Şimdi Ara

DENT uygulaması Activation Failed Hatası [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DENT uygulamasinda 16.000 puan topladim ver 15.000 puana Turkcell 30 TL satın almaya tikladim fakat bi 2 dakika sonra Activation Failed diye bir hata veriyor 3 gündür tekrar tekrar deniyorum. Olmuyor internette de hiç bulamadım çözümünü yardım ederseniz sevinirim.

Çözümünü buldum;
    BEYLER KESİN ÇÖZÜM

Öncelikle aşağıya yazdığım yazıyı kopyalayıp Name-Surname nin karşısına adınızı ve soyadınızı
    Phone numberin karşısına telefon numaranızı (+90 ile başlayın)
    E mail 'in karşısına da e postanızı yazıp. support@dentwireless.com 'a e posta olarak atın. Aynı gün cevap verip sonraki gün tl yükleyecekler.

Gönderilecek yazı;

Hi Dent team. I saved about 15,000 points in Dent Te and bought 30 Turkish Lira. But it hasn't been uploaded for 4 days. I'm always getting an "Activation Failed" error.

Name-Surname:
    Phone number: +90
    E-Mail:

.

.

.

DENT uygulaması Activation Failed Hatası [ÇÖZÜLDÜ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgramYamacisi -- 1 Temmuz 2019; 14:15:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımmm

• Up
    up
    Up

• Ara ara denemeye devam edin gelecektir.Bazen bugda kalıyor birden fazla yolluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netlife32 -- 23 Nisan 2019; 21:40:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorunu çözdünüz mu. Bende de aynı durum var

• uygulama scam çıktı anlaşılan. bende de tl yükleme yapmaya çalıştığımda activation failed hatası veriyor iki gündür her saat başı deniyorum.

• Arkadaşlar şuan sadece vodafoneye yükleme yapıyor çünkü turkcell ve türk telekom yükleme limitlerini yükseltti eğer dent turkcelli 35 türk telekomu 30 yaparsa tekrar yüklemeye devam edebiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onemlibirisidegil

Arkadaşlar şuan sadece vodafoneye yükleme yapıyor çünkü turkcell ve türk telekom yükleme limitlerini yükseltti eğer dent turkcelli 35 türk telekomu 30 yaparsa tekrar yüklemeye devam edebiliriz
    aha evet bunu düşünememiştim. dent'e ticket açtım bakalım ne zaman ilgilenecekler.
  • alicans35 kullanıcısına yanıt
    Cevap geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim

• cevap geldi. çözüm bulununca haber vereceklermiş. bilginize.

Nadja (DENT Wireless LTD)
    Jun 11, 11:16 CEST

Hi there,

Thanks for reaching out to us!
    Your operator Turkcell has discontinued the 30 TRY package and increased the minimum top-up to 35 TRY. The 30 TRY package can’t be activated anymore.
    We apologise for the trouble.
    We will let you know as soon as we have found a solution for our users.

Thank you for your patience!
    Your DENT Support Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 12 Haziran 2019; 11:47:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bakalım kaç günde düzeltecekler bilgi için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemlibirisidegil -- 11 Haziran 2019; 15:29:26 >
    Şimdi mesajı türkçeye cevirdik.Sunu diyor.Turkcell TL yüklemeyi 35 TL yaptı diye bu hata veriyormuş vs.vs Ulan daha demin bende 6039 dente 30 Tl talebinde bulundum.ve dent puanı düştü ama TL gelmedi.Madem desteklemiyorsun niye düşüyorsun dentimi ve birkaç gündür üyelerimden dent gelmiyor günde 8 -9 kayıt almama rağmen.O kadar emek verdim tanıtım vs okadar emek verdim hakkını helal etmiyorum ya.Sildim uygulamayı kimseye de tavsiye etmiyorum .Allahin cezalari ticker attım üyelerimden puan gelmiyor diye hala mesaj atmadılar

• Kardeşim uygulama.sikinti kullanma kaldır gitsin

• Sorunu bayaa önce çözdüm dent ekibine telefon nunaramı e postamı ve adimi soyadimi içeren bir mesaj attim sorunla ilgili onlarda 1 gün sonra hattıma 30 tl yüklediler fakat şaşırtıcı olan 1 hafta sonra tekrar 30 tl yüklemeleri . 60 tl aldim. @alicans35

• kanka tam olarak nereye ne yazdın aynı sorun bende de var @hizliyiseven
  • BEYLER KESİN ÇÖZÜM

Öncelikle aşağıya yazdığım yazıyı kopyalayıp Name-Surname nin karşısına adınızı ve soyadınızı
    Phone numberin karşısına telefon numaranızı (+90 ile başlayın)
    E mail 'in karşısına da e postanızı yazıp. support@dentwireless.com 'a e posta olarak atın. Aynı gün cevap verip sonraki gün tl yükleyecekler.

Gönderilecek yazı;

Hi Dent team. I saved about 15,000 points in Dent Te and bought 30 Turkish Lira. But it hasn't been uploaded for 4 days. I'm always getting an "Activation Failed" error.

Name-Surname:
    Phone number: +90
    E-Mail:

@alicans35 @hizliyiseven @mrtkrk @alnmet

• Dear DENT user,
    Thanks for reaching out to us!

The Turkish operators Turkcell and Turk Telecom have discontinued their packages of 30 and 20 TRY and increased the minimum top up.
    The 20 and 30 TRY packages can’t be activated anymore.

We apologise for the inconvenience!
    Please be informed that our team is working hard in order to find a solution for each DENT user.
    We will refund the DENT price to every user within the next 2 weeks.

Thank you for your patience!
    Your DENT Support Team

herkese 30 tl için ödediği dent coinler 2 hafta içinde geri verilecekmiş bilginize.
  • az önce geri yüklendi dentler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 5 Temmuz 2019; 14:46:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.