Şimdi Ara

DEPREM OLDU! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metinardicli

daha cok deprem olücak; siz halen daha milletin BASÖRTÜSÜ ile ugrasin, peygambere dil uzatin, sonra ne olmus havasi ile dolasin...
    allah bizi muhafaza etsin. RABBIM koru bizi bu münafiklardan...

burada bile siyaset konusu açıp konuyu batırmayı beceriyorsunuz ya aferin. Siz ne yapıyorsunuz bu arada? devleti sizler yönetiyorsunuz! neden önlem almıyorsunuz? devlet dairelerinde,mecliste,sokakta,başbakanlıkta,köşkte heryerdesiniz.. 70 000 torba almak yerine daha iyi işler yapamazmıydınız? Yakında bu saçmalıklarınız yüzünden okunan Ezanı bile çok ararsınız çünkü sizin yüzünüzden devletimizin geleceği tehlikeye giriyor

• Benim bildiğim Allah sevdiği kullarını dünyada daha fazla eziyet çekmesin diye öldürüp yanına alır.
  • Japonlar'ın anayasa mahkemesinde hergün türban kararı mı iptal ediliyor da deprem oluyor?
  • şuan balıkesirdeyim eşim istanbulda korkutmayın len adamı
  • KEMERBURGAZ-EYÜP (İSTANBUL) merkezlymiş deprem 3,3 büyüklüğünde.01,57 de olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Benim bildiğim Allah sevdiği kullarını dünyada daha fazla eziyet çekmesin diye öldürüp yanına alır.

Böyle iyiyiz biz
  • Geçenlerde bir profesör (şu anda ismini hatırlamıyorum) beklenen depremle ilgili açıklamalar yaptığında forumdaki bazı arkadaşlar adamı yerin dibine sokmuştu, ortalığı karıştırmakla suçlamıştı. İşte bu zihniyet her şeye müstehaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 7 Haziran 2008; 3:41:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

Geçmiş olsun da, bu pek hayra alamet değil. Yetkililer halen İstanbul için bir şey yapmıyor. Büyük deprem gelecek o şehire, ama halen bir faaliyet yok. Allah korusun.

binalarımı bantlıycaklar görüyosunuz 1 bina yıkıcaklar bina sakinleri savunma mekanizmaları geliştirmiş fln...
  • Ben de bayrampaşada oturuyorum saat 22 sularında aynısını hissetmiştim sandalyeden düşüyordum neredeyse ama benden başka hisseden olmadığı için dengem bozuldu sanmıştım. Hadi hayırlısı...
  • Burası Kağıthane Sallanamadım Gıııı
  • geçmiş olsun bende adana depremlerini yaşadım zor bişey olacakmıs gibi düşünüp yaşamak daha kötü bişey ama kacılmaz gibi duruyor inşallah olmaz temennimiz bu
  • Kocamustafapaşa'dayım.O sıralar uyuyordum.GErçekten deprem mi oldu ya? Öncü deprem falan mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 7 Haziran 2008; 8:54:30 >
  • bayrampasa nın nersi arkadasım
    yıldırımdayım ben duymadınm :D
  • Güngören'deyim hissetmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

Merkezi Eyüp zaten. 3.3 şiddetinde

kedidir kedi o dostum ya
  • Horul horul uyuyordum. Ama depremden çok korkarım. Geçen günlerdede sanki salladık gibime gelmişti. Burayada baktım kimse yazmamıştı. Bence arada bir yokluyor ama nedense rasathane sanki bazışarını duyurmuyor. Böyle herkes hissedince açıklıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincent mancini

bayrampasa nın nersi arkadasım
    yıldırımdayım ben duymadınm :D

Kartaltepe mahallesi hocam yıldırımdan sen nasıl duymadın?
  • Geçmiş olsun küçükmüş Allah büyüğünden korusun ...
  • bostancıda hissetmedim
  • Geçmiş olsun.
    Antalya'da böyle şöyler olmuyor çok şükür fay vb. sorunlarımız yok.Sizleri de Antalya'ya bekleriz demek isterdim de şehir yeterince kalabalık zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.