Şimdi Ara

Derbi'de misafir trübünü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Derbiye passolig kart ile bilet almak için "misafir tribünü" nden yer işaretleyip ödememi yaptım. Sonra derbiye fenerbahçe taraftarının alınmayacağını duydum.
    1) Bana neden bu bileti sattı o zaman passolig sitesi?
    2) Misafir tribünü dediği ne oluyor?
    3) ve en önemlisi, benim ne yapmam gerekiyor (bileti iptal edemedim, satmam mı gerekiyor, yoksa maça gidebilir miyim?)

• Derbi deplasmanları 4-5 yıldır yoktu zaten,kaldırıldığıni niye düşündün ki?gs taraftarı alınacak oraya da.bilet devrediliyor mu bilmiyorum,devredilebiliyorsa satabilirsin tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilet devdediliyor. Normalde Ankaradayım, ayda yılda İstanbul'a yolum düştü, gitmişken maça giderim dedim. Oda hayal oldu. Teşekkür ederim.
  • Git izle hocam sessiz sakin şekilde

• Git izle işte nolcak
  • Gidecem çaktırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: secabemu

Gidecem çaktırmayın

Aman hocam, dikkat et. Telefon zil sesi fb marsiysa değiştir vs. Detayları atlama. Turkiye yi biliyorsun,bir şey anlarlarsa aşağı bile atarlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gitmemeni tavsiye ederim.hiç zevk almayacağını da garanti ederim.gol atsan sevinemezsin gol yesen üzülemezsin.50 bin kişi en ufak harakette giydirecek fenerbahçeye.gitme şansım var gitmeyeceğim ben.
  • quote:

Gidecem çaktırmayın

Ben olsam gitmem. edilen küfürler karşısında ve etrafında o kadar Gs'li varken rengin atcak bembeyaz olcaksın korkudan titriceksin ve fenerli olduğun farkedilcek yüzündeki panik ifadesinden. Sonra goller kaçırcak GS sen tepki vermicen GS gol atcak tepki vermicen arka sıranda oturan kişi seni izlicek hep dikkatine gitcek. Bakcak üstünde gs forması atkısıda yok kalabalıkta bağırcak bir anda aramızda fenerli var bu fenerli diye. Sonra linç etcekler seni tekmelicekler sonra yukarı kaldırcaklar ellerden ellere aşağı doğru yuvarlıcaklar en son aşağı atcaklar sahaya. Sen sahaya düşünce ordan alman kurtu olan bir polis köpeği seni sahaya atladı sancak ve saldırıya geççek senin bacağını ısırcak sonra polis gelcek köpeği tutcak bu sefer polis joplucak. Hastaneye götürcekler sonra seni ilk kollarına kelepçe takcaklar ama kelepçe kollarında yara yapcak ve bileklerin acıcak. En son hastaneye gitceksin tedavi edip karakola yollucaklar orda ifade verceksin sabaha kadar ben sahaya atlamadım beni attılar diye. Eğer orda komiser gsli çıkarsa birde seni sabaha kadar nezarette tutcak ne işin vardı gs tribününde diye. Ertesi gün sabah çıkcaksın nezaretten aç susuz bitkin şekilde. Bence bunlara değmez evinde izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeker Oğlan

quote:

Gidecem çaktırmayın

Ben olsam gitmem. edilen küfürler karşısında ve etrafında o kadar Gs'li varken rengin atcak bembeyaz olcaksın korkudan titriceksin ve fenerli olduğun farkedilcek yüzündeki panik ifadesinden. Sonra goller kaçırcak GS sen tepki vermicen GS gol atcak tepki vermicen arka sıranda oturan kişi seni izlicek hep dikkatine gitcek. Bakcak üstünde gs forması atkısıda yok kalabalıkta bağırcak bir anda aramızda fenerli var bu fenerli diye. Sonra linç etcekler seni tekmelicekler sonra yukarı kaldırcaklar ellerden ellere aşağı doğru yuvarlıcaklar en son aşağı atcaklar sahaya. Sen sahaya düşünce ordan alman kurtu olan bir polis köpeği seni sahaya atladı sancak ve saldırıya geççek senin bacağını ısırcak sonra polis gelcek köpeği tutcak bu sefer polis joplucak. Hastaneye götürcekler sonra seni ilk kollarına kelepçe takcaklar ama kelepçe kollarında yara yapcak ve bileklerin acıcak. En son hastaneye gitceksin tedavi edip karakola yollucaklar orda ifade verceksin sabaha kadar ben sahaya atlamadım beni attılar diye. Eğer orda komiser gsli çıkarsa birde seni sabaha kadar nezarette tutcak ne işin vardı gs tribününde diye. Ertesi gün sabah çıkcaksın nezaretten aç susuz bitkin şekilde. Bence bunlara değmez evinde izle.

Yemin ediyorum okurken fena oldum Sanki harbi yaşamış gibiyim şu an. Bileklerimde kelepçe izleri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şeker Oğlan

quote:

Gidecem çaktırmayın

Yemin ediyorum okurken fena oldum Sanki harbi yaşamış gibiyim şu an. Bileklerimde kelepçe izleri

bileklerinde kelepçe izleri ayağında köpek dişleri suratında linç izleri düşün taşın. Çok gitcem diyosan en azından sokaktan bir GS atkısı al sonra GS'nin kaçırdığı pozisyonlarda ah çek vah çek gol atınca sevin deliler gibi. Tabi bu durumda seni kameradan izleyen FB'li arkadaşların olma olasılığıda var. Bu seferde arkadaşların tarafından sen ne biçim FB'lisin yazıklar olsun sana damgası yiyebilirsin.

• diş izleri derken, şahısa dikkat et
  • sessiz sakin izle birşey olmaz :)
  • Futbol maçı için pek tavsiye etmiyorum,baskette bile neler neler oluyor salonda izlerken yarı korkuyla izliyorum futbolda olacakları düşünemiyorum.

İllaki gideceksen bile cüzdanında cebinde anahtarlığında üstünde Fenerbahçeye ait hiçbir şey olmasın.Olabildiğince kırmızı-sarı-turuncu-mor şeyler giy.Arada hakemi yuhala,Galatasaray top çevirdi mi ya da pres yaptı mı alkışla
  • Bu kadar mı olduk ya ne var yani fbli biri arenada maç izleyemez mi

• Git izle dostum ne olcak

• 50 tlye bileti transfer etmek istersem talibim :) passoligim var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.