Şimdi Ara

Deprem Fırtınası-Son 31 Ekim/07:26--4,8 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 : 09 bir artçı daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_

tepkin çok garip. 17 ağustos tabiki unutulmayacak. zaten unutan kim?? ama şu an pakistan depremi sıcaklığını halen koruyor ve gerçekten yardıma ihtiyaçları var. bu açıdan bakarak unutmayalım oradaki kardeşlerimizi.

işte bunu demeye çalışıyorum bir an için benim meleketimin insanı olarak değilde dünya insanı olarak bakın hangisi daha fazla yardıma muhtaç veya siz bi ingiliz olsaydınız önünüzde şu an yardım edilecek 2 seçenek var hangisine ederdiniz tabii ki pakistan düzcedekiler iyi kötü bi yaşam tutturdular ama pakistanda insanların evleri yok ve kış kapıda bir önce prefabrik konutlar filan yapılmalı kimse 17 ağustosu unutamaz ama hepimiz şu sıcak koltuklarımıza oturmuşken bide o yağmur altında ıslanan evsiz pakistanlıları düşünsek olmaz mı?

• evet yine sallandık....
  • 30 sn. önce yine oldu

(ohooooo 2dk
    pencereyi kapa,perdeyi arala, geri git, şimdi gel,dur bi dakka ne bu ya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oct -- 17 Ekim 2005, 10:12:09 >
  • manisaya, izmire selamlar hep beraber sallanıyoz kormayın.
  • ne oluyor yahu? beşik gibi devamlı sallanıyoruz. bugün böyle sürecek herhalde. hep diken üzerinde olacağız. herkese geçmiş olsun. allah daha büyüğünden korusun...bir de biz 8.katta olduğumuz için daha çok hissediyoruz galiba.
  • depremin merkezi iyi ki ege denizi olmuş. allah korusun geçen günkü gibi izmir merkezli olsaydı kötü şeyler olabilirdi. tekrar herkese geçmiş olsun....
  • evet deniz olduğu için daha iyi oluyor deprem en azından sesli olmuyor diyebilirim bu seferki depremi anlayamadım çünkü otobüsteydim o sırada ama geçen gün konak merkezli depremde şiddeti az gibi görünsede nedense baya hissetmiştik ve patlama gibi bir ses gelmişti.
    geçmiş olsun herkese arkadaşlar
  • ewet o çok değişik bir depremdi. kandilliden bilgilerine baktığımda yere çok yakın bir mesafeden gerçekleşmiş. belki de o yüzden öyle hissettik. ama bugünkü de aynı şekilde yere bayağı yakın olmuş.
    quote:

Orjinalden alıntı: volkirik

evet deniz olduğu için daha iyi oluyor deprem en azından sesli olmuyor diyebilirim bu seferki depremi anlayamadım çünkü otobüsteydim o sırada ama geçen gün konak merkezli depremde şiddeti az gibi görünsede nedense baya hissetmiştik ve patlama gibi bir ses gelmişti.
    geçmiş olsun herkese arkadaşlar
  • 11.29 yine sallandı hissedilir şekilde....
  • şu anda sallanıyor yine... ne kadar sürecek bu artçılar yada her ne ise? Allah korusun bizi...
  • haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne bu ben çıkıom dışarı walla
  • offffff manyak oldu gene arkadaşlar
  • Yahu arkadaşlar cidden bu kadar şiddetli mi ? Büyük geçmiş olsun
  • Yine salladı
  • ŞU AN YİNE OLDU. İYİCE KORKMAYA BAŞLADIM. DUVARLARDAN ÇATLAK SESLERİ GELİYOR. DIŞARI ÇIKALIM BARİ. TEKRAR ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN ARKADAŞLAR...
  • yeter beeeeeeee aha şimdi bir daha sallandı , 6 oldu yav , yavaş yavaş tırsmaya başladım desem ayıp olurmu acaba ?
  • sallanıp duruyoz valla...

umarım artçı depremlerdir, öncü depremler değil...

bir de küçük depremler iyi derler, gerilimin dağılmasını sağlarmış, gerilim büyük bir deprem olmadan gidermiş....
  • evet arkadaşlar işyerindeyim telefonla konuşuyorum devamlı falan neyse masa sallanıyo devamlı hiç kesilmiyo hadi hayırlısı kardeşler gerçekten iyi ki denizde oluyo bi de kara da olsa amma ses yapıyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.