Şimdi Ara

olmamış olayı olmuş gibi düşünüp ağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yolda yürüyorum karşıma bir çocuk çıkıyor o bana ben ona bakıyorum. sonra yoluma devam ediyorum. gayet normal
    bir kaç adım attıktan sonra hemen düşünüyorum;
    ya bana vursaydı? ben napardım? nasıl bir teknik ile onu alt edebilirdim?
    ya "ne bakıyon lan" deseydi? ben ne derdim?
    birinin bir bakışından onlarca anlam çıkarıp onlarca olasılık düşünüp arada sırada ağlayan biriyim
    bazen diyorum allah korusun bir kaza geçirsek ailem yok olsa ben naparım?
    mesela bugün birisi yolda otururken anneme uzun uzun baktı derin nefesler aldı aw abazası benim elim ayağım titredi sinirden(belki de o niyetle bakmamıştı...). annem de rahatsız oldu zaten. başı örtülü bir bayandır kendisi
    eve geldim 6-7 saattir "orda kafasını kırsaydım nolurdu? bunu tekrarlarsa napayım? öldüreyim mi? zaten ceza almam: nefsi müdafa. abime söylesem kesin silahla vurur. babam da aynı şekilde. bunu benim çekiç/ingiliz anahtarı vs bir aletle kaffasını yarmam lazım" vs. hani bir bakış benim birkaç günümü mahvedebiliyor.
    ya da okuldayken(mezun oldum) hocanın/arkadaşın bir bakışı benim haftalarımı götürdüğü oldu
    neden baktı ne demeye çalışıyordu da bana söyleyemedi acaba benle sorunu mu var? eğer sorunu varsa neden var ve ben o anda onu vurmalımıyım? kesici delici aletlere gerek var mı? küfür ederse/küçük düşürürse elime ne gelirse fırlatayım yok ya öğretmen sandalyesi kesin sonuç verir vs. beyin yanıyor
    şu anda yks ye hazırlanıyorum ve hala acaba 9. sınıfta bana şöyle yapılsaydı ben napardım o anda. düşünüp, taşınıp, strese girip olmamış bir olay için ağlıyorum. ne yapabilirim. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klementinn -- 25 Eylül 2019; 0:53:47 >

• uppp
  • İplememelisin, düşünmemelisin bunların saçma olduğu kanısına varıp vazgeçmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bu özelliğim matematik(olasılık konusu hariç), yazılım, siber güvenlik alanlarında çok işime yarıyor. aynı anda bir çok olasılık düşünüp ona göre hareket ediyorum.
    derslerde ise konuyu ayrıntılı olarak öğrenmemi sağlıyor. çünkü her detayını öğrenmeye çalışıyorum
    beyim şöyle düşünüyor; bir olay oldu kaç olasılık var bunlardan hangisinin oranı yüksek ona göre a planı b planı...
    bu size normal gibi gelebilir fakat bir arkadaşımın kafasını kırdım 4-5 defa ingiliz anahtarı ile var gücümle vurdum. halbuki konu ile alakası yokmuş tamamen beynimdeki olasılıkların suçu

+ bir kaç defa tam uyuyacakken birisi adımı bağırdı ve yataktan fırladım. etrafıma baktım tekrar yattım sonra başka bir olmamış olayı düşünüp ağlarken uyumuşum sabah ezanı okunurken tekrar uyandım. sonra yattım. bunu niye söyledim bilmiyorum/konumuzla ne alakası var bilmiyorum ama belki bir alakası vardır. bilmiyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klementinn -- 25 Eylül 2019; 1:7:37 >

• ardak1 kullanıcısına yanıt
    ya kurduğum senaryo gerçekleşirse?
  • Allaha dua et yat uyu kardeşim.
    Senaryo kurmayacağın için daha sonra gerçekleşse bile kendini suçlamayacaksın.
    Ayrıca derslerde vs bnde kuruyordum. Ama insanlar üzeribde o kadar abartmıyorum.

• Xd bendede var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anksiyete bozukluğu tarzı bir şey muhtemelen. Şöyle yap böyle yap denerek çözüm zor. Psikologa görün iyisine denk gelirsen hafifletirsin bu durumları epey, çözülür yani. Ya da iyi hissetmek kitabını alıp oku, içindekileri uygula. Faydasını görürsün.

• olmamış olayı olmuş gibi düşünüp ağlamak
  • uppp :)
  • Klementinn kullanıcısına yanıt
    Bunun bir ötesi o senaryoyu gerçek sanıp ağlamak. Ufağa alma.Acilen psikiyatriye gitmeni tavsiye ederim.

• Ben de senin gibi deliyim. Aynı şeyleri ben de yapıyorum. Hatta bazen aşırı düşünüp ağlıyorum bazen de mutlu oluyorum. Ara sıra evde akşamları karşımda birisi varmış gibi ona bir şeyler anlatıyorum sesli bir şekilde. Tek yaşıyorum sanırım yalnızlıktan oluyor böyle 😢

• belliki sorunlarin var git ilacmi aliyorsun terapiyemi katiliyorsun biz nasil cozelim? yetistirilme sartlarin sosyal cevren her seyin etken bu duruma. boyle hayat gecmez benden demesi.
  • arkadaşlarımın hepsi üniversite kazandı konuşacak kimsem yok. tek insanlarla iletişim kurduğum yer burası
    bilgisayara da bulaşmak istemiyorum(yazılım,para kazanma,siber güvenlik vs.) beynimi sömürüyor bunlar derslere odaklanamıyorum bu seferde
    mesela az önce yaklaşık 3-3.5 saat siyasetçi olup strese girdim. devlet sorunlarına çözüm bulmaya çalıştım. buldum ama beynimdeki senaryo idi bunu şimdi farkettim. şu anda mal gibi oturuyorum. bunları düşünürkende evin içinde hızlı adımlar atıp elimi yiyiyorum müzik dinliyorum. genelde karanlık odalarda yaşıyorum böyle şeyleri. ve stresten saçlarım dökülmeye başladı. bu zamanı ders çalışarak geçirsem daha faydalı olur.
    psikologa gitmek istemiyorum. ilaç kullanmak istemiyorum. deli miyim ben? sadece alışkanlık bence. tam o senaryoyu beynim başlatınca müdahale edebilirsem kurtulabilirim bundan. gelişmeleri buradan yazacağım

• arkadaşlar şunu da ekleyeyim; sizin dalga geçtiğiniz şey benim sağlığım.
    ben de bazen ağlarken yani o durumdayken kendime gelip çok gerizekalıyım diyip güldüğüm oluyor
    yani her işin bir eğlenme/troll kısmı var ama bu dalga boyutuna/karşı tarafı kırma boyutuna ulaşmamalı
    terbiyesizlik yapılmamalı değil mi? sağlık sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klementinn -- 26 Eylül 2019; 3:32:29 >
  • Koca bul

• HighDamagE kullanıcısına yanıt
    evlenelim ki boğazımızı kessinler değil mi? evde tek başıma aç, susuz ölürüm daha iyi
  • sadece ilk mesajın ilk birkaç satırını okudum, böyle şeyler düşünmen gayet normal. her insan düşünür. yapman gereken şey "uu ya olursa ühühü" diyeceğine "olursa şöyle yaparım, böyle yaparım" tarzında düşünmek böylece hazırlıklı olmuş olursun ve endişen yok olur.
  • Doktora gitmen lazım ciddiyim faydasını görürsün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.