Şimdi Ara

Denon pma 1510 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.togay; aslında mevcut durumumdan memnun değilim diyemem 1 saattir yaklaşık mark knopfler ve gitarını :)
    dinliyorum hemde keyifle ama işte hep o ne kadar nelerı denemıs olsanda senden farklı sonuçlara senınkıne benzer
    deneyımlerle ulasan ınsanların fıkırlerı merak konusu bazen hedef koymaya kadar gıden deneyımleme ısteği yaratıyor
    sanırım su sıralar bıraz onun pesındeyım. örnek olarak kullandığım hop. lerden sadece biri olan
    wharfedale r&b dinlerken cok keyıflıydı ama sanat muzığı , kerem görsev albümü v.b. dinlerken acıklıgı konusunda
    eksıklık hıssettırebılıyordu gibi seyler,su sıralar bir seylere yenıden bulaşmalımı öncesı sendromu aslındaa :))))
    bir yandanda bir pikap almak istiyorum aklımda denon 300f var
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozcicek

aslında çokça gris seviyesi kullandım , jamo 426 , jamo 606, yamaha ns555 , whaarefdale 9,6 , vsvs artık aklım ve kulağım beni cok yanıltır oldu . şimdiye kadar en iyi duyduğum ses 10 yasındaki cabasse 222 jersey lerimdi alderney den bır tık daha detaylıydılar, şu sıralar amfi mi değiştirmektense hop. ile oynasammı dıye bakınıyorum ,cabasse egea yı dınledim hani beğenmedim dersem yalan olur ama dali ikon , mentor 6 focal aria gıbı de gecıyor aklımın kenarlarından , sizlerin bana tavsıyeleri olurmu?

Kullandığınız hoparlörlerden sonra Dali ikon serisi tam bir upgrade olmaz gibi. Mentor 6 daha uygun bir seçenek gibi gözüküyor. Formlarda Denon ve Dali'nin uyumundan çokca bahsedilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek07 -- 20 Aralık 2013; 11:39:53 >
  • gecen ay pma 1510 ile mentor 8 i dinleme sansım olmuştu , cok fazla bass gelmıstı kulağıma ama mentor 6 yı bır turlu sıkıştırıp dınleyemedım , bır yerlerde yakalarsam değerlendirmek ıstıyorum bakalım , hayırlısı :)ve tesekkurler
  • Mentor 8 sanırım sinema performansını arttırmak için üretilmiş bir Dali hoparlörü. Söylediğiniz gibi abartı baslarından dolayı Stereo sistemde iyi sonuç vermeyecektir. Mentor 6'nın da güçlü basları var ama stereo sistemde sırıtmıyor.

Denon tınısını sevdiğimden dolayı pikap tercihimi bir zamanlar Denon'dan yana kullanmak istemiştim ama çabucak vazgeçtim. Denon markasının bir sürü ünlü vintage pikap modeli ve hala satılan efsane olmuş kartuşları (dl-103 serisi) olmasına rağmen, günümüzde güçlü bir pikap üreticisi değil. Pikap olarak Project, Thorens veya Rega markalarına bir göz atmanız daha doğru olacaktır.
  • dün akşam keyifli 2 dinleti yapma sansım oldu bunlar ; PRO-JECT Debut Carbon (2M RED) ve rega p3 elys 2 takılıydı
    (bunların hepsı hayatıma yenı gırıyor , hayırlısı bakalım , umarım cok kafaya takmam :))
    rega olacak gıbı duruyor , pma 1510 un phono katı beni regayla ne kadar tatmin eder bilmiyorum ve açıkçası çokta karşılaştıracak tecrübem yok ama bir sure basla bır sey alamıyacagımı düşünerek fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz?
  • Ben dayanamadım çokta kafam karışmadan , rega p3 erys 2 nın sıparısını verdım, carsamba elımde olurlar dıye umuyorum :)
  • Hayirli olsun simdiden
    Gormedim ve dinlemedim dolaysiyla yorum da yapamadim.
    Ama denemeye acik olunmali eger fiyat anlaminda uygun denk getirilmis ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederim , kendime gore cok sayida anfi ve hop. deneme sansim olmustu ama pikap ilk olucak , pilak edinmeye basladim bile :) umarim yeni bir takinti haline gelmeden bu setup i kazasiz atlatirim :)

• Sonucu merak ettim paylasirsiniz burada artik
    Benim yaqin mc-13s tahminen cuma elime gececek.
    Bakalim ne aldik

• internette değerlendirilen kombinasyonlara ve yorumlarına baktığımda yaqin in fiyatının cok üstünde olduğu kesin,
    benim lambalıda ki en büyük kaygım haparlörlerdeki renklenme ile yeteri kadar kadar yoruluyorken,
    kimine göre colaration u olan size göre iyiyken yada tersi birde lambalar ve trafolarının olduğu bir dünyadan oldukça korktum açıkçası :)
    onun için şimdilik entegre bir ampli de devam ediyorum ,klipsch ve yamaha kombinasyonu olan bir arkadaşımla üşenmeden bots 711 almıştık :)
    300 tl lik bir cihaz olduğuna hüküm vermek zordu :) (tabiki abartmamak lazım :)
    bilmiyorum lambalıdan kaçarken pikap la belki kablolamadır iğnedir derken birseylere yeniden bulaşmış olabilirim:)

entegreyide cok araştırmış birisi olarak sizin yaqin le ilgili yapıcağınız her yorum çok kıymetli , her kulak ve her ürün birbirinden ne kadar farklı olsada,
    ortak müşterekte buluşalan bir cok üründe olabiliyor.

beklemek zor olsada umarım sonucu keyif dolu olur bize düşen bolca yorumlarınızı okumak belkı lambalıya geçmek ıcın bahanemız olursunuz :)))))))

• Şimdi kafamı bu ürünlere fena taktım. Üstteki 1350 tl alttaki ise 1550 tl...
    Ampli gelsin sırada birisi var ama hangisi olmalı karar veremedim.
    YAQIN SD-32A 6N8P Vacuum Tube CD Player HDCD Player
     Denon pma 1510

Denon pma 1510

Description:
    1.Infrared remote control;
    2.Utilises the audiophile capacitors (MKP) and high quality metal precision resistors dedicated for audio frequency;
    3.The power transformer manufactured with Japanese silicon steel sheet and oxygen-free enamelled copper and high quality lacquer, which offer a wide dynamic range at full rated output;
    4.Beautiful aluminium and stainless steel heavy duty chassis, faceplate and bezels;
    5.Sanyo leaser JQ24-35H440A head pickup and Phillips SAA7824 servo system;
    6.Digital to analog conversion is performed Burr Brown PCM1732U HDCD decoder;
    7.192 KHz/24bit up-sampling is accomplished by SRC4193;
    8.Two 6N8P twin triodes operate as tube voltage amplifier;
    9.Dual stereo outputs either from tubes and solid states. It can be applied to bi-amp configuration.

Technical Specifications
    Vacuum Tube: 6N8P x 2 (Voltage amplifier)
    Tube Output: 2.3V (±0.5dB) RCA
    Solid State Output: 2.3V (±0.5dB) RCA
    Digital Output: Coaxial
    Frequency Response: 10Hz - 20kHz (±0.3dB)
    Signal-to-Noise Ratio: ≥110dB (A)
    Distortion: ≤0.05% (1KHz)
    Dynamic Range: ≥100 dB
    Crosstalk: ≥96dB
    Power Consumption: ≤70W
    Power Supply Voltage: 115VAC (±10%) 60Hz
    Fuse: F4AL250V
    Remote Controller: Infrared control and powered by 2 AAA batteries
    Net Weight: 10kg (22lb)
    Dimensions: 39cm (W) x 20cm (H) x 35cm (D) (15½ x 8 x 14 Inch3)
    Shipping Weight: 13kg (29lb)
    Shipping Dimensions: 50cm x 48cm x 30cm
    Power Supply: AC110V-120V/220V-240V 60Hz/50Hz

YAQIN SD-33A 6N8P Vacuum Tube CD Player HDCD Player
     Denon pma 1510

Denon pma 1510

The electrical circuit characteristics:
    1 Use CD dedicated Sanyo precision movement, good stability, its reading ability.
    2 servo circuit using the Philips SAA7824 chip.
    3 Using U.S. Company BB PCM1794U with DAC chips and decoders.
    4 using the excellent and stable multi-filter circuit, effectively remove the digital signal, giving you high Fidelity music signal output.
    5 Using two sounds good to promote the strong flavor of bile 6N8P amplification circuits and high Fidelity (OPA2604) op amp output, two groups to choose from.
    6 with coaxial digital signal output terminal for external audio decoder.
    7 The machine coupling circuit uses audiophile grade capacitors and imported French Suren grade fever sound special electrolytic for filtering and high-precision manufacturing metal oxide film resistors.
    8 dedicated power transformer silicon steel imported audio (thickness 0.35mm) and high
    Strength enameled wire and special winding OFC production process, enables the system to electromagnetic interference less, driving strong, transparent sound quality and powerful.

Technical Specifications
    Audio output level: Balanced 4V (± 0.5dB)
    Single-ended 2V (± 0.5dB)
    Frequency response: 10Hz-35kHz (± 0.5dB)
    SNR: ≥ 110dB (A-weighted)
    Distortion factor: ≤ 0.005%
    Dynamic range: 117dB
    Analog Output: Balanced group, unbalanced two groups
    Digital Output: a group coaxial
    Tube: 6N8P × 2
    Power Supply: AC110V-120V/220V-240V 60Hz/50Hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 23 Aralık 2013; 19:27:53 >

• Kağıt üstü verilerde YAQIN SD-33A diğerini eziyor. arka terminallerde de. Bu durumda kumanda farkını
    önemsemeden YAQIN SD-33A almayı düşünüyorum. Bu fiyata orta segmentin ne basit cd player'ı bile zor alınır...
  • acikcasi muzikalite ile teknik verilerdeki olasi farkliliklari hepimiz biliyoruz ve cepte tutuyoruz , bunlarla birlikte 33 A frekans araligindan kullandigi dac a kadar her yerde 200 tl den daha buyuk fark yaratiyor ve hakediyor gibi :) ve gercektende orta giriste bile bu ozellikleri bu fiyata yakalamak zor ,sadece cd player icin o yatirim yapilmalimi ? onu kendime cok sordum daha sonra flac ve wav dosyalar bana NA7004 le birlikte daha cazip geldi .

• CD çalar yanında birde DAC olarak da çalışabilseydi bu ürün cazip olurdu. ben şahsen almam sanırım. iddialı konuşmayalım ama.
    CD çalar olarak 70W tüketim ilginç.
    6SN7 tüplerin ses çok iyidir. cazip tabi.
  • Üstadım, yaqin kısmetse yarın akşam elime geçecek ve değerlendirme sonuçlarını burada
    resimli ve videolu paylaşırım.
    Adana'da bakım ve modifiye deki DIY Hashimoto kt88 de iç malzeme yenilendi hi-end denilebilecek
    iddiaya vakıf marka ve özellikte malzemelerle. Fakat içerisinde kullandığımız 4 kapasitör sıradan pre katta kullanılan
    düzeydeymiş. Yerine tavsiye edilenler ebayda 4 tanesi yeni aldığım yaqin kadar fiyata sahip
    Dolayısıyla ikinci bir işlem olan bu değişimi parasal anlamda elimin rahatlayacağı mayıs ayına bıraktım.
    o işlemi yaparsak ciddi anlamda şapka çıkaracak duruma gelecek ki şuanki hali de benim diyen birçok marka ve modeli
    tokatlayacak düzeyde bildiğin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 24 Aralık 2013; 19:50:30 >

• @Serden bey,
    hashimoto nun eksiklerinin tamamıyle farkındayım. standart malzemede kullandık. amma farkındaysak A dan Z ye sıfırdan
    trafolarından resistor'ne kadar uğraştık. Ortaya çıksında gerisi kolay mantığındayım kısaca. mod'u yapan arkadaşa teşekkürlerimle.
    bu arada ebay den malzeme alınacaksa hangi malzeme alınıyor bilmek isteriz.
    yagin'i beklemedeyiz.
  • Üstadım; kesinlikle DIY gerçekten de DIY oldu. A dan Z ye özgün bir çalışmayı sıfırdan yarattık.
    Geliştirme işi de para ile orantılı ve olabileceğin en iyisini yaratmak ve son noktayı görebilmek hedef.
    Düşünülen parçaların linklerini alıp cuma günü akşamı ya da cumartesi paylaşırım.
    işlemler gerçekleşirken keşke başında bulunabilseydim de resimleseydim ama işimden dolayı olmadı
    Yaqin mc13-s yarın bende. Hedefte sonraki aşamada tube cp player ve o kutunun içinde ek olarak malum lamba olacak
    Yolu yordamı az çok öğrenmiş oldum. Satıcı halen lambayı arıyor, adamı zorlayacak bir şey seçtik ki aramaya devam ediyor

• Yaqin mc13-s 20 dakika önce iş yerimde masama geldi
    Akşam kısmetse denemeleri yapacağım. Başka bir başlıkta detayları paylaşmak üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Yaqin mc13-s 20 dakika önce iş yerimde masama geldi
    Akşam kısmetse denemeleri yapacağım. Başka bir başlıkta detayları paylaşmak üzere

Hayırlı olsun.Deneme sonuçlarını bekliyoruz
  • Hayırlısı olsun , umarım beklediğinizin bile üstünde bir performans yakalarsınız,
    ilk deneme cok önemli ama sonrasında karşılıklı ısınmayla çıkacak sonuçlar daha kalıcı,
    merakla bekliyorum , belki bizede vesile olur , şimdiden keyif dolu deneme ve dinlemeler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.