Şimdi Ara

Depoyu Fullerken Dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
20.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Tıktan sonra 50 tl lik benzin alıyor Şimdi 50 tl'yi çöpe mi atıyoruz ?

Alıntıları Göster
    dediği doğru mesela depoyu dolduruyorum tamamını
    diyelimki 96 tl de doldu 100 yap diyorum bazen dışarı atıyor altdan birazını petrolcüde diyor zaten fazlayı tahliye ediyo diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

dediği doğru mesela depoyu dolduruyorum tamamını
    diyelimki 96 tl de doldu 100 yap diyorum bazen dışarı atıyor altdan birazını petrolcüde diyor zaten fazlayı tahliye ediyo diyor

Alıntıları Göster
    Pompa tık dedikten sonra bir gram dahi koydurmuyorum. Kuruşlu ise kuruşlu olarak kalıyor. Tamamlatmıyorum. Sürekli aynı pompaya gitmeye gayret ediyorum. Böyle yapınca ne yaktığını da hemen hemen tam olarak biliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Pompa tık dedikten sonra bir gram dahi koydurmuyorum. Kuruşlu ise kuruşlu olarak kalıyor. Tamamlatmıyorum. Sürekli aynı pompaya gitmeye gayret ediyorum. Böyle yapınca ne yaktığını da hemen hemen tam olarak biliyorsun.

Alıntıları Göster
    Ben benzini hep Beykent'teki Alpet'ten alırım indirimli diye, tık sesinden sonra koymuyorlar normalde ama kuruşlu çıkarsa onu tamamlatıyorum. Zararı olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Ben benzini hep Beykent'teki Alpet'ten alırım indirimli diye, tık sesinden sonra koymuyorlar normalde ama kuruşlu çıkarsa onu tamamlatıyorum. Zararı olacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Zaten bu benzin fiyatlarıyla hayal oldu depo fullemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Alıntıları Göster
    aklı kelden benzini shellden alıcaksın derler ama öyle olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Alıntıları Göster
    Tık sesinden sonra biraz daha dolabilir, yalnız aşırıya kaçmamak lazım.

Eskiden 2-3 defa aracın çamurluğundan fazla yakıt akmıştı.Şimdi yakıt fiyatları arttığı için litre bazında yakıt az oluyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Tık sesinden sonra biraz daha dolabilir, yalnız aşırıya kaçmamak lazım.

Eskiden 2-3 defa aracın çamurluğundan fazla yakıt akmıştı.Şimdi yakıt fiyatları arttığı için litre bazında yakıt az oluyor zaten.

Alıntıları Göster
    geçen arabanın bırını mazot doldururken tasırdılar. rahat 2-3 litre dısarı tastı pompacı devam ettirdiği için sonra silmek için uğraştılar.

O zamandan beri 100 tlden fazla almam . uzun yola gıderken bıle 100 -100 shell den doldururum farklı yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott23

geçen arabanın bırını mazot doldururken tasırdılar. rahat 2-3 litre dısarı tastı pompacı devam ettirdiği için sonra silmek için uğraştılar.

O zamandan beri 100 tlden fazla almam . uzun yola gıderken bıle 100 -100 shell den doldururum farklı yerlerde.

Alıntıları Göster
    Aşırıya kaçmamak şartıyla doldurulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F997573F0

Aşırıya kaçmamak şartıyla doldurulabilir.

Alıntıları Göster
    2006 model c4 ümdede aynı şey oluyordu. Mazotu görene kadar doldurduğum zaman arka tekerlerin ordan mazot resmen akıyordu. Hiç gerek yok tık ettiği anda kesiceksin. Ne gerek varki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

2006 model c4 ümdede aynı şey oluyordu. Mazotu görene kadar doldurduğum zaman arka tekerlerin ordan mazot resmen akıyordu. Hiç gerek yok tık ettiği anda kesiceksin. Ne gerek varki.

Alıntıları Göster
    Benim babamın huyu. Yakıt'ı full doldurur. Tık diye ses gelince azına kadar doldur diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Benim babamın huyu. Yakıt'ı full doldurur. Tık diye ses gelince azına kadar doldur diyor.

Alıntıları Göster
    Astra J aracımda 250 tl civarında atıyor pompa yaklaşık bi 50 tl daha alıyo attıktan sonra arabayı sallayarak vs. 1 hafta full depo geziyorum düşmüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gerek yok manda atınca doldurmaya tahliye olayıda en azından benim arabada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsncnrymlk

Astra J aracımda 250 tl civarında atıyor pompa yaklaşık bi 50 tl daha alıyo attıktan sonra arabayı sallayarak vs. 1 hafta full depo geziyorum düşmüyo

usta benzin mi dizel mi aracın? Benim astrada ışık yandıgında fulledim 230a doldu.içinde bi 30tl daha mazot olsa diyelim 260tl ye full. seninki nasıl 300tl alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

usta benzin mi dizel mi aracın? Benim astrada ışık yandıgında fulledim 230a doldu.içinde bi 30tl daha mazot olsa diyelim 260tl ye full. seninki nasıl 300tl alıyor

Alıntıları Göster
    Aracım benzinli kardeşim. 290 küsür olnuştu tam 300 değil. 50 - 55 litre falan sanırım.

• quote:

Aracım benzinli kardeşim. 290 küsür olnuştu tam 300 değil. 50 - 55 litre falan sanırım.

Alıntıları Göster
    disellerde tahliye mevzusu var ısıya göre hacmide değiştiğinden olmazsa tehlikeli..
  • GAYRI kullanıcısına yanıt
    Haber doğru. Fazla konan yakıt için aracın deposundaki tahliye borusuyla dışarı atılır.
    Bizim aracımızda arka deponun olduğu bölümde ortalardan çıkıyor fazla konan yakıt.
    Yani fazla yakıt koyarsanız araç fazla yakıtı boşaltıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Haber doğru. Fazla konan yakıt için aracın deposundaki tahliye borusuyla dışarı atılır.
    Bizim aracımızda arka deponun olduğu bölümde ortalardan çıkıyor fazla konan yakıt.
    Yani fazla yakıt koyarsanız araç fazla yakıtı boşaltıyor.
    Yıllar önce seat cordoba araç almıştık 2. el, Uzun yola gidecektik abim pompacıya fulle dedi, adamda abi yedek depoyuda doldurayım mı diye sordu bizde şaşırdık, normalde yedek depo kamyon otobüslerde olur diye adam bir mandal gösterdi normalde depo dolu idi adam o mandalı kaldırıp tekrar pompaya bastı 7-8 litre aldı fazladan (Rakam aşağı yukarı doğru olabilir geçmiş zaman ) Demek ki bizim araç fazlasını dışarı atmıyor o depoya yolluyordu. Canım Seat ya adamsın...

• Arkadaşımın birinde yeni kasa dizel fiesta var. Makyajlı olan değil. O da aynı olaydan bahsetmisti tam doldurunca akıtıyor diye. Bende daha önce dizel punto EVO vardı böyle bir sorunla karşılaşmamistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cripo

Arkadaşımın birinde yeni kasa dizel fiesta var. Makyajlı olan değil. O da aynı olaydan bahsetmisti tam doldurunca akıtıyor diye. Bende daha önce dizel punto EVO vardı böyle bir sorunla karşılaşmamistim.
    Her araçta değil ama bazı araçlarda bu tahliye olayı var. Benim bildiğim c4 var mesela, fazla yakıtı akıtıyor.
  • Araçtan araca değişiyor demekki.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.