Şimdi Ara

Deprem sadece Sony'nin üretim tesisini değil iPhone 7 hayallerini de vurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Vay apple çalışanları seviyelerini belli ediyor hala ne artısı olduğunu 6s plusun anlatmadın

Ben apple çalışanı değilim dostum. Ben 4-5 senedir android kullanıcısıyım. Gir profilime oku her şeyi. Artık androidden gına geldi. Bana ne iyi gelirse onu kullanırım boş konuşma
  • 4.7 inç 720 p olarakmı gelir yine acaba

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Bari yalan söylemeden önce imzanı değiştir ikinci olarak argümanlarını söyle niye iphone daha iyi diye tabi argümanınız kaldıysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Sorun var diyen sendin daha ne söylediğinden haberin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Apple çalışanı telefonunun s7 edge den iyi olmadığını görünce deliriyor anlaşılan sende biliyorsun s7 edge in daha iyi bir telefon olduğunu ondan cevap veremiyorsun öyleki tartışmaktan kaçıyorsun

Yaşın kaç kardeşim ne bu üslup? Neyden kaçacağım Allah aşkına? Fiyata göre telefon karşılaştıran, teknolojiden anlamayan, cahil cahil konuşan çocuğun birine açıklama mı yapacağım bir de? Sen önce 1080p videoda iPhone nasıl takılıyormuş onu açıkla çok merak ettim. Neyse bu yorumla da yaşını belli ettin zaten. Yaşı küçük bir kardeşimizsin anlaşılan. Lütfen daha yazma. Hadi eyvallah.

Hocam arkadaşın anlama kapasitesi dolmuş bundan sonrakileri anlayamıyor daha fazla zorlamayın isterseniz Gerçi fiyata göre karşılaştırma yapmasının yaşını ve ne kadar zeki olduğununu belirtmiş oldu

Yazım tarzından, cümlelerinden falan belli oluyor zaten. Uğraşmaya değmez cidden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Apple çalışanı telefonunun s7 edge den iyi olmadığını görünce deliriyor anlaşılan sende biliyorsun s7 edge in daha iyi bir telefon olduğunu ondan cevap veremiyorsun öyleki tartışmaktan kaçıyorsun

Yaşın kaç kardeşim ne bu üslup? Neyden kaçacağım Allah aşkına? Fiyata göre telefon karşılaştıran, teknolojiden anlamayan, cahil cahil konuşan çocuğun birine açıklama mı yapacağım bir de? Sen önce 1080p videoda iPhone nasıl takılıyormuş onu açıkla çok merak ettim. Neyse bu yorumla da yaşını belli ettin zaten. Yaşı küçük bir kardeşimizsin anlaşılan. Lütfen daha yazma. Hadi eyvallah.

Hocam arkadaşın anlama kapasitesi dolmuş bundan sonrakileri anlayamıyor daha fazla zorlamayın isterseniz Gerçi fiyata göre karşılaştırma yapmasının yaşını ve ne kadar zeki olduğununu belirtmiş oldu

Yazım tarzından, cümlelerinden falan belli oluyor zaten. Uğraşmaya değmez cidden.

Adama diyorum profilime gir note4teki şikayetleri yorumlarımı cevaplarımı oku diyorum adam gelmiş bana 'Bari yalan söylemeden önce imzanı değiştir ikinci olarak argümanlarını söyle niye iphone daha iyi diye tabi argümanınız kaldıysa ' bu cümleyi kullanıyor. Bu adamın gerçekten anlamama sorunu var

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 22 Mayıs 2016; 0:10:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu adamın cidden algılama sorunu var hocam. Adama diyorum profilime gir note4teki şikayetleri yorumlarımı cevaplarımı oku diyorum adam gelmiş bana 'Bari yalan söylemeden önce imzanı değiştir ikinci olarak argümanlarını söyle niye iphone daha iyi diye tabi argümanınız kaldıysa ' bu cümleyi kullanıyor. Bu adamın gerçekten anlamama sorunu var

Okudum tüm yorumları. Kendi kendini komik duruma düşürüyor haberi yok.

• Steve Jobs öldi mi
    Issız apple kaldı mu
    Tekno icin yırttı mı
    Şimdi android bastırır

• IOS her zaman Androidden daha güvenli, virüs içermeyen, güvenlik sertifikaları izinler vb gibi aslında günlük normal kullanıcıyı mutlu eden kapalı ama yeterli bir yazılım olmuştur. Sadece daha güvenli ve risksiz bir yazılım olması sayesinde bile tercih edilir.

Cihaz farkları olarak ise Android sistem kullanan bilinen markalar ise bariz daha öndedir, donanım kamera genişleyebilirlik, kullanıcı dostu erişilebilirlik fonksiyonellik olarak İos'tan öndedir.

Kullanıcı, bu konuda kilit sözcük. Siz 'poweruser'lar Androidde rahat eder, 6 inç Amoled ekranınızda Real Racing 8'i süper akıcı ve sorunsuz oynarsınız 2200 TLlik Android telefonunuzda. B kişisi bu oyundan dahi haberdar değildir Apple ürünlerini sever, tasarım arayüz serilik hemen hemen hep aynı tepkilerine alışır cihazın kullanır gider...

S7, M10, Z5, G5... multimedia olarak da 6S'in önündeler. Üstelik ortalama diyelim 1000 TL daha ucuza bulunur ilk çıktığı ay almayacaksanız.

Neden Apple kullanıcısı gerizekalı oluyor o kadar para verdiği için anlatamazsınız. Neden Android kullanıcısı çöp cihaz kullanmış oluyor onu da Apple kullanıcısına anlatamazsınız.

Bence herkes yıllar içinde kullanıp iki platformu da tanıdı, can sıkıntısından kavga gürültü çıkarıyor. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Ooo ois mi ne büyük inovasyon o öyle millet ön kameraya ois koymaya başladı apple arka kameraya daha yeni koyuyor

Kesinlikle böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01
    Steve Jobstan sonra şu apple teknoloji dünyasına nerdeyse hiç yenilik getirmedi. Appledan ipad dışında bir şey almam. Steve Jobs zamanında hem donanım olarak öndeydi hem de yazılım olarak öndeydi, şuan iOS saf androidin gerisinde, donanım olarak ise zaten yerin dibinde

Eskiden Apple bir telefon çıkartır ve yıllarca o telefona güncelleme verip desteklerdi. Alan kişi de sürekli hızlı cihaz kullanırdı. Şimdi 1.5 sene önceki cihazına son iOS u yükleyince bile acayip yavaşlıyor. Zaten kullanıcısına değer vermeyen bir firmaydı.
    iPhone'ların 6 ve 6 Plus modellerine bakın. Çok aşırı eski cihazlar değiller. Geçen senenin modelleri. Fiyatları da 3000 liralar civarındaydı. Buna rağmen 6 ve 6 Plus'ın içindeki modem, o tarihte gidip 699 liraya alabileceğin bir Android'li cihaz ile aynı seviyede, CAT4 idi. Yuh yani. Neyse ki 6S den itibaren baktılar pabuç bağlı, adam gibi modem koydular. İnan bana, etekleri tutuşmasa hiç umurlarında olmazdı her halde.

Yatsınlar kalksınlar, bu zamana kadar dayandıkları için o vizyoner adam Steve Reyiz'e dua etsinler. Eskiden de batıyorlarken Steve kurtarmıştı. Harbi çok vizyoner adamdı. iPod u bir çıkarttı. Müzik piyasası bambaşka bir yöne gitti.

Artık Apple'ı kurtaracak Reyiz de yok. Bakalım bu sene Apple'dan ne saçmalıklar, ne buglar, ne failler göreceğiz...

• olaylar saçma olmaya başladı.
    iphone neden seviliyordu, 6 ayda bir telefon çıkarmıyordu, ayrıca ikinci eli de değerliydi. android gibi 1 sene sonra ikicni eli yerlere düşmüyordu. ayrıca iphone aldığın zaman 2 sene gideri vardı.

birçok iphone kullanıcısı için özellik vs önemli değil.

gel gelelim şuanki duruma, apple samsungun izinden gidiyor. hatta daha kötüsü.
    çünkü yeni model çıktıktan sonra 6 ay sonra S modeli çıkıyor.

velhasıl alan alır almayan almaz ama bu kafayla o gemi çok yol almaz.
    sonra biz bu kadar parayı nerde batıracağız diye 20 sene uğraşır dururlar.

• Piyasa mobil cihaza doydu. Artik baska para kazanma yollari daha baska markalar on plana cikabilir.

• quote:

Baya iyiymiş knk .d .d

• Snapdragonlu s7 edge çok yavaş bir telefon exynos ile karşılaştırman lazım

• quote:

Snapdragonlu s7 edge çok yavaş bir telefon exynos ile karşılaştırman lazım

• Feint-TR kullanıcısına yanıt
    2 kat daha fazla piksel işlemek zorunda olan s7 ye 10 saniye eğer iphone 2k olsaydı çok büyük ihtimalle s7 nin gerisinde kalacaktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 kat daha fazla piksel işlemek zorunda olan s7 ye 10 saniye eğer iphone 2k olsaydı çok büyük ihtimalle s7 nin gerisinde kalacaktı

Halamın bıyığı olsa amcam olurdu muhabbetine döndü artık bu iş. Birincisi uygulamaların neredeyse tamamı 1080p'ye upscale veya downscale edilir. Bu yüzden ekran çözünürlüğünün çok da etkisi yoktur ha zaten offscreen olarak bile 6s'in gpu'su exynoss lu s7'nin gpu'sundan daha güçlü. Yani ikisinin de ekranı 2K olsa 6s yine daha hızlı olacaktı. Gerçek bu.
  • iphone 7 apple'ın çıkardığı en iğrenç telefon olacak gibi görünüyor. Hiç bir sızıntısı heyecan uyandırıcı değil. Biri der çift kamera, biri der 4 speaker, biri der 3,5mm kaldırılacak.

• Apple ve teknoloji... zıt iki kelimedir... en son teknolojiye etki eden Apple ürünü ne gördünüz hiç bir şey...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.