Bildirim
DEPREMİ HİSSEDEN OLDUMU?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işte dhli arkadaş -
ben. -
Beeeen -
Abim hissetmiş ben hissetmedim :D -
büyük hissediyorum , aç aç aç ..
-
Tarih Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML MS Yer
---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -----------
2009.05.31 18:25:03 40.4868 29.1363 5.0 -.- 3.4 -.- GEMLIK (BURSA)
bu aralar bursa çok sallanmaya başladı. allah daha beterinden korusun. -
ben Samsun'dan hissettim... -
muzık dınlıyordum hıssemetmedım -
Deprem olcak hissine kapılıp camdan atladım o sırada havada oldugum için hissetmedim ... -
ben depremleri nedense hiç hissetmiyorum.
cuma günü ingilizce hocası şu 3-4 gün içinde deprem olucak demişti.kendisi bu işlere çok meraklıdır.sabahları yolda solucanlar gördüğünü solucanların yer kabuğunda hareketlenme olunca dışarı çıktığını söylemişti. -
Dh nin bu yanını seviyorum ya
Kıyamet günü eminim şöyle bi konu açılır
Evimizin içi taşan atlas okyanusunun sularıyla doldu odamın ortasında köpek balığı yüzüyo ss var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 31 Mayıs 2009; 19:04:35 > -
Bu bir Allah'ın uyarısıdır dün Beşiktaş taraftarlarının şampiyonluk sevincini dışarda paylaşmasına izin vermediğiniz içindi.
-
quote:
Orjinalden alıntı: alpinist_uA
BURSA 31 05 2009 saat 18:25 hafiften salladı.
kim? -
quote:
Orjinalden alıntı: BlackHawK72
Dh nin bu yanını seviyorum ya
Kıyamet günü eminim şöyle bi konu açılır
Evimizin içi taşan atlas okyanusunun sularıyla doldu odamın ortasında köpek balığı yüzüyo ss var
-
1 haftada Gemlikte benim duyduğum 4 kez deprem oldu çoğuda 3.4 falan tırsıyorum DH -
ispanyadan hissetim -
Bende Hissettim Bursa-Nilüfer -
hissetmedim hiç bir şey valla setbaşı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X