sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X