Şimdi Ara

DENON KULLANICILARI VEYA BİLEN ÜSTATLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi öyle diyorsun da sevgili arkadaşım, biraz hevesimizi alalım yaww. o kadar para harcadık. deemiii..
    aslında pio 1015, 1016 ya da 1017 yi 700-800 YTL arası bulsaydım kesin pio alırdım. ama bulamadım. bunların çıkışları mosfet miş.. daha kararlı ve daha güçlü ses üretirler sanırım.
    bulabildiğim en ucuz ve güçlü AVR 605'di bende bunu aldım işte

quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

gaziemir kardeş o zaman gel seninle benim kız gibi yamaha 361 ile senin kız gibi onkyo 605 takas yapalım(fiyat farkını konuşuruz)ne dersin hem sen biraz stres atmış olursun hem ben içimdeki canavarı azda olsa durdururum.

• quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir

divx yada dvd seyredecek isen yeni nesil ses formatlarını desteklemesine ne gerek vardır?
    ama alacağım AVR son model olsun, herşeyi desteklesin, geri kalmasın dersen o ayrı tabii..
    ben 605 aldım ama ekstra olan özelliklerini kullanamıyorum ki.
    mp3 ya da divx film seyredeceğim. dvd ya da CD bile değil...

yeni nesil ses formatlarını desteklemiş, desteklememiş neyime.. aldıktan sonra anlıyorum bunları şimdi

divx yada mp3 kullanıcısı iseniz en güzeli ucuzundan sağlam bir AVR almak.. o hayli hayli yeter..

işte senin bu düşüncelerini üstelik extra olarak güncel cihaz, fiyatıyla 605 yerine getiriyor. bu forum için en ideal amfi. yoksa çok mu bayılıyordum ben.
    onu alacağınıza tertemiz 800ytl verin Pioneer VSA-08 aldırır; ses nedir birazcık görün derdim.bu ukalalıkları mı yapayım? şimdi 800ytl vsa-800 yok bir ara çıkmıştı önüme almadım ihtiyacım yoktu. bana dese; DD, DTS için yeter diyen bir mütevazi insana bu amfi ile alacağı tadı, rus güzellik kraliçesi ile yaşayacağı durumun benzer olacağını ifade ederdim. para olsa kimse gelip buraya yazmaz gider insanoğlu iyisini alır, basar parayı. parayı basıp kazıklananda tanıyom ama neyse başka konu. nihayetinde en uygun cihazı deneyimle sunmaya çalışıyoruz.
    1000ytl verip sherwood R-871 alacağınıza onkyo 60 alın. daha iyi bu kadar basit.farz-ı misal geçen konular içinde...

• Haklısın üstad.. ne diyeyim
    dediğim gibi 700-800 YTL ye biraz eski model ama daha iyi bir AVR bulsaydım alacaktım. Ama bulamadığım için 605 aldım.

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

işte senin bu düşüncelerini üstelik extra olarak güncel cihaz, fiyatıyla 605 yerine getiriyor. bu forum için en ideal amfi. yoksa çok mu bayılıyordum ben.
    onu alacağınıza tertemiz 800ytl verin Pioneer VSA-08 aldırır; ses nedir birazcık görün derdim.bu ukalalıkları mı yapayım? şimdi 800ytl vsa-800 yok bir ara çıkmıştı önüme almadım ihtiyacım yoktu. bana dese; DD, DTS için yeter diyen bir mütevazi insana bu amfi ile alacağı tadı, rus güzellik kraliçesi ile yaşayacağı durumun benzer olacağını ifade ederdim. para olsa kimse gelip buraya yazmaz gider insanoğlu iyisini alır, basar parayı. parayı basıp kazıklananda tanıyom ama neyse başka konu. nihayetinde en uygun cihazı deneyimle sunmaya çalışıyoruz.
    1000ytl verip sherwood R-871 alacağınıza onkyo 60 alın. daha iyi bu kadar basit.farz-ı misal geçen konular içinde...

• Onkyo 605'te overheat sorunu yokmuydu
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Onkyo 605'te overheat sorunu yokmuydu

yok dostum oyle bı sorun!tamam bıraz fazla ısınıyo ama abartılacak kadar degıl
  • Peki ustalara son soru; 950 YTL'ye Onkyo 605 'mi , yoksa 1200 YTL'ye Yamaha 663'mü
  • cantan üstad açıklamaların için teşekkürler, şimdi aklıma yattı işte ee tabi foruma cii diyip kaçarsan böle yanlış anlamalar oluyor işte. kal sağlıcakla
  • 950 YTL ye sıfır paket halinde 605 buluyorsan hiç kaçırma..
    663'ü de 1200 YTL'ye bulmak zor. Ancak kaçak yada ertekin garantisiz bulabilirsin sanırım...

quote:

Peki ustalara son soru; 950 YTL'ye Onkyo 605 'mi , yoksa 1200 YTL'ye Yamaha 663'mü
  • Sevgili @Cantan.

Ben Pioneer VSA-08 kullanıcısıydım. Dediğin gibi, ondaki tat bugün bile pek çok cihazda yok. Neyde var dersen, şu an kullandığım Pioneer vsx-ax5ai s AVR Receiver'imde var. Yalnız, VSA-08'de az da olsa hissedilir olan orta ses fazlalığı, Air Studio'arı tarafından repredüksüyona uğramış en ince detayına kadar harmanlanmış. İşte bu yüzden Pioneer'den vazgeçemiyorum.

Her zaman dediğim gibi, Pioneer'in en büyük şanssızlığı Türkiye için söylüyorum bunu, üst modellerinin zamanından beri piyasaya az ve sınırlı sayıda getirilmesi yüzünden, forumdaki gibi pek çok kullanıcı tarafından tanınmaması.

Dün, Timpani müziğin sitesine girdim ve tavsiye ettikleri Audiophile kaydı seviyesinde olan tüm Cd'lerini yazıcıdan çıktı alıp doğru MediaMarkt'a gittim. Listeyi verdim ve yarım saat sonra 5 tanesini buldular ve aldım.

Eve gelip sabırsızlıkla sistemi açıp Cd'leri dinlemeye başladım. Yemin ederim mest oldum. Sistemime ve müziğe bir kez daha aşık oldum. Bende pek çok Super Audio Cd'de var. Ancak, normal bir cd'de ilk defa bu kadar kaliteli ses kaydına tanık oldum. Billur gibi temiz, net, berrak harika.

Halen bile aklım Cd'ler de. Akşam üstü ilk iş hemen yine o cd'leri dinlemeye devam edeceğim. Herkese tavsiye ederim. Listeyi sitelerinden görebilirsiniz.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir

divx yada dvd seyredecek isen yeni nesil ses formatlarını desteklemesine ne gerek vardır?
    ama alacağım AVR son model olsun, herşeyi desteklesin, geri kalmasın dersen o ayrı tabii..
    ben 605 aldım ama ekstra olan özelliklerini kullanamıyorum ki.
    mp3 ya da divx film seyredeceğim. dvd ya da CD bile değil...

yeni nesil ses formatlarını desteklemiş, desteklememiş neyime.. aldıktan sonra anlıyorum bunları şimdi

divx yada mp3 kullanıcısı iseniz en güzeli ucuzundan sağlam bir AVR almak.. o hayli hayli yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 5 Ağustos 2008; 9:26:34 >

• Hocam, doğru diyorsunda; insanlar ne yapsın? Bende Pioneer'in Elite modeline sahip olmak isterim.Ama yurtdışında iyi bir elite alınacak paraya burada Pionner 1018 yada ne bileyim Onkyo 606 alınıyor.Bu durumda hem pazar daraldığı için firmalar üst modelleri getirmiyor, hemde fiyatlar yükseldiği için pazar daralıyor. Sonsuz bir kısır döngü gibi.O yüzden en iyisi bir yerde kestirip atmak
  • Sende çok haklısın!

Bu arada Elite serisi Sadece Amerika için üretiliyor biliyorsun. Aynı seri Avrupa da VSX ve VSA serisi olarak çıkıyor.

quote:

Hocam, doğru diyorsunda; insanlar ne yapsın? Bende Pioneer'in Elite modeline sahip olmak isterim.Ama yurtdışında iyi bir elite alınacak paraya burada Pionner 1018 yada ne bileyim Onkyo 606 alınıyor.Bu durumda hem pazar daraldığı için firmalar üst modelleri getirmiyor, hemde fiyatlar yükseldiği için pazar daralıyor. Sonsuz bir kısır döngü gibi.O yüzden en iyisi bir yerde kestirip atmak
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

birincisi bu
    quote:

yeah 1908 ya da 1018 alacağınıza daha uygun fiyatlı onkyo tx-sr605 daha iyi.ki 605 denon 1908 den iyi ampli babında.akabinde 1018 i bilmediğim özellikleri olsa bile diyelim pioneer ı aratmaz eleyebilir bile 605.
    edit:cümle sonuna 605 eklendi.

ikinci msjda bu

raptorx,
    yeni nesil formatları nedir?1500ytl veririm dersek pioneer alırız.arada 500ytl fark var.değer mi siz karar verin 605 ile. ikisi de güncel. pioneer 1018 ister istemez önde bunu da belirteyim.ama çok açık ara önde değil.

haklısın. kısa açıklamalarla yetindim.

görüşlerim aynen geçerli.
    605 fiyatıyla 1018 eleyebilir bile.sonunda bile var. ve kısaca güç babında baktım 605 in hiçte sıradan olmadığına kanaat getirdim. yalnız 1018 hala beklerim incelemek için.görünüşleri selefleri vsx-1015 den daha kötü bana kalırsa.mesele görünüş olsa.
    605 ise selefleriyle bir tutuyorum ve 605 i incelediğimde hem güncelliğiyle hem yamaha 357, pioneer 915, 917 seğmentinde görünsede çok daha iyi olduğunu belirteyim.akabinde 1018 gibi cihazlar ihtiyaç duymayabilirsiniz. 1018, 110Watts; onkyo 90 Watts. yani sr705 getirelim daha iyi.
    akabinde Sefalenk sevgili kardeşim pioneer ile onkyo nasıl kıyaslarsınız derken modelleri kıyaslamışımdır. buyuk ihtimalle vsx-417 ile onkyo 605 dir.alt topikler sherwood topiğinde ki pionner tartışması.
    pio 417; 600ytl alınacağına 950 ytl verir, açık ara iyi onkyo 605 alırım!
    velev ki çok eski seri pioneer VSA series in gönlümde apayrı yeri vardır ve hala da öyledir.ya da bir THX ultra onkyo DS989 filan filan.sonuç olarak marka ya göre yorum yapmam yani.

selamlar,
    İzmir'de 604 için 890 ytl fiyat aldım. Ama pahalı buradan anladığım kadarıyla. 605 nerde satılıyor 950 ytl'ye.

• bu işin sonu kalmadı sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinsarioglu
    selamlar,
    İzmir'de 604 için 890 ytl fiyat aldım. Ama pahalı buradan anladığım kadarıyla. 605 nerde satılıyor 950 ytl'ye.

boş ver 604 ü.

quote:

@felmali kardeşim,
    605 için bu fiyat Türkiye de. kaynağı da @HakanSolak kardeşim de. onları taciz et. diğeri de yanılmıyosam @afm23

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.