Şimdi Ara

Deprem Fırtınası-Son 31 Ekim/07:26--4,8 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deprem tecrubesi olmayanları izmire bekliok
  • Bu ilk ve orta dereceli okulları tatil ediyorlar üniler de böyle bakıyor ne tatil var ne bişi..ne saçma iş...
  • deu işletme fakültesindeyim, bir sürü çatlak var duvarlarda.... önceki depremden sonra yapılan sıvalar döküldü, yeni çatlaklar var duvarlarda..çok zorunlu kalmadıkça gitmiyorum okula

amma sallanıyoz yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 21 Ekim 2005, 14:48:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

deu işletme fakültesindeyim, bir sürü çatlak var duvarlarda.... önceki depremden sonra yapılan sıvalar döküldü, yeni çatlaklar var duvarlarda..çok zorunlu kalmadıkça gitmiyorum okula

amma sallanıyoz yaw

o binalar sakat zaten... En iyisini yapıyorsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oct

quote:

deu işletme fakültesindeyim, bir sürü çatlak var duvarlarda.... önceki depremden sonra yapılan sıvalar döküldü, yeni çatlaklar var duvarlarda..çok zorunlu kalmadıkça gitmiyorum okula

amma sallanıyoz yaw

Deme yaw..Ben de işletme fakültesindeyim.10 yıllık geçmişi var sadece.Çok eski binalar değil ama??
    Valla derslere devam zorunluluğu olmasa hiç gidesim yok.Ama napayım.Mecburum.

• quote:

Orjinalden alıntı: casperrrrrr

quote:

Orjinalden alıntı: oct

quote:

amma sallanıyoz yaw

Deme yaw..Ben de işletme fakültesindeyim.10 yıllık geçmişi var sadece.Çok eski binalar değil ama??
    Valla derslere devam zorunluluğu olmasa hiç gidesim yok.Ama napayım.Mecburum.

Kardeş o tür binalarından uzak dur. Hırsız mütahitlere Bende arkadaştan duydum okulda bazı hocaların dedikodusu imiş.
    Valilik herseferinde okulları tatil ediyor yada hemen boşaltıyor.. Çünkü ALLAH Korusun bi depremde yıkılıp
    çocuklar ölürse sakata gelirler. sorumluluğun altına girmekten korkuyorlar bence.

• Ya hele hele E.Ü yabancı diller fakültesi ek bina 2.kat resmen koridor ortadan ikiye ayrılmış ama hala ders var. Bina resmen çürük ama kimse bir şey yapmıyor
  • valla bizim fakültenin bazı köşelerinde duvarlar birbirinden ayrıldı sanırım, bazı köşelerde köşebent mi denir ne deniyosa iki duvarı birbirine tutturmak için metal plakalar vidalamışlar
  • allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar çok kötü biz de yaşadık zamanında adanada da 6.3 şiddetinde
  • Arkadaşlar,bu korku niye!Olacakla akacağın önüne geçilmez demiş atalarımız.
  • Arkadaşlar,İzmir'de resmi daireler boşatılmış,doğru mu?
  • vali boşaltılmadı dedi hatta gece 1'den sonra insanları görev başına çağırmışlar
    quote:

Orjinalden alıntı: mnarci

Arkadaşlar,İzmir'de resmi daireler boşatılmış,doğru mu?
  • Valla Bergama'da böyle bir dedikodu var.Her kafadan bir ses çıkıyor.
  • Valla Bergama'da böyle bir dedikodu var.Her kafadan bir ses çıkıyor.
  • İnsaattan anlayan biri o aralarinda plaket olan binalari açikliyabilirmi bize hastanede de çatlaklar oldu ama tugla üzerinden tabi ki hatta çatlamasi olmasi gereken diyenler oldu varsa mühendisimiz bi soralim : )
  • boşaltılanlar var

devlete ait binaların bazılarının durumu güvenilir olmadığı için boşaltılmış.
    konak belediyesi binayı boşaltmış diye duydum
    tepecik hastanesi aynı şekilde, ameliyatlar ertelenmiş.
  • arkadaşlar şimdi çok panik oluyorsunuz ama deprem aslında çok faydalı bir şey.yani ben bir bilim adamını dinlemiştim adam resmen millete depremi sevdirmişti.deprem olması çok iyi.ama bize zarar veren kendi yaptığımız çürük binalar.keşke herkes adam akıllı sağlam binalar yapsa da insanlar depremlerden korkmasalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

İnsaattan anlayan biri o aralarinda plaket olan binalari açikliyabilirmi bize hastanede de çatlaklar oldu ama tugla üzerinden tabi ki hatta çatlamasi olmasi gereken diyenler oldu varsa mühendisimiz bi soralim : )

@ okyaypay bu arkadaşımız
  • Allah yardımcımız olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

Allah yardımcımız olsun.

Amin.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.