quote:Orijinalden alıntı: Mr. BlondeBandırma hissettim uzun sürdüAlıntıları Göster bende diyorum koltuk niye sallandı deprem olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: bobo1903bende diyorum koltuk niye sallandı deprem olmuş.Alıntıları Göster fena salladı
quote:Orijinalden alıntı: bobo1903bende diyorum koltuk niye sallandı deprem olmuş.Alıntıları Göster Evde yalnızım resmen sallandığımı hissettim hürriyetteyim bayağı bi şiddeti vardı
quote:Orijinalden alıntı: rustincohlEvde yalnızım resmen sallandığımı hissettim hürriyetteyim bayağı bi şiddeti vardıAlıntıları Göster yıldırımdayım avize ucuodu valla...
quote:Orijinalden alıntı: bobo1903bende diyorum koltuk niye sallandı deprem olmuş.Alıntıları Göster istanbuldayım banada öyle geldi ama biri omurgamı okşamış gibi oldu sandalyede hafif eğimli oturuyodum 2-3kere oldu ama psikolojikte olabilir
quote:Orijinalden alıntı: rustincohlEvde yalnızım resmen sallandığımı hissettim hürriyetteyim bayağı bi şiddeti vardıAlıntıları Göster depremle yaşamayı öğrenmeliyiz arkadaşlar.
quote:Orijinalden alıntı: lumpazivagabundusistanbuldayım banada öyle geldi ama biri omurgamı okşamış gibi oldu sandalyede hafif eğimli oturuyodum 2-3kere oldu ama psikolojikte olabilirAlıntıları Göster 5.5 falan vardır heralde
quote:Orijinalden alıntı: 740mx300fena salladıAlıntıları Göster ne çok bursalı varmış @darknesS16 bende yıldırım
quote:Orijinalden alıntı: rustincohlEvde yalnızım resmen sallandığımı hissettim hürriyetteyim bayağı bi şiddeti vardıAlıntıları Göster Güzelyalı Sallandık
quote:Orijinalden alıntı: SouljaBoyFethiye/ iyi sallandı Alıntıları Göster gemlik hacı harbi sağlamdı heralde 3,5 var gene
quote:Orijinalden alıntı: bobo1903 quote:Orijinalden alıntı: BeraTR ne çok bursalı varmış @darknesS16 bende yıldırım bende yıldırım neresindensiniz? bn kaplıkaya .:D