EVDEYDİM YAV NOWA ATIM EKRANLA BİRLİKTE BÜTÜN EV SALLANDI DEDİM HERHALDE 80 ÖZELİİG FALAN :PKAÇIN BEYLER:D
quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe hehe dalga geçme deprem kocaelinde en çok şiddetli olmuş Allah kocaelidekileri korusun amin türkiye genelinde hissedilen yerler varmı
bursada cok kötü hissedildi ... !! hepimize büyük geçmiş olsun özellikle istanbullulara bu arada en sıcak haber ler www.haberturk.com da !!
YA MONİTÖR DEVRİLDİMİ FAZLA OLMUŞ OKADARIDA habertürkte merkezüstü istanbul yazıyo bu arada o spike olayına koptum lanet falan nıhaha
quote:Orjinalden alıntı: volkandogru26 YA MONİTÖR DEVRİLDİMİ FAZLA OLMUŞ OKADARIDA habertürkte merkezüstü istanbul yazıyo bu arada o spike olayına koptum lanet falan nıhaha monitör lcd ama gerçektende devrildi
yeni haber balıkkesir 5,2 buda sallamamı xD HERKEZ BİŞİ DİYO BEYA BENİM OLDUGUM NOKTADIR KARDEŞİM MERKEZİ:D
Merkez üssü Balıkesir Manyas gölü dio Ntv Ntv diosa inanırım Bursada Tofaş-Beşiktaş maçı depremden 20 dakka durdu :D Herkese geçmiş olsun..
geçmiş olsun arkadaşlar Allah korumuş bizleri ama böyle şeyler dalga geçilecek konular değil lütfen daha dikkatli
Absolute attım tam ice nowayı yerken baktım sallanıyo biyerler, Bugün fazla yüklendim dedim meğer depremmiş