|
DEOTAK--- KOLTUK ALTI kremi -- TAVSİYE (2. sayfa)
-
-
Yeni aldım, terlemenizi önlemeden kokuyu yok ediyor. Herkese tavsiye ederim.
Plus olanı kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 yıldır kullanıyorum kesinlikle başarılı bir ürün tavsiye olunur -
bu deotak bayan erkek farkeder mi bayanlar için yazıyor ama erkekler için olanı var mı? ya da farketmiyor mu? ben de alacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: BizimHerif
bu deotak bayan erkek farkeder mi bayanlar için yazıyor ama erkekler için olanı var mı? ya da farketmiyor mu? ben de alacağım
Ben bugüne kadar hiç kadınlar için falan yazanını görmedim hepsinde unisex yazıyor.
http://images.hepsiburada.net/assets/SG/500/SG_3674398.jpg -
quote:
Orijinalden alıntı: der ve gider
quote:
bu deotak bayan erkek farkeder mi bayanlar için yazıyor ama erkekler için olanı var mı? ya da farketmiyor mu? ben de alacağım
Ben bugüne kadar hiç kadınlar için falan yazanını görmedim hepsinde unisex yazıyor.
http://images.hepsiburada.net/assets/SG/500/SG_3674398.jpg
Doğrudur. Urun unisex, Zaten kokusu oldukca hafif hic sıkıntısız kullanabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de yaklaşık 10 senedir kullanıyorum ve hiçbir sakıncasını görmedim hatta faydasını gördüm, hiç ter koktuğumu bilmem mesela. Yalnız bir arkadaşın bahsettiği şu küçük beze olayını tavsiye ettiğim bir arkadaşım yaşadı maalesef. Kendisi çok hassas ciltliydi ve cildi alerjik bir yapıya sahipti... Ama cildiniz o kadar hassas değilse kesinlikle kullanılması gereken bir ürün. -
quote:
Orijinalden alıntı: dardanel811
quote:
Orijinalden alıntı: der ve gider
quote:
http://images.hepsiburada.net/assets/SG/500/SG_3674398.jpg
Doğrudur. Urun unisex, Zaten kokusu oldukca hafif hic sıkıntısız kullanabilirsiniz
Ben üstteki arkadaşa yanıt verdim alıntıyı görmediniz sanırım. Biliyorum ben aylardır kullanıyorum zaten. :) Arkadaş sormuş sadece kadın için mi diye ona yanıt verdim.
-
Farkettim hocam :) alintiyi yanlis yerden yapmisim
Deotaki yaklasik 4 senedir bende kullaniyorum bir sorun yok koku olayindan yana ama acaba kiyafetlerdeki ter lekesini engelleyecek bir urun var mi ozellikle siyah beyaz tisortlerde daha belirgin oluyor
Var mi tavsiye eden?
CALDION 'un roll on' unu kullanıyorum, çok terleyen bir insanım ve bunu kullandığımdan beri koku sorunu 0 'landı. Kesinlikle tavsiye ederim... -
her banyodan sonra sürebilirsiniz.
ben genelde öyle yapıyorum. -
Ben 3 senedir yeşil olan kutusunu yani Deotak Plus'ı kullanıyorum gerçekten mucize ter/koku/nem namına bir şey yok ve hiçbir yan etkisini görmedim harika bir şey, yazları resmen hayat kurtarıyor -
Beyler kesinlikle tavsiyedir, bir kez kullandım müthiş memnun kaldım. Yeniden alacağım -
aynen hocam
Mentollü olanını kullandım, memnun kalmadım. Plus olanını denemeyi düşünüyorum. Haftada bir kere. Şu an Gilette marka jel deodorant kullanıyorum ve muhteşem bir şey. Fiyatı piyasadakilere göre biraz daha pahalı ama ahım şahım bir fark yok. Deneyebilirsiniz eğer deodorant arıyorsanız. -
Deotak krem ve roll on kullandım. Kullanınca 3-5 gün ter kokusu koltuk altında olmuyor. Fakat giyilen kazakta ter kokusu oluyor. Aynı durumu yaşayan varmı? Veya mantıklı açıklaması olan varsa aydınlatabilir. -
Konuya 11 sene önce yorum yazmışım. O zamanlardan beri Deotak kullanıyorum. Çok faydasını gördüm. Duştan sonra kullnımdan sonra 3-4 gün ter kokmuyorsunuz. Sonra ufak ufak başlıyor ter kokusu. Yani 5 güne kadar etkili diyebiliriz. Üstelik terin seyreldiğini de söyleyebilirim. Normal ter bildiğin su kıvamında olurken bunu kullanınca koltukaltı yüzeyinize buhar tutulmuş gibi böyle daha ince, seyrek bir ter tabakası oluyor. Kullandığım süre boyunca bende hiçbir yan etki yaratmadı.
Gelelim olayın başka bir boyutuna. Bu ürün sadece kokuyu önlüyor. Terlemeyi kesin olarak önlemek istiyorsanız Driclor diye bir ürün var. İlk kullanımdan itibaren etkisini görüyorsunuz ve terlemeye kesin çözüm. Yazın sıcağında deli gibi yokuş çıktığım bir günde koltuktaltın zerre terlemez mi ? Terlemiyor işte. Bu konuda Driclor ile ilgili kişisel deneyimlerimi paylaştım. Benden başka kullanan arkadaşların da yorumları var. Kokuyu kesmek değil de terlemeyi tamamen önlemekse amacınız kullanmanız gereken ürün budur arkadaşlar.
https://forum.donanimhaber.com/driclor-mucize-mi-yoksa-bir-balon-mu--133794432
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X