Şimdi Ara

Deplasmanda 11-10 + Sakatlar neyi tartısıyosunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

quote:

quote:

quote:

Yahu üstünlük sana maç kazandırmıyor. Al bak herif 5 tane şut çekti. Ben bunu anladım. Ama bizim takım ve teknik ekip anlamadı. Sneijder'i bozmaya çalışan hiç bir oyuncu olmadı. Aykut Kocaman neyse Ismail Kartal da odur gözümde. Bebek gibi ağlayıp oynamıyorum ben yeaa diyen Emenike 11 de ama Webo yok. Disiplin zaten yalan olmuş. Teselli aramaya kalkan sizlere müstahak bu isimler. Maçları izlememeye başladığım için tebrik ediyorum kendimi. Selçuk gibi adamlarla devam edilir umarım

Arkadasım nasıl yorum yapıyosun o sutu adam nasıl cektı neden ilk yarı cekmedı bır dusundun mu? "Emenike 11 de ama Webo yok" diyosun Emenike splinter oyuncu zaten 2. yarı alacaktı arkadasım bu da bır tercıh. Selcuk 10 ksıı kalınca yabancı sınırından gırdı sakat var yazdıgım baslıga okuyabıldın mı ? "Maçları izlememeye başladığım için tebrik ediyorum kendimi." bende senı tebrık edıyorum, devam bu kafayla degerlendirmelerin sapıyor.

Bırak şimdi ilk yarıyı. Ben son 10 dakkayı izledim ve Sneijder'in o bölgelerden başka şut çekmekten başka bir şey yapmadığını, eninde sonunda yiyeceğimizi anladım. Bunu onlar anlamıyorlarsa bıraksınlar futbolu. Senin yedeğin hala Selçuk gibi adamlarsa zaten baştan hatalılar. Yıllardır hiç bir halta yaramayıp senin benim 20 yıl boyunca çalışsa da ele edemeyeceği parayı 1 senede yatarak kazanmaları yeter de artar. Emenike'nin de splinter'ını yesinler. Diş geçiren adam kovulunca at koşturmaya başladı takımda. Formda olan adamı koymayıp bebekler gibi ağlayan oyuncuyu 11 de oynatıyor. Kanatlardan bir şey yapmak istiyoruz ama gram kafa vuramayan Emenike oynuyor.

Bu kadar salakça yönetilen bir takım görmedim ben. Her şeyiyle baştan aşağı hata. Tek bildikleri " hadi Fenerbahçeli gel üye ol " " Hadi taraftar ürün çıkarttık T-shirt 50 lira gel sokalım sana da " gibi şeyler. Devam edin bunları desteklemeye. Hadi iyi geceler.

"Son 10 dakkayı izledim" yazınca zaten bana laf kalmadı. Sanada mantıklı gelıyorsa 10dk ıle sahadakilere ve skora bakıp yorum yazmak bir yorumum yok.

Ben 10 dakika ile yargılamıyorum ki. Sene başından beri hiç bir şey yok bu takımda. Taş çatlasın oynayan 3- 5 kişi var. Artık züğürt tesellisi ile avutmayın kendinizi. Yok sakat vardı yok 10 kişiydik vs. 10 kişi Bjk maçını hatırla. Son dakikalara kadar koşan, mücadele eden ve 90+ da attığımız golleri hatırla. 40 yılın başı iyi bir halt becerdi Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal'ı getirdi. Ama iyilikler cezasız kalmaz. AY ve onun tayfası el birliği ile istifa ettirdiler.

Hocam zamanla olacak seylerden bahsedıyosun sen ilk yarıyı bır izle sen rakıbe hayran kalmısın ama topu bız oynadık. Sene bası demısın dur daha 6 . haftadayız gecen senenın mart sampıyonu devamlı yukselme olmaz ıllakı bır dusus olacak dar bogaz bu. Ersun hoca yorumuna katılıyorum ama napalım baskan boyle dıkenı bunlar.

• quote:

Yau sen balıkesir de ne oynadın da burda gelip Akhisar ve TS yi konusyosun 1. 2 - Bu maclar hocanın ilk maçları sezon yenı basladı dur bakalım daha ne gordun. 3-Emre ve Sow mantıgını vermısın sizin ilk 5 hafta da Sneıder varmıydı nerdeydı deplasmanlarda demekkı neymıs derbi farklıymıs, ama yok sen gene burayı karıstırdın ınsaların aklıyla oynuyosun yada hakkaten bunları dusunemıyosun yada fanatızm. Emre macda sakatlandı demısın gene gak 2 . derece baldır sakatlanmasıyla Letomnya macına gidemedi, devamında yogun tedavı ıle burda zaten nasıl sakatlandıgını macta ızle hıcbırsey yok nuksettı. Olay bitmemiştir yane genç Fenerbahce formunda mantıklı yorum yapıcan oyle bıtmıstır falan geyık yerı degıl burası, mantık cercevesınde konus yada kendı formunda avun ne deyım.

@Sanki Bana Pele

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu üstünlük sana maç kazandırmıyor. Al bak herif 5 tane şut çekti. Ben bunu anladım. Ama bizim takım ve teknik ekip anlamadı. Sneijder'i bozmaya çalışan hiç bir oyuncu olmadı. Aykut Kocaman neyse Ismail Kartal da odur gözümde. Bebek gibi ağlayıp oynamıyorum ben yeaa diyen Emenike 11 de ama Webo yok. Disiplin zaten yalan olmuş. Teselli aramaya kalkan sizlere müstahak bu isimler. Maçları izlememeye başladığım için tebrik ediyorum kendimi. Selçuk gibi adamlarla devam edilir umarım

Arkadasım nasıl yorum yapıyosun o sutu adam nasıl cektı neden ilk yarı cekmedı bır dusundun mu? "Emenike 11 de ama Webo yok" diyosun Emenike splinter oyuncu zaten 2. yarı alacaktı arkadasım bu da bır tercıh. Selcuk 10 ksıı kalınca yabancı sınırından gırdı sakat var yazdıgım baslıga okuyabıldın mı ? "Maçları izlememeye başladığım için tebrik ediyorum kendimi." bende senı tebrık edıyorum, devam bu kafayla degerlendirmelerin sapıyor.

Bırak şimdi ilk yarıyı. Ben son 10 dakkayı izledim ve Sneijder'in o bölgelerden başka şut çekmekten başka bir şey yapmadığını, eninde sonunda yiyeceğimizi anladım. Bunu onlar anlamıyorlarsa bıraksınlar futbolu. Senin yedeğin hala Selçuk gibi adamlarsa zaten baştan hatalılar. Yıllardır hiç bir halta yaramayıp senin benim 20 yıl boyunca çalışsa da ele edemeyeceği parayı 1 senede yatarak kazanmaları yeter de artar. Emenike'nin de splinter'ını yesinler. Diş geçiren adam kovulunca at koşturmaya başladı takımda. Formda olan adamı koymayıp bebekler gibi ağlayan oyuncuyu 11 de oynatıyor. Kanatlardan bir şey yapmak istiyoruz ama gram kafa vuramayan Emenike oynuyor.

Bu kadar salakça yönetilen bir takım görmedim ben. Her şeyiyle baştan aşağı hata. Tek bildikleri " hadi Fenerbahçeli gel üye ol " " Hadi taraftar ürün çıkarttık T-shirt 50 lira gel sokalım sana da " gibi şeyler. Devam edin bunları desteklemeye. Hadi iyi geceler.

"Son 10 dakkayı izledim" yazınca zaten bana laf kalmadı. Sanada mantıklı gelıyorsa 10dk ıle sahadakilere ve skora bakıp yorum yazmak bir yorumum yok.

Ben 10 dakika ile yargılamıyorum ki. Sene başından beri hiç bir şey yok bu takımda. Taş çatlasın oynayan 3- 5 kişi var. Artık züğürt tesellisi ile avutmayın kendinizi. Yok sakat vardı yok 10 kişiydik vs. 10 kişi Bjk maçını hatırla. Son dakikalara kadar koşan, mücadele eden ve 90+ da attığımız golleri hatırla. 40 yılın başı iyi bir halt becerdi Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal'ı getirdi. Ama iyilikler cezasız kalmaz. AY ve onun tayfası el birliği ile istifa ettirdiler.

Hocam zamanla olacak seylerden bahsedıyosun sen ilk yarıyı bır izle sen rakıbe hayran kalmısın ama topu bız oynadık. Sene bası demısın dur daha 6 . haftadayız gecen senenın mart sampıyonu devamlı yukselme olmaz ıllakı bır dusus olacak dar bogaz bu. Ersun hoca yorumuna katılıyorum ama napalım baskan boyle dıkenı bunlar.

Rakibe hayran kaldığım yok. Onlar da bir şey oynamamış zaten. Geniş özete baktım ve kırmızıdan sonra hafif hafif üstünlük sağlamışlar. Onun dışında tek yaptıkları " Sneijder'e pas verelim şut çeksin " kafasıyla gitmişler. Adam 3 - 4 tane çekmiş ve hala da boş bırakmaya yelteniyorlar. Biz geçen haftalarda " Arsenal'e bak 3 tane gol attılar 3 ü de aynı " dedik ama bu gün aynı golleri 2 dakika arayla bizimkiler yedi.

Ismail Kartal'dan bunlara anca teknik ekip yardımcısı falan olur. Onun dışında gram dinlediklerini sanmıyorum. Zamanla da bu takımdan bir halt olmayacak bu sene. Yok yere destekleyip kendinizi günaha sokmayın. Ben yaptım size de tavsiye ederim

• Öğretmen-öğrenci arasındaki disiplini sağlamakla teknik direktör-futbolcu arasındaki disiplini sağlamak da aynıdır bence nasıl bir öğretmen daha okulun 2.haftasında disipline sokuyorsa bir öğrenciyi disiplinsiz davrananı cezalandırıyorsa futbolda da aynı şey olmalı bruno alves bunu yapınca aferin takdir ettim hırslı çocuk diyeceksen sen her maç 10 kişi kalmaya mahkumsun yılmaz vural olsa mesela alves o hareketi yapar mıydı? yapsa bile yılmaz vural tekmeleye tekmeleye soyunma odasına götürürdü sonra da para cezası verilmesi için elinden geleni yapardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Planet Pit

Öğretmen-öğrenci arasındaki disiplini sağlamakla teknik direktör-futbolcu arasındaki disiplini sağlamak da aynıdır bence nasıl bir öğretmen daha okulun 2.haftasında disipline sokuyorsa bir öğrenciyi disiplinsiz davrananı cezalandırıyorsa futbolda da aynı şey olmalı bruno alves bunu yapınca aferin takdir ettim hırslı çocuk diyeceksen sen her maç 10 kişi kalmaya mahkumsun yılmaz vural olsa mesela alves o hareketi yapar mıydı? yapsa bile yılmaz vural tekmeleye tekmeleye soyunma odasına götürürdü sonra da para cezası verilmesi için elinden geleni yapardı

Alves e bravo dıyen yok zaten denmıycektırde sen basına konuluna bakma, medyada asacım kesıcem mı desın hoca 6 hafta olmus takımın basına geceli, olaylar herkes farklı bakıyor bu formda.
  • quote:

Beyler ben mi başka maç izledim 11-11 oyunda kım ustundu kim daha iyi oynadı deplasmanda (oranlar nedir bilmiyorum onemlı degıl). İsmail Hoca yı da kırmızı kart sonrası başarılı buldum. Daha 6. hafta bence iyi yoldayız konusuruz gene.

Kazanan her zaman haklıdır. Prandelli mi ismail kartala emenikeyi oynat bu kadroyu çıkar dedi. Dzemali mi Alvese gel belime taban vur dedi.
    İyi oynadık 2 0, 3 0 kazanacağımız maçı kendimiz verdik ama futbolda kazanan her zaman haklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sıkmayın canınızı onlar bu maç ile bütün sene idare ederler. Derbi kazanmakla şampiyon olunmuyor. Tecrübe konuşuyor burada. Gs Prandelliden kurtulmadığı sürece çok puan kaybeder. Ezeli rakibine karşı kendi evinde top oynayamıyorsun. Sneıjder sayesinde kazanıyorsun bununla övünüyorsun.
  • Alves'e, Emenike'ye tavizler verilecek ve konuşmayacağız.
    Neredeyse maç bitecek yorgun Kuyt yerine Sow girecek ses çıkarmayacağız.
    Selçuk'un gereksiz hareketlerini izleyeceğiz.

Bugün geçen seneki FB o stadda olsaydı maç 3-0 ya da daha farklı biterdi. Zaten Gs takımının ne olduğunu önümüzde Dortmund maçında daha iyi anlayacaksınız. Bugün maçı kendi elimizle verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Aynen aynen İsmail Eagle ile devam doğru yoldasınız.

o beğenmediğin eagle kendi sahanda ezdi seni yalnız kırmızıya kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Aynen aynen İsmail Eagle ile devam doğru yoldasınız.

o beğenmediğin eagle kendi sahanda ezdi seni yalnız kırmızıya kadar.

Aynen hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Leonardo DiCaprio--

Gsliler siz prandelliyle napacaksiniz acaba oyun yok bise yok

Bizde en azından Sneijder ve Muslera var
  • quote:

quote:

Emenike splinter oyuncu zaten.

Yok
     Deplasmanda 11-10 + Sakatlar neyi tartısıyosunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Beyler yanlış anlamayın. 3 tane deplasmana cikmissin. Attığın gol sayısı 1. Onda da hakem bildiğin hata yaptı da öyle attin. Hala yok 10 kişiydik şöyleydi böyleydi bahanelerini söylüyorsunuz.

O deplasmanlardan ikisi Trabzon ve Galatasaray yalnız.

Trabzon deplasmanı zor bir deplasman değil. Her sene 3 atıp dönüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

Yok

Bu güzeldi bak :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.