Base Set Blackout Base Set Deck 2 Adet Brusfire Base Set Deck 2 Adet Zap Base Set Deck 1 Adet Overgrowth Base Set Deck 2 Adet Jungle Set Power Reserve Jungle Set Deck 2 Adet Fossil Set Lockdown Fossil Set Deck 1 Adet Bodyguard Fossil Set Deck 1 AdetSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Bu kartlar sahte.Kuşe kağıda basılmış.Ben koleksiyoncuyum aldım bir adet bu kartlardan,100 tane kuşe kağıda basılmış kart çıktı içinden.Sahte kart bile olamayacak kadar kötü
Bu kartlar sahte.Kuşe kağıda basılmış.Ben koleksiyoncuyum aldım bir adet bu kartlardan,100 tane kuşe kağıda basılmış kart çıktı içinden.Sahte kart bile olamayacak kadar kötü
nasıl sahte ya, sen nereden aldın ?
quote:
Orijinalden alıntı: ice truck killer
quote:
Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan
quote:
Orijinalden alıntı: ice truck killer
kardeş piyasa da 14,90'a 100'lük kartlar satılıyor, sen çok istemişsin fiyatı düşür bence
nasıl sahte ya, sen nereden aldın ?
Hayir arkadaşın bahsetti 14,90 tllik kartlardan bahsediyorum sahte diye.Yoksa benim kartlar 15 yıllık orjinal pokemon kartları.Jelatinleri üzerinde duruyor.