Şimdi Ara

Deprem Fırtınası-Son 31 Ekim/07:26--4,8 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Aman hocam büyük geçmiş olsun.

sağol valla..böyle birşeyi yaşamak çok kötü..

ekleme:yine sallandık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 17 Ekim 2005, 9:17:12 >
  • acentemin bulunduğu iş merkezinde en son olan sarsıntı sebebiyle borulardan 1 2 tanesi çatladı sanırım çatır çatır sesler geldi ciddi şekilde , namussuz iş merkezi sahibi malzemeden çaldı herhalde hakkında hiç iyi şeyler söylemiyordu insanlar he bu arada alllah daha büyüklerinden korusun ve paniğe kapılmayalım lütfen
  • Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML MS Yer(sırayla)

2005.10.17 08:45:14 38.1378 26.4678 5.0 -.- 5.7 -.- EGE DENİZİ
    2005.10.17 08:17:05 38.1513 26.6568 12.9 3.0 -.- -.- SEFERİHİSAR AÇIKLARI-İZMİR (EGE DENİZİ
    2005.10.17 07:31:26 38.1885 26.6315 17.2 3.8 3.9 -.- SEFERİHİSAR AÇIKLARI-İZMİR (EGE DENİZİ

arkadaşlar enlem we boylamları ile birlikte deprem merkezleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luaxelit -- 17 Ekim 2005, 9:20:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

acentemin bulunduğu iş merkezinde en son olan sarsıntı sebebiyle borulardan 1 2 tanesi çatladı sanırım çatır çatır sesler geldi ciddi şekilde , namussuz iş merkezi sahibi malzemeden çaldı herhalde hakkında hiç iyi şeyler söylemiyordu insanlar he bu arada alllah daha büyüklerinden korusun ve paniğe kapılmayalım lütfen

aman diyim bi sakatlık çıkmasın Allah korusun

• Depremi yaşayan arkadaşlar, geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyyah_seyyare

Depremi yaşayan arkadaşlar, geçmiş olsun.

çok sağol
  • geçmiş olsun arkadaşlar, bu vesile ile Pakistanda ki kardeşlerimizide bir analım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdem

geçmiş olsun arkadaşlar, bu vesile ile Pakistanda ki kardeşlerimizide bir analım

çok sağol..sadece Pakistan değil bizim deprem mağdurlarımızı da analım...
  • bu nasıl bir cümle serdem ? bir daha okurmusun yazdığını ...
  • quote:

bu nasıl bir cümle serdem ? bir daha okurmusun yazdığını ...

ne demek istediğini biraz açabilir misin?
  • valla yaw bende kötü bişi göremedim onun vesile yazması büyük bi deprem olmadığı içindir yanlış anladın galiba dostum
  • en iyisi açmıyım , açarsam uzuyacak ve pek hoş olmayacak ... sadece 17 ağustos unutulmasın demek istiyorum ...
  • hee anladım dediğini ama onun dediği alttaki linke tıklayın mağdurlara para yollayın hesabı çünkü şu an cidden yardıma muhtaç insanlar var pakistanda yanlış anlaşılıp kavga çıkmasın
  • GEÇMİŞ OLSUN arkadaşlar gerçekten bırakın pc de allah korusun ne olur ne olmaz biraz hazırlık yapın
  • quote:

en iyisi açmıyım , açarsam uzuyacak ve pek hoş olmayacak ... sadece 17 ağustos unutulmasın demek istiyorum ...

haklısın ve ne demek istediğini anladım ... zaten ben de bunu belirttim...ama arkadaşın da farklı bir niyetle böyle yazdığını düşünmüyorum.
  • hala daha yardıma muhtaç insanlarımız var 17 ağustostan bu yana .. bu arada yanlış anlaşılmasın , oraya yardım yapılmasın gibi bir şey söylemeye getirmiyorum ... ama önce bize bakalım ...
  • tepkin çok garip. 17 ağustos tabiki unutulmayacak. zaten unutan kim?? ama şu an pakistan depremi sıcaklığını halen koruyor ve gerçekten yardıma ihtiyaçları var. bu açıdan bakarak unutmayalım oradaki kardeşlerimizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

hee anladım dediğini ama onun dediği alttaki linke tıklayın mağdurlara para yollayın hesabı çünkü şu an cidden yardıma muhtaç insanlar var pakistanda yanlış anlaşılıp kavga çıkmasın

İyide hocam Yalova'da 6 sene geçmesine rağmen hala var? Neyse guide.in demek istediği anlaşıldı öteki arkadaşında niyeti belli sorun çıkmaz artık...
  • gene oldu hafifce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 17 Ekim 2005, 10:09:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.