Bildirim
dente hero H3450 psu kaç watt ? (resimli)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
gtx 750 ti için nasıl yapmam lazım bir fikriniz var mı ? 6 pin çıkışı yokta bu psu da ? -
750 ti da da 6 pin çıkışi yok pci express prtundan besleniyor. Ama şimdilik 750 ti alıp ileride kasayı değişmenizi öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Normalde ek güç girişine gerek yok ama Asus 6-pin ek güç girişine yer vermiş" diye bir ibare var hocam
ve almak istediğim karttahttp://www.hizlial.com/asus-gtx750-ti-dual-fan-cooling-2gb-gddr5-128bit-dx11-nvidia-geforce-ekran-karti-gtx750ti-2gd5/10398403
bu .
acaba bir sorun yaratır mı ? -
başka bi model al illa asus mu olması lazım,yani asus neden güç girşi koydu bilmiyorum belki kendiliginden oc lidir kart o yüzden koymuştur,yada kullanıcıya bırakmıştır oc yi
sen güç girişi olmayan bi tane al garantiye al kendini
yada hiç uğraşma bunla gi r9 270 al bide 550 watt power al gözün kapalı kullanırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: potamic
"Normalde ek güç girişine gerek yok ama Asus 6-pin ek güç girişine yer vermiş" diye bir ibare var hocam
ve almak istediğim karttahttp://www.hizlial.com/asus-gtx750-ti-dual-fan-cooling-2gb-gddr5-128bit-dx11-nvidia-geforce-ekran-karti-gtx750ti-2gd5/10398403
bu .
acaba bir sorun yaratır mı ?
Onu görmemişim bence msi 750 ti twinfrozr al derim hem daha ucuz hem de twin frozr soğutmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hizlial da 365 tl ye kargo dahil geliyor asus dual cooling modeli (bkm express 9 yada 12 taksit).
Kararsiz kaldim birde aldiktan sonra acilmaz psu guclendirmem gerekirse diye dusunuyorum acikcasi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7790 önerir misniz psu yeterli midir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: potamic
Hizlial da 365 tl ye kargo dahil geliyor asus dual cooling modeli (bkm express 9 yada 12 taksit).
Kararsiz kaldim birde aldiktan sonra acilmaz psu guclendirmem gerekirse diye dusunuyorum acikcasi .
bir molex 6 pin dönüştürücü alabilirsiniz psu da yoksa ya da zotac 750 ti var eksen bilgisayarda 370 tl civarı onda ek güç girişi yok sanırsam ayrıca 7790 almayın hem daha fazla güç harcar hem de daha düşük performanslıdır -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X