Şimdi Ara

Deprem Büyüsü çok saçma değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar kara iksir harciyacagima atlama buyusu kullanirim daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deprem duvarlara aşırı etki yaptığı için atlamadan daha iyi kullanabilen için. Kara iksiri ilk seviyelerde sorun edebilirsiniz ama geliştikçe sorun olmaktan çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 14 Ağustos 2015; 12:44:23 >
  • zıplamadan çok daha etkili

• th 10 lara dalarken ks de çok işe yarıyor. 4 tane bırakıyorsun ve duvar falan kalmıyor golemler adres şaşmıyor bu sayede. bana göre gayet iyi ve kullanışlı.
  • https://www.youtube.com/watch?v=ObCxqTG-FeM

Bu videomu izlerseniz etkili mi anlarsiniz.

• Iste yenilik cikardik diye koydular onumuze bizde yiyoruz ne yapalim

• zıplama depremden çok daha etkilidir. Nedeni;

1-DEprem büyüsü 4 tane şart yoksa duvarı yıkmak mümkün değil. Duvarı hasar puanına göre değil, yüzdesine göre yıktıgı için, 5 seviye duvarıda 11 seviye duvarıda aynı büyü sayısı ile kırıyor. 4 tane büyü demek 2 tane normal büyü alanı demek. Yeri geliyor. Özellikle şamp titanda olan arkadaşlar için köydeki duvarlar çok yakın olmuyor 4 tane büyüyü sadece bir duvarı kırmak için harcıyorsunuz oysaki, zıplamayla istediğiniz yerden istediğiniz gibi 2 zıplamayla duvardan geçme şansınız var.

2-Deprem büyüsü 2 normal büyülük yer kullanırken en az kıracağı dvar hem bazı köylerde 1 duvar şeridi olabiliyor. Hemde 2 normal büyü alanı şart oluyor ama kimi bazen tek zıplama yani 1 normal büyü yeriyle 4 tane depremin yaptığı etkiyi yok edebiliyor. İsterse 1 zıplamayla gidebilir ama depremle gidecek garanti 4 tane yani 2 normal büyü alanı harcayarak savaşa gitmek zorunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar da gerekli değil bence.
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Kardesim bir kere deprem buyusu yaninda diger seyleri de yiktigindan bence cok mantikli ama herkesin fikri mfarklidir tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Bence duvarların yanında diger savunma birimlerinin canini azaltabildiginden bazılarini da yıkabildiğinden golemle kullanırsan cok guzel bence

• Açıkçası son seviye yaptım ama kullanacağimi sanmıyorum. Bana göre gereksiz. Tek ziplamayla gideceğim yere zaten gidiyorum

• Son seviye olduğunda kesinlikle yıpratma etkisi de olduğundan atılan bölgede savunma birimlerine de hasar veriyorsa faydası olacaktır.

Atlama büyüsü son güncellemede askerlerin ve özellikle kraliçenin duvara takılmak yerine alternatif hedeflere yönelme eğilimi göstermesinden dolayı artık eskisi kadar etkili olamayabiliyor. Kraliçeyi mahvetttiler, bu oyunun en değerli saldırımı birimiydi bunu sanırım dengelemek için yaptılar..

Atlamaya güvenip tekte kaldığım kaybettiğim savaş sayısı çok oldu, güncelleme zamanında yine yukarıdaydım. Tanıdığım çok kişi de savaş kaybetti üst üste.
    Baloncular için fazla değişen bir şey olmadı 2. sweeper vs yalan, yine patlamak istemeyen için en garanti yöntem hala balon. Oyunun yapımcıları bizim gibi kara savaşını sevenlerden ne ister anlamadık gitti.

Eskiden 1 büyü yıldırım 1 büyü atlama 3 büyü de zevke tercihe göre 2 öfke 1 dondurma veya 2 dondurma 1 öfke olurdu. Ben 1 yıldırım 1 atlamayayı artık çöpe attım, onların boşluğuna 4 deprem yapıyorum. Yine dondurma ve öfke büyüsü için kullandığım slot sayısı aynı, kale içinde ejder balon tazı golem çıkarsa bir işe yaramayan ama bulunsun diye zehir tutuyorum, depremi bitirdiğimde 5 deprem bile kullanabilirim, özellikle orta duvar için kullanırken cehhennem ve x yayını da zayıflatması farkedilmiyor sanırım ama inanılmaz etkisi var, cehennem ve x yayının 1 seviye kadar canı kalır, bunun krala kralieçeye büyücülere faydası olur. Daha çabuk ortayı yıkarsınız ve binayı alacak askerin sağlığı daha yüksek olur, bunu yabana atamayız. 3800 ve üstü düzenlerin çoğu antijumpingdir. Orta duvarın önüne savunma birimi koymazlar. Bir tane kaçak olursa çift atlama koridoru olur zaten. Ayrıca ortaya atlamak çare değil, birimlerin ve binanın canı arttı, tekli kule de artık çok tehlikeli oldu. Deprem büyüsü; hem kırarak askere yol vermek, hem birimleri zayıflatmak ve bu oyunun en büyük yıkıcı gücü kraliçeyle üzerine öfke atılacak olan büyücüleri binaya yönlendirmek için artık vazgeçilmez oldu.

Oldum olası da 2 atlama veya daha fazlasını hoş karşılamadım, duvarcı kullanmak golem büyücü duvarcı kombinasyonu yapmak bana göre marifetti, 2 atlama 3 atlama vs biraz ne bileyim işin kolayına kaçmak, noobluk falan derdim, maalesef deprem büyüsü tam noobluk oldu ama napalım mecbur kaldık.

16-20 arası dev, bir kaç tane duvarcı, 12-16 arası büyücü kalanı okçu,barbar; büyülerde 4 deprem, 2 öfke 1 dondurma yapılırsa 2 hero aktif olmak koşuluyla son seviye köylerden dahi 2 yıldız alınır, deprem büyüsü kara iksirle oluyor ama, golemden gelen 3000 kara iksirlik tasarruf merhem olur sanırım. Sağlam olsun derseniz 2 golem yaparsınız kalanı dev büyücü az sayıda kenar köşelik okçu dalkavuk vs ile yine her türlü kara iksir tasarrufu olur.

Klan savaşında tamamen dev veya 2 golem arkası dev büyücü bile kullanabilirsiniz, neticede girilecek köye strateji yapma şansınız var. Ama sadece klan savaşı değil bence, rahatlıkla sadece dev büyücüyle herkes titan bile olur bu deprem büyüsü sayesinde. Th9 lara da kolaylık oldu aslında, yıldırımlar kara deposu yerine çoğu th10'un 3k lık kara deposunu patlatma şansınız var,harcayacağınız 4 deprem 500 kara iksir.

Yukarıda yazdıklarımın en büyük ispatı, 3700 4000 arasındaki oyuncuların aldıkları savunma sayısıdır. Güncelleme öncesi şampiyonda savunma kazanabileceğiniz son nokta 3500 bilemedin 3600 civarıydı. Buraya kadar çıkarken savunma kupası alma imkanı yüksekti. Takip ettiğim ilginç bir oyuncu var, hep 3800 kupada kalıyor. 5000 cehennem kulesi ödülüne oyunuyor ve çok az kalmış. Sanırım 5000 kule patlatan ilk oyuncu olacağını düşünüyor. Şu an aldığı savunma sayısı 24, ve 1 aydır takip ediyorum hep aynı düzen. Güncelleme öncesi yarın liglerin son günü olacaktı, böyle bir savunma rakamı full köy bile olsa o kupada eskiden ne görülürdü ne duyulurdu.

• Hava saldırısı çok rahat yav duvarın tanesine milyonu basıyor herif benim askerler uçuyor puahaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Müller kullanıcısına yanıt
    iyi guzel hosda bizim herolar 17 henuz ne önerirsin golem saldrıısı icin pekka deme hala 2 sw diger asklerler full nerdeyse kb 10 bu arada
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    hoca tşk ederim yazın gayet güzel .bir sorum olacaktı , bu savunmayı yapan kişinin nicki nedir? bir incelemek istiyorum bilgin varsa paylaşırmısın ?
  • xffx X kullanıcısına yanıt
    Aslında o dönem için genel bir durumdu. Kraliçenin yana kaçması, savunma ve diğer birimlerin hasar puanında yükselme vs vs. Tam oyuncular alıştı savunma sayıları biraz dengelendi derken 25 yeni duvar geldi, efsane ligde savunmalara bakın yeter.
    3800 de taş basıp usta 1 de gördüğü zayıf th10 lardan 5000 cehennem kulesine çalışan bir ergendi sanırım. Takibe değecek özel bir oyuncu değildi. Daha ziyade 3800 kupada eskiden o kadar savunma alınmazdı.
    Klan da oyuncu da kayıp zaten...

Edit: En tepedeki allexceed'in klanı clubonly 2 de bir oyuncu var 4400 kupalı 178 level makoto2 sanırım. 36 savunma almış mesela. Kazandığı savaş 119 ve normal sayı. Ya hep oradaydı ya da 3800 4K civarından yukarıya çıkmıştır. Eğer daha yüksek bir savaş sayısı olsaydı savunmalar daha aşağı kupadan toplanmış derdim ama adam alttan çıkmamış bir önceki ligden beri yukarılarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 30 Eylül 2015; 1:19:32 >
  • tşk ederim . düzenli olarak kupa savunmasını kazananları takip etmek en mantıklı bakayım bi szin o klandakine iyi günler
  • 4 deprem tüm duvarları yıkabiliyor. Peki sev2 deprem 3 adet yeterli olur mu tüm duvarları yıkmaya? Veya sev3 olsa deprem kaç adet gerekir duvar yıkmak için ?

• Güncelleyelim de ne olursa olsun havasinda çıkan bir büyü

• bencede benim deprem büyüm full ama 4 tane atmak zorunda kalıyorum ama bi artısı var zıplama büyüsünü atığınız zaman birlikler her zaman oraya doğru gitmeye biliyor ama depremle duvarlar ortadan kalktığı zaman bencde daha iyi bir yönelme söz konusu oluor ben oyuzden saldırılarımda deprem kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.