< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unstoppable.. -- 30 Ekim 2020; 21:44:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Depremde Yardıma Hazır Olan Ülkeler
-
-
Her zaman olduğu gibi Araplardan tık yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İsrail neden Türklerle bu kadar iyi ilişkiler içinde? Bilmediğim için soruyorum.
Aslında bu açıklamaları yapmak için illa iyi ilişki sahibi olmaya gerek yok. Bu bir doğal afet. Politika karistirilmaz. Çoğu dönem Yunanistanla savaş eşiğine geldik ama her afette ilk yardımı gönderen ülkeler olduk. İsrail'de bu şekilde. Ki İsraille aslında çok sağlam bir müttefik olabiliriz doğu Akdeniz'de çıkarlarımız örtüşüyor ama Bize karşı açıklama yapan Filistini her halükarda destekledigimiz için müttefiklik oluşmuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Karabağ meselesinde de Azerbaycanı desteklemişlerdi onun için merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: brhmlpyKarabağ meselesinde de Azerbaycanı desteklemişlerdi onun için merak ettim.
Ticari ilişki ve Azerbaycan'ın bölgede İsrail'e dostça bakan nadir ülkelerden biri olduğu için İsrail ile Azerbaycan müttefik. Ayrıca İran'ın Güney Azerbaycan Türklerine olan düşmanca tutumu, İsrail'in Azerbaycan'ı desteklemesinin bir diğer önemli sebebi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüyen YürülerTicari ilişki ve Azerbaycan'ın bölgede İsrail'e dostça bakan nadir ülkelerden biri olduğu için İsrail ile Azerbaycan müttefik. Ayrıca İran'ın Güney Azerbaycan Türklerine olan düşmanca tutumu, İsrail'in Azerbaycan'ı desteklemesinin bir diğer önemli sebebi.
Alıntıları GösterAnladım hocam sağ olun.
Arap devletleri Türk düşmanıdır. Hala daha ısrarla bunu anlamamak için direnenler var
-
Azerbaycan neden yok?
tarih boyunca israil ile hep iyi ilişkilerimiz oldu onlar ile savaşmadık.
son 10 yıldır problemler yaşanıyor o kadar. Bundan öncesinde israil pillotları konya semalarında eğitim alırdı.
filistin muhabbetine onlarla aramızı bozduk
-
Yonumuzu pusulamizi batidan ayirmamaliyiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: brhmlpyKarabağ meselesinde de Azerbaycanı desteklemişlerdi onun için merak ettim.
Uzun uzun açıklama yazılabilir ama en kısa özeti şu ki orta doğuda bulunan ve müttefik olması en doğal olan ülke ikililerinden biridir Türkiye-İsrail. Aramızdaki "sorun"ların %99'u iki ülkedeki aptal dinciler yüzünden.
-
Araştıralım!
Deprem sonrası Türkiye’nin yanında olduğunu açıklayan bazı ülkeler: • Azerbaycan • Yunanistan • İsrail • Özbekistan • Fransa • Almanya • ABD • Rusya • Katar • S. Arabistan • İran • Gürcistan • Ukrayna • Pakistan • Kosova • Kuveyt
Bize düşman ülkeler var ama tamamı değil bizde bilinçli bir politika uygulanıyor dışarıya kapanma politikası. İran tarzı istiyorlar. Hedefleri o bilinçli yapılıyor isteyerek.
Bunu diye diye dünyayı düşman ettiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvil_4 -- 31 Ekim 2020; 22:40:23 > -
Gerçek dünya da hiçbir devlet çıkari olmadığı sürece dost olmaz. Dediğimi savunmuyorum yinede . Bizim bizden başka dostumuz yok. Keske dünya düşündüğünüz gibi biryer olsaydı.
Dostumuz var.Bak Azerbeycan.O su borusu patlasa İsrail in oyunları dediginiz ülke bile insanlık yapıp depremde yardım gondermek istiyor.Biz ise izmir dinsiz diye twet attık
-
İsrail'in iyiliği kendine kalsın. Ben ülkelerin vatandaşlarindan bahsetmiyorum yoneticilerinden bahsediyorum.Yardim edecek olan İsrail mavi Marmara'da yardım gemilerinde sivil inssnlari öldürdü. İlk yazdığım mesajda da bahsettiğim Türk'ün Türkden derken Azerbaycan'i kapsıyor zaten .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Arap devletleri Türk düşmanıdır. Hala daha ısrarla bunu anlamamak için direnenler var |
tarih boyunca israil ile hep iyi ilişkilerimiz oldu onlar ile savaşmadık. son 10 yıldır problemler yaşanıyor o kadar. Bundan öncesinde israil pillotları konya semalarında eğitim alırdı. filistin muhabbetine onlarla aramızı bozduk |
|
Aslında bu açıklamaları yapmak için illa iyi ilişki sahibi olmaya gerek yok. Bu bir doğal afet. Politika karistirilmaz. Çoğu dönem Yunanistanla savaş eşiğine geldik ama her afette ilk yardımı gönderen ülkeler olduk. İsrail'de bu şekilde. Ki İsraille aslında çok sağlam bir müttefik olabiliriz doğu Akdeniz'de çıkarlarımız örtüşüyor ama Bize karşı açıklama yapan Filistini her halükarda destekledigimiz için müttefiklik oluşmuyor.
|
Her zaman olduğu gibi Araplardan tık yok.
|
Bunu diye diye dünyayı düşman ettiniz |
Gözler filistini aradı
Hani şu uğruna İsrail ile düşman olduğumuz Araplar. |
Benzer içerikler
- 1.25 astigmat çok mu
- karides tadı nasıl
- bu gala daşlı gala ne demek
- made in vietnam orjinal mi
- ses nasıl kalınlaştırılır
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X