Şimdi Ara

Düzce'de Deprem: Büyüklük 6.0!!! 80 Yaralı Var! | ANA KONU | (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayatımda hiçbir seçime oy vermedim, belediye dahil. Ayrıca İmamoğlu'na nazaran şu anki CHP'li belediye çok düzgün bence 

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    onedio
    İstiklal'deki 'Bombalı Saldırı Araştırılsın' Önergesi AK Parti ve MHP Tarafından Reddedildi
    https://onedio.com/haber/istiklal-deki-bombali-saldiri-arastirilsin-onergesi-adalet-ve-kalkinma-partisi-tarafindan-reddedildi-1109298
  • Geçenki güneş tutulmasının etkeni bu sadece Türkiye değil Endonezya'da filanda deprem oldu.Böyle şeyler etkiliyor.99 depremi de böyleydi.

Bu gibi durumlar sonrası tetikte olmak lazım.3 ay ile 1 yıllık dönemde.

• Allah kimseyi elden ayağa düşürmesin , hiç kimseye acı vermesin inşallah.

• Depremi bitmeyen ülke. Paran olacak müstakilde yaşayacaksın mis gibi. Apartman her türlü berbat. Yok bina eskiymiş yok zemin kötüymüş yok bina 10 katlıymış hiç bitmiyor.

• İçimden bir ses daha kötü birşey olacak diyor. Hava tuhaf biçimde sıcak ve boğucu.

Bir kaç aydır garip hissediyorum, sıradışı ilerliyor hayat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gordon Gekko kullanıcısına yanıt

Marmara'dan geçen, büyük deprem oluşturacağı öngörülen fay en son 1766'da kırılmış. Bana göre artık çok geç kalındı, şehir şiştikçe şişiyor. En azından şahıslar olarak ihtimallere bırakmadan her an afete yakalanacak gibi hazır olmalıyız. Deprem anında ne yapacağımızı kafamızda belirleyip, uygulamalıyız. Plansız kaldık mı panik anında donup kalıyoruz ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 24 Kasım 2022; 7:2:12 >
  • adam94 kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam. 17 Ağustos ve 12 Kasım'da 10 yaşımdaydım. O iki depremi de iliğime kadar yaşadım. 17 Ağustos ilk deprem hissiydi. Kardeşimle ranzada yatardık. Ben üst kattaydım. Gece depremle uyandığımda uykuyla karışık rüyadayım sandım. Devler şehrimizi bastı falan diye düşünüyordum. Neyse deprem durdu. Annem babam bizi kaldırdı kapıya çıktık. Ben sonra geri dönüp yatağa yatmıştım. O günün sabahında yıkılan binaları, gündüz artçılar olurken evlerin nasıl sallandığını gördüğümde o bilince ulaştım. O sebeple 12 Kasım en büyük travmayı oluşturdu bende. O yüzden kamyon geçse irkilirdim. Ama insanın canından daha çok önem verdiği çocuğu gibi detaylar olunca hayatında o korku da kalmıyormuş. Bu depremle de onu tecrübe ettim.

• Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

deprem düzcede oluyor istanbul ve çevre illerde deprem hissedildi diyorlar.Şaka gibi büyük istanbul depremi olursa zaten milyonlarca insan ölür 2 sene izmirde 6.9 luk deprem oldu haberler son dk geçti istanbulda deprem oldu diye

• R-Kartal kullanıcısına yanıt

bu olaydan gına geldi istanbulu 8 şiddetinde deprem vursa da kurtulsak

• Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

O fay hatları 8 şiddetinde deprem yapmaz.

• performer999 kullanıcısına yanıt

7 bile olsa %50 pert

• 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha oldu Düzce'de.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

İstanbul'dan da hissedildi.

• 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha oldu Düzce'de.

• durmadı beşik gibi her gün vuruyor

bu seferki deprem yanal değil dikey vurdu hop hop hoplattı

99 da sakarya depreminde gölyaka yıkıldı aradan 2 ay geçti valilik millete çadırları bırakın evlerinize dönün dedi 1 hafta sonra düzce yıkıldı tabi valilik sorumlu benim demedi

yorum yaparken yaptığınız yoruma dikkat edin sonra mesul olursunuz

• Yani zengin diyemem şu şartlarda orta halli diyelim de ne alaka zenginlerin tansiyonu düşmüyor mu?

Ben diyaliz hastasıyım sonuçta tansiyon düşüklüğü bizde sıradan bir olay.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.