Kardeş bu gün yazdıklarım için özür dilerim gerçi burda özür dileyecek biri varsa o da sensin ama ben yine büyüklük edeyim ve özür dileyeyim nede olsa özür insanı yüceltir. konuma gelecek olursak yine kötü konuşmuşsun yakışmadı sana ama herneyse. sen sonuçta salak vb sözcük kullandın ve sanaa bu hakkı kimse vermiyo bunu unutöma buradakilere salak veya salaktan kurulan cümle söleyemezsin. son cümlene gelecek olursak kendini o kadar iyi zannediyosansa gel maç yapalım bakalım kim iyi biliyor. NOT:tabi sen şimdi dersinki maçlarla kimin iyi olduğu belli olmaz dersin ama tam tersi maçlarda kim iyi ise demekki oyundan o daha iyi anlıyoki maçıda yeniyoo YİNE TEKRARLIYOM GEL MAÇ YAPALIM!!! KİMİN İYİ OLDUĞUNU BELİRLEYELİM.....
1-) SANA BUGÜN HİÇ KÜFÜR ETMEDİM KİMSEYE KÜFÜR ETMEDİM 2-) POKEMONCRATER İLE POKEMON ÇİZGİ FİLMİNİN ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK WAR BEN HOENN LİGİ BİLE İZLEDİM NE YANİ ŞİMDİ BU KADAR YIL POKEMON YAKIN TAKİPÇİSİ OL TÜM FİLMLERİNİ İZLE ÖZEL SİTELERDEN TAKİP ET 2-3 HAFTA ÖNCE GÖRDÜĞÜM BİR SİTEDE EZİK POKELERİMLE SAWAŞ HEMEN İYİ TARAF OL ÇOK KOMİK BU ARADA BEN DE SENDEN ÖZÜR DİLERİM BİŞEY YAPMADIĞIM HALDE
quote:
Orjinalden alıntı: !deoxys!
1-) SANA BUGÜN HİÇ KÜFÜR ETMEDİM KİMSEYE KÜFÜR ETMEDİM 2-) POKEMONCRATER İLE POKEMON ÇİZGİ FİLMİNİN ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK WAR BEN HOENN LİGİ BİLE İZLEDİM NE YANİ ŞİMDİ BU KADAR YIL POKEMON YAKIN TAKİPÇİSİ OL TÜM FİLMLERİNİ İZLE ÖZEL SİTELERDEN TAKİP ET 2-3 HAFTA ÖNCE GÖRDÜĞÜM BİR SİTEDE EZİK POKELERİMLE SAWAŞ HEMEN İYİ TARAF OL ÇOK KOMİK BU ARADA BEN DE SENDEN ÖZÜR DİLERİM BİŞEY YAPMADIĞIM HALDE
bak kardeş ben saana suç atmıyom tmm mı ben ash i eleştiriyom bu kadar bunuda unutöadki zavkler ve fikirler tartışılmaz benim fikrim bu ama sen nasıl düşünüyon onu bilemem ve karışmamda cizgi filmine gelecek olursak ben fazla izlemedim sadece filmini biraz izledim o kadar. Pokemon crater ile pokemon arasında baya fark var demişsin katılıyorum ama yazının en sonunda sen öle yazmışsın gelde öğretiyim diye bende böle dedim belki yanlış anlışılma olmuştur
bişey yapmadım diyosun ama bizim fikirlerimize salahça davranıyosunuz dedin bu doğru deilmi
ÖYLE BİŞEY DEĞİL DEDİĞİM YA ANLAMAMAZLIKTAN GELİOSUNUZ YADA SLAK TAKLİDİ YAPIOSUNUZ DEDİM
quote:
Orjinalden alıntı: !deoxys!
ÖYLE BİŞEY DEĞİL DEDİĞİM YA ANLAMAMAZLIKTAN GELİOSUNUZ YADA SLAK TAKLİDİ YAPIOSUNUZ DEDİM
ok herneyse kapatalım konuyu kalp kırmaya değmex sonuçta özür diledik ve bitti
YA POKEMONCRATER HASTASI LÜTFEN DİNLE BEN HAYATIM BOYUNCA ARKADAŞLARIMDAN KÖTÜLÜK GÖMÜŞ BİR İNSANIM MEWTWO BABA DA ARKADAŞ DİYE GÜWENDİM DİYİNCE BENDE CELALLENDİM SENDEN BÜTÜN FORUMUN GÖZÜ ÖNÜNDE BENDE ......... ÖZÜR DİLİYORUM ............
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme