Şimdi Ara

Deprem sadece Sony'nin üretim tesisini değil iPhone 7 hayallerini de vurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Yanılmıyorsam parmak izi okuyucusu Steve Jobs'tan sonra çıktı 64bit mimarisi de ondan sonra çıktı 3D touch'ta ondan sonra çıktı ve yanılmıyorsam bu özelliklerden bazılarını Nexus cihazlar da dahil olmak üzere bir yığın Android tabanlı cihaz üreten firmalar kopyaladı ve kopyalamaya devam edecek.

ben hiç yenilik yapmadılar demedim, Steve Jobs'tan sonra nerdeyse hiç yenilik katmadı dedim. parmak izi okuyucusunu htc 1 yıl önce çıkartmıştı, 64 bit devrimsel bir şey değildi. 3D touch 1990 lı yıllarda denenmiş bir teknolojiydi ama verimsizliği nedeniyle rafa kaldırıldı ki şuan appledan başka kimse 3d touch üzerine bir şey yapmıyor. kopyalamaya gelirsek her şirket birbirinden kopyalama yapar, appleda androidden çok kopyalama yaptı, bunu say say bitmez... ben ios4 ten beri ios kullanan biriyim, 6 yıldır ios kullanıyorum yani, benim düşünceme göre ben ios'in savunacak bir yerini bulamıyorsam siz hiç bulmamalısınız, şükür ki ben paramla satın aldığım şeyleri yücelten biri değilim, her aldığıma eleştirel gözle bakarım, selametle kalın...

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Ben iOS 1.1.4'ten beri iPhone kullanıyorum ayrıca Htc G1'den beri de (İlk Android cihazı) Android'i ya kullanıyor yada yakından takip ediyorum sidik yarıştırmak anlamsız geliyor bana. Ne ben ne de bu forumda bulunan çoğunluk iPhone kusursuz demiyor ama sizin gibi sürekli Apple'ı eleştiren insanlardan sıkıldı artk eğer saf Android'i seviyorsanız kullanın bence, böyle her Apple haberinin altına onları kötüleyen mesajlar atmaktan vazgeçin bende yeni çıkan bir platform olursa arkama bile bakmam hemen geçerim ama maalesef hep birşeyler eksik mecbur en iyisi olduğunu düşündüğüm iPhone'u jailbreak olmak şartıyla kullanıyorum yarın başka bir cihaz çıkar onu kullanırım kimseyi yüceltmeye gerek duymam siz de selametle kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 ile karşılaştırdım çünkü s7 edge in fiyatı iphone 6 plus 16 gb tan dahi 100 lira daha ucuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim ipad 4 modeli ayrıca s7 edge ile 6 plus karşılaştırmak daha doğru olur çünkü s7 edge 6 plustan 16 gb tan dahi daha ucuz bir telefon şuanda türkiyede ve ayrıca fanboy falan değilim fanboy olsaydım şuan ipad pro 9.7 kullanıyor olmazdım ki ipad pro bir tablet olmasına rağmen s7 edgeden daha hızlı hissetirmiyor ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 21 Mayıs 2016; 22:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Bahsettiğim ipad 4 modeli ayrıca s7 edge ile 6 plus karşılaştırmak daha doğru olur çünkü s7 edge 6 plustan 16 gb tan dahi daha ucuz bir telefon şuanda türkiyede

Dalga mı geçiyorsun kardeşim sen fiyata göre telefon karşılaştırmak nedir? Şu yorumu yazdıktan sonra zaten en başta seni kale almamam gerektiğini göstermiş oldun. Şaka mı bu? İki markayı karşılaştırıyorsan iki markanın da en üst telefonlarını ele alırsın. iPhone'un daha pahalı olduğu zaten bilinen bir şey, S7 ile 6 Plus karşılaştırmak nedir? Şu yorumu aklı yerinde birisi yapmaz yahu.

Ayrıca 6 Plus'ın durumu iyi değil, yüksek çözünürlükteki büyük bir ekrana 1 GB RAM koyduklarından dolayı cihaz pek düzgün çalışmıyor. 6 Plus ile karşılaştırılmaz S7. Düzgün çalışıyor olsaydı bile karşılaştırılmaz, iki markanın da en üst modellerini ele almak zorundasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Mayıs 2016; 22:49:15 >

Fiyata göre karşılaştırırım tabiki o zaman apple 10 bin liralık telefon çıkarsın biz yinede s7 edge ile karşılaştıralım gibi birşey diyorsun ki müşteri fiyata bakar ve s7 edge her anlamda iphone 6 plus modelini eziyor o yüzdende aklı olan s7 edge alır zaten iphone alanların çoğu telefondan anlamadığı için iphone alıyor telefondan doğru düzgün anlayıpta iphone alan görmedim ve ayrıca hani ios çok stabildi 1 nesil önceki telefonları apple ın 1080p doğru düzgün çalıştıramazken 2013 de çıkan g2 gayette çalıştırıyor o zaman ios da bir sıkıntı olduğunu kabul ediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 21 Mayıs 2016; 22:52:49 >
  • quote:

İphone 6 ile karşılaştırdım çünkü s7 edge in fiyatı iphone 6 plus 16 gb tan dahi 100 lira daha ucuz

Evet Apple cihazlarının fiyatı Samsung cihazları gibi 1 yılda 1000 lira değer kaybetmiyor haklısınız.

• apple ürünlerini telefondan anlamayan kişiler aldığı için kazıklaması normal yani apple kullanıcılarının daha % 75 i zil tonunu değiştirmeyi bilmiyor buda örnek olarak verilebilir yada asgari ücretlilerin zengin gözükmek için iphone alması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 21 Mayıs 2016; 22:56:58 >
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen..Faiş fiyata aldığı telefonu 5 ay sonra orta seviye telefon fiyatlarinda görünce kazıklandığını anlamayanlar keriz değil bi onlar keriz dimi. Edit büdüt yapmana gerek yok. İsteyen istediğini alsın ama karşılaştırmaları düzgünce yap, insanları salak yerine koyma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: AndaCakan

quote:

Steve Jobs'tan sonra şu apple teknoloji dünyasına nerdeyse hiç yenilik getirmedi. Apple'dan ipad dışında bir şey almam. Steve Jobs zamanında hem donanım olarak öndeydi hem de yazılım olarak öndeydi, şuan iOS saf androidin gerisinde, donanım olarak ise zaten yerin dibinde

"şuan iOS saf androidin gerisinde"

hem ios hem de saf android kullanıyorum, saf android kesinlikle daha hızlı ve daha az çöküyor, bence kullanmadan yorum yapmayın

6s plus kullanıyorum 1 kere bile çökme restart yapmadı dandroidler az laf atın siz

• apple gümbür gümbür geliyor desenize

• quote:

Fiyata göre karşılaştırırım tabiki o zaman apple 10 bin liralık telefon çıkarsın biz yinede s7 edge ile karşılaştıralım gibi birşey diyorsun ki müşteri fiyata bakar ve s7 edge her anlamda iphone 6 plus modelini eziyor o yüzdende aklı olan s7 edge alır zaten iphone alanların çoğu telefondan anlamadığı için iphone alıyor telefondan doğru düzgün anlayıpta iphone alan görmedim ve ayrıca hani ios çok stabildi 1 nesil önceki telefonları apple ın 1080p doğru düzgün çalıştıramazken 2013 de çıkan g2 gayette çalıştırıyor o zaman ios da bir sıkıntı olduğunu kabul ediyorsun

Anlama sorunun var senin sanırım. Bir markete gidersin 50 çeşit peynir vardır 5 liraya da vardır 50 liraya da, markadan markaya fiyatlar değişir. Sen gidip ikisini de alıp bu 50 liralık daha güzel, 5 liralık niye kötü mü dersin? Bu telefonlar da böyle bir şey işte. Apple'ın daha pahalı olması senin gidip de o fiyat aralığındaki telefonla karşılaştırmanı gerektirmez. Sen hangi sitede, hangi forumda, hangi teknoloji sayfasında S7 çıktığında 6 ile karşılaştırdıklarını gördün? Gidip rakip markanın bir önceki modeliyle mi karşılaştırsınlar sırf fiyattan dolayı? Yazdığın şeyin ne kadar saçma sapan olduğunun farkında değil misin hala? Ayrıca yurtdışında neredeyse fiyat farkı yok. Teknolojiden bir halt anlamadığını açıkça belli ediyorsun daha fazla konuşma Allah aşkına. 1080p'nin nesini doğru düzgün çalıştırmıyor bana anlatır mısın, gösterir misin lütfen? Ne saçmalıyorsun sen cidden gülüyorum?

Sen düzgün çalışmıyor dedin bende ondan hareketle o cevabı verdim sayın apple çalışanı ayrıca s7 edge in tamam 6s plus tan ne eksiği var anlatda öğrenelim siz çok biliyorsunuz galiba ekran kasa oranı bile yeter 6s plus almamak için ama siz genede anlatın ne eksiği varmış ayrıca teknolojiden anlsaydın iphone kullanmazdın çünkü iphone da yapabileceklerin androide göre çok daha az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 21 Mayıs 2016; 23:21:46 >
  • quote:

apple ürünlerini telefondan anlamayan kişiler aldığı için kazıklaması normal yani apple kullanıcılarının daha % 75 i zil tonunu değiştirmeyi bilmiyor buda örnek olarak verilebilir yada asgari ücretlilerin zengin gözükmek için iphone alması

Sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun, işin komiği yazdığın şeyler saçmalık. Keriz yok karşında, sıvama bari.
    Anlat artısı varmış 6s plusun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

İphone 6 ile karşılaştırdım çünkü s7 edge in fiyatı iphone 6 plus 16 gb tan dahi 100 lira daha ucuz

Sanırım iq'nuz yeterli değil. Doğarken anne karnında sorun yaşadınız galiba? Ya arkadaş fiyata göre karşılaştırmak nedir bu neyin kafası? Hayır cahil diyecem ban yicem o olcak en sonunda

"Sanırım iq'nuz yeterli değil. Doğarken anne karnında sorun yaşadınız galiba?"
    bu sözler hoş değil, terbiyesizlik etmeyin, yüz yüze gelseniz bunları diyebilir misiniz o kişiye?

Aynı görüştesiniz diye birbirinizi destekleyip durmasanız keşke siz de. Yazdığı şeylerden sonra öyle bir cümlenin yazılması bence terbiyesiz değil doğru bir şeydir. Ciddi manada anlama kıtlığı var arkadaşta.

Vay apple çalışanları seviyelerini belli ediyor hala ne artısı olduğunu 6s plusun anlatmadın

• Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu sorman senin hiçbir şeyden anlamadığını gösterir, zaten ciddi manada anlama zorluğu yaşıyorsun, abuk subuk mesajlar saçma sapan karşılaştırmalar yapıyorsun. Sana anlatsam kaç yazar? Zaten böyle sorulmaz soru, cevabı da olmaz bunun. O soru iOS'un Android'den artısı nedir diye sorulur aslında. Bu arada Plus pulus diye okunmuyor. Plus'un diye yazılmaz o. Hiçbir yerin de çalışanı değilim merak etme, iPhone kullandığımın 3 katı süre kadar Android kullandım en üst seviye cihazlarını. Halen daha da elime geçtikçe test ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Mayıs 2016; 23:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Sanırım iq'nuz yeterli değil. Doğarken anne karnında sorun yaşadınız galiba? Ya arkadaş fiyata göre karşılaştırmak nedir bu neyin kafası? Hayır cahil diyecem ban yicem o olcak en sonunda

"Sanırım iq'nuz yeterli değil. Doğarken anne karnında sorun yaşadınız galiba?"
    bu sözler hoş değil, terbiyesizlik etmeyin, yüz yüze gelseniz bunları diyebilir misiniz o kişiye?

Aynı görüştesiniz diye birbirinizi destekleyip durmasanız keşke siz de. Yazdığı şeylerden sonra öyle bir cümlenin yazılması bence terbiyesiz değil doğru bir şeydir. Ciddi manada anlama kıtlığı var arkadaşta.

ben görüşünü okumadım bile, sadece arkadaşın cevabını okudum, hoş değil böyle şeyler söylemek...

Apple çalışanı telefonunun s7 edge den iyi olmadığını görünce deliriyor anlaşılan sende biliyorsun s7 edge in daha iyi bir telefon olduğunu ondan cevap veremiyorsun öyleki tartışmaktan kaçıyorsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.