yahu hep aynı enlemde oluyoo.bu arada hakketten sinirlerim bozuldu yahu.evde yanlızım paso sallanıoz yahu
bence sen bi hava al gel...
abi ben hazırım ayakkabılarla oturuoom evde bi daha olursa çıkacam dışarı
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
abi ben hazırım ayakkabılarla oturuoom evde bi daha olursa çıkacam dışarı
olmaz inşallah sen de öyle ayakkabılarla kalırsın..yani olmasın da...
Arkadaşlar son durum nedir! yani ölen yaralanan mal kaybı falan bişiler varmı tvde baktım ama bişey bulamadım!
quote:
Orjinalden alıntı: thedevourer
Arkadaşlar son durum nedir! yani ölen yaralanan mal kaybı falan bişiler varmı tvde baktım ama bişey bulamadım!
hastir feci salladı
12:48 felaket salladı gene
NOLUYORUZ LANNNNNNNNNNNN
ben çıkıyorum arkadaşlar hanımı annemi babamı alacam sonra bakalım napcaz hoşçakalın şimdilik.....
bursadayım şuan bursada hafif bi sallantı oldu evde hiç kimse duymadı ama ben hissettim noluyoz yaa
çok kötü sallandı izmir / bornova
KAÇ OLMUŞ ARKADAŞLAR ?
berbat sallandı yaa cam kırılıyo burda sesler geliyo berbattı geçmiş olsun
şu depremin nerde kaç derece olduğu bilgilerini nerden alıyosunuz?
inanılmaz ötesi sallandı arkadaşlar. sabahtan beri kabus gibi. Eğer bu bir deprem fırtınası tabir edilen olaysa korkarım bize uyku yok. 244 senedir bu şehirdeyim en kötü depremi yaşadım. Sanırım 1930lardaki yıkıcı karaburun depreminden sonraki en şiddetli depremdi bu.
LANNNNNNNN YİNE OLDU
ÇIKIYORUKM BEN
bilgisayar başında durmayın arkadaşlar,belliki normal olmayan bir deprem aktivitesi var çıkın dışarı!!!
ya depremi seviyorum ben aslında.O açığa çıkan kuvvetleri düşündükçe kendimden geçiyoum ama sonrası kötü işte.İnsanların ölmesi,maddi hasar felan çok can sıkıyo.Allah kolaylıklar versin hepimize.Ve geçmiş olsun herkeslere.
Benimde amcamlar izmirdeler.
aydın'da da feci sallandık.. 5.9 şiddetindeymiş.. ntv 'de söyledi..
arkadaşlar sarsıntı detaylarını hangi siteden bakıyorduk ?=
gerçekten çok kötü oluyor insan ayaklarının bağı çözülüyor ne yapcağını şaşırıyor,ALLAH herkesin yardımcısı olsun.....