Şimdi Ara

Deprem sadece Sony'nin üretim tesisini değil iPhone 7 hayallerini de vurdu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Apple ilk dokunmatik telefonu çıkaran tek firma. O çıkarmasa hala tuşlu telefona devam.

Onuda steve baba yaptıydı :)
    Siri yi çıkardılar forumda siri ile aşk yaşayan var :)

İşin şakası bir tarafa zayıf donanımla piyasada 1. Numarada kalabilmelerinin tek sebebi İOS

Yoksa gönlümüz istemez mi 8-10 çekirdekli 4gb su geçirmez İOS yazılımlı X bir telefon almayı.

Adamlar teklonojiden ziyade yazılım satıyor

Yoksa haklısın 5-12mp kamera 2-4 çekirdek işlemci 1-2 gb ram ile dünya devi adamlar.

Yapacak birşey yok kabahat androidin ios u geçse bizde gidip alsak.

Bir kere virüs bulaştı hantallaştı derdi yok :)

Not: 5s kullanıcısı bizde sıkıldık ama yapacak birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazların performansını uygulama açma süreleri mukayese edenlerden hala bitmedi mi? sempron işlemcili bir kasaya SSD bağlarsam, SSD siz her türlü i7 li configürasyonlardan hızlı açılılır, çoğu küçük uygulamayıda i7 den hızlı açar. Eeee bu mudur yani olay.

• Birileri kuyruğa giremeyecek, yazık..
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    yalan yazdıkların tamamen yalan yanlış Apple değil IBM üretti ilk dokunmatik ekranı kapasitif dokunmatik ekranı IBM kullandı parmak izi okuyuculu telefonuda MOTORLA üretti... virüsün bizzat kendisi ios... teknoloji üretmeyen tek Apple... hep başkalarından araklamada Apple efsaneleşmiştir... hırsızlıkta Apple efsanesi var...
  • Telefonda kamera en son aradıgım özellik, çift olsa ne olur olmasa ne olur diye düşünen biriyim açıkcası. Sanıyorum 6S Plus uzun soluklu kullanacagım ilk iphone olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yıl aynı muhabbet;

ilk ekranı şu yaptı, ilk tuşu bu icat etti... Dünyanın en çok toprağı olan devlette Osmanlı'ydı. ilk olmak iyidir ama böyle babanızın şirketi gibi savunmayın kardeşim.

S7 edge kullanıyordum geldiği gün aldım. 3 ay kullandım. Telefon ne kasıldı ne dondu ne çöktü. Ki 3 ay android için yeterli bir süre. (O saatten sonra çökmezse daha da çökmez) Fakat benim hayat tarzıma kullanım alışkanlıklarıma iOS daha pratik ve uygun geliyor. Buna göre tercih yapın keyfinize bakın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.