Şimdi Ara

Deprem olduğunda çaresizce ölmeyi mi bekleyeceğim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır büyük istanbul depremi konuşuluyor ha geldi gelecek diyor bütün hocalar. 60 yıllık binada oturuyorum, bina kendimize ait 3 katlı. Binayı yıktırıp sağlam bir bina inşa ettirelim dedik ama belediye izin vermiyor. Neymiş bizim binanın olduğu yerden alt yol projesi yapılacakmış yıllardır aynı şeyi söylüyorlar. E binayı satalım diyoruz bu seferde binanın yıkılmaya izni olmadığı için kimse satın almıyor. Resmen bizi ölüme mahkum ediyorlar başka bir açıklaması yok. Satsan satılmıyor yıksan yıkılmıyor e ne yapıcaz biz şimdi ? Sadece manevi olarak değil maddi olarakta büyük zararı var. Binanın yaklaşık değeri 3-4 milyon (çok işlek biryerde). Sadece dükkandan 6000 lira kira alıyorum halbuki binayı satabilseydik gelecek parayı sadece faize bırakmam kazancı 3-4e katlıyor. Elim kolum bağlı varmı bir tavsiye verecek bu durumla ilgili ne yapmalıyım arkadaşlar.

• Devlet rayiç bedel üzerindne ödeme yapıyor.Binanın değerini araştırın.Ama normale göre düşük çıkar haberiniz olsun.

• tavsiyem faize bulaşma kesin yıkılır :)

• Kiraya ver ve kac ordan
  • Hergün imamoğluna Twitter dan yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat üçgenlerinin yerini ezberle.

• Eve ve kolonlara belli periyodlarda balyoz vb. ile hasar ver.

Ağır hasarlı belgesi alıp, yıkımın belediye tarafından yapılmasını izle.

Sigortadan paranı da al.

Yeni evini yap mis gibi.

Bana sonra teşekkür edersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek mi yaşamak mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar paran varsa niçin orsa yaşıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum o anki durumda belki mümkün olmayabilir. O anı yaşayanlar bizden daha iyi bilir tabi ki ama yine sakin olmak ve sağlam eşyaların yanında yere yatıp bitmesini beklemek.
  • bence binanın yaşından değerinden çok sağlamlığı önemli olmalı. ücreti mukabilinde binadan karot alıp sağlammı değilmi ölçüyorlar. ona göre harekete geçilsin bence.

• Beklenen depremde ölürsen bence gene şanslısın. Çünkü 1509'daki gibi bir deprem olacak gibi görünüyor. Araştırırsan, ne olduğunu anlayabilirsin.

• Madem paran var.
    Kolon güçlendirmesi yaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.